Krantenkoppen

Enkele weken nadat ze borstkanker overwon: Sarah Ferguson heeft huidkanker

Sarah Ferguson (64) is gediagnosticeerd met huidkanker. De hertogin van York heeft een moedervlek laten verwijderen, waaruit blijkt dat het om een melanoom gaat. Dit melden Britse media zondagavond.

Meer krantenkoppen in België

Nieuwe staatsbons halen na één dag al 151 miljoen euro op

Na een dag is zowat 151 miljoen euro opgehaald met de nieuwe staatsbons. Dat meldt het Agentschap van de Schuld vrijdag. Op de nieuwe staatsbons geldt het normaal tarief van 30 procent roerende voorheffing, dat brengt de netto-opbrengst op de eenjarige staatsbon op 2,10 procent.

Lees meer »

Weyts: “Toegenomen schooluitval in secundair onderwijs is deels te wijten aan economische hoogconjunctuur”

Volgens minister van Onderwijs Ben Weyts (N-VA) is de toename van de schooluitval in het secundair onderwijs deels te wijten aan de economische hoogconjunctuur. “In tijden van hoogconjunctuur en krapte op de arbeidsmarkt zijn er heel wat jongeren die bezwijken voor de lokroep van de privésector”, zei de minister in het Vlaams Parlement. Hij antwoordde daarmee op vragen van Kathleen

Lees meer »

LIVEBLOG LOTING. Union mogelijks tegen Aston Villa of Fiorentina, Club tegen Ajax? Volg hier de loting van de Conference League

Club Brugge en Union gaan om 13 uur de trommels in voor de loting van de achtste finales van de Conference League. Grote namen als Aston Villa, Fiorentina, Lille en Ajax zijn daarbij mogelijke tegenstanders. Ook in de Europa League kennen Romelu Lukaku en Charles De Ketelaere straks hun opponenten. Volg de loting op de voet in onderstaande liveblog.

Lees meer »

Miniondernemers organiseren comedyshow

Naar jaarlijkse gewoonte runt de klas 6 Economie-Wiskunde van Talent-Is Campus College Veurne een eigen minionderneming. Minionderneming ‘Petit Feliz’ kiest dit jaar voor een bijzonder evenement, en strikte William Boeva om zijn Comedyshow ‘13’ voor te stellen.
The post Miniondernemers organiseren comedyshow appeared first on KW.be.

Lees meer »

Moldavië dreigt verscheurd te worden: pro-Russische regio mogelijk op weg naar annexatie door Poetin

Moldavië dreigt het volgende slachtoffer te worden van Rusland. Daarvoor hebben experts al meermaals gewaarschuwd, maar komende woensdag dreigt die vrees waarheid te worden. Volgens een rapport van een Amerikaanse denktank is het mogelijk dat Transnistrië, een door Rusland gecontroleerde regio in Moldavië, een referendum voor annexatie zal aankondigen.

Lees meer »

Michelin-koorts: krijgt ons land er morgen een nieuw driesterrenrestaurant bij? “Nieuw Hof van Cleve maakt opmars”

Krijgt ons land er morgen – op de jaarlijkse Michelin-ceremonie – een nieuw driesterrenrestaurant bij? Door het wegvallen van Hof van Cleve lijkt in de gastronomische hemel alvast een plekje vrijgekomen. Maar redeneren de immer strenge inspecteurs ook zo? Wij vroegen het aan enkele kenners. “Hof van Cleve zou weleens sneller kunnen terug zijn dan velen denken.”

Lees meer »

Muzikaal talent toont kunnen in Residentie Hardoy

Het was voor de bewoners van de residentie en woon-zorgcentrum Hardoy in de Eekhoutstraat een onvergetelijke valentijnviering. Dit gebeurde onder leiding en begeleiding van muzikaal talent uit eigen huis. “Ons zorgpersoneel doet zijn uiterste best om elk op zijn domein prima prestaties te leveren. Maar sommigen onder hen hebben nog andere pijlen op de boog en kunnen aardig overweg met

Lees meer »