Krantenkoppen

Enkele weken nadat ze borstkanker overwon: Sarah Ferguson heeft huidkanker

Sarah Ferguson (64) is gediagnosticeerd met huidkanker. De hertogin van York heeft een moedervlek laten verwijderen, waaruit blijkt dat het om een melanoom gaat. Dit melden Britse media zondagavond.

Meer krantenkoppen in België

IN BEELD – Fabrizio Zeva trad na zware operatie eerste keer terug op in Oud Gemeentehuis in Aartrijke

In november 2023 onderging Fabrizio Zeva een zware hartoperatie. Hij moest meerdere weken herstellen. Zijn talrijke fans waren méér dan gelukkig van hem op zondag jl. voor de eerste keer terug te zien in Oud Gemeentehuis in Aartrijke.
The post IN BEELD – Fabrizio Zeva trad na zware operatie eerste keer terug op in Oud Gemeentehuis in Aartrijke appeared first

Lees meer »

Natalia reageert op beschuldiging van ontoelaatbaar gedrag op set ‘Back to reality’: “Ik heb het hart op de tong”

“Extreem perfectionistisch” en “ontoelaatbaar divagedrag”: dat zeggen verschillende medewerkers van ‘Back to Reality’ over zangeres en VTM-gezicht Natalia Druyts (43). Aan de onderzoekscel van HLN vertellen ze dat ze niet meer met haar willen samenwerken, wegens haar houding. VTM nam de klachten ernstig en bevestigt dat “dergelijke situaties niet langer kunnen”. Natalia zelf reageert: “Ik heb het hart op de

Lees meer »

Nu de prijs van cacao de lucht in schiet: waar kan je nog goedkope paaseitjes hamsteren?

De prijs van cacao is dubbel zo hoog als een jaar geleden en ligt nu zelfs hoger dan het record uit 1977. De oorzaken gaan van slecht weer tot piraterij. Gecombineerd met hoge suikerprijzen wordt chocolade onvermijdelijk duurder. “Chocolade is een kleine luxe. Als een reep 1 euro duurder wordt, laat je ze dan liggen?”, vraagt chocolatier Dominique Persoone zich

Lees meer »

Minstens twaalf doden bij geweld tussen drugsbendes in Mexico

Zeker twaalf vermoedelijke bendeleden zijn gedood bij een confrontaties tussen gewapende drugsbendes in het zuiden van Mexico. Dit heeft president Andrés Manuel López Obrador woensdag bevestigd. Na het incident dinsdag in een bergachtige en afgelegen regio van de gemeente San Miguel Totolapan in de staat Guerrero, werd de Nationale Garde ingezet.

Lees meer »

Infoavond over fietsleasing en panelgesprek bij Raida in Aartrijke

Op maandag 18 maart organiseert Raida een infosessie over fietsleasing en een panelgesprek met wielrenners Stijn Devolder, Nico Mattan en Gianni Marchand. Voormalig wielrenster en journaliste Ine Beyen modereert het gesprek. “Fietsleasing biedt enkel voordelen”, aldus directeur Nico Baertsoen.
The post Infoavond over fietsleasing en panelgesprek bij Raida in Aartrijke appeared first on KW.be.

Lees meer »

Verkeersinstituut Vias wil controles op lachgas mogelijk maken

Verkeersinstituut Vias pleit voor lachgascontroles in het verkeer. Nieuw Nederlands onderzoek heeft immers in kaart gebracht dat er aantoonbare effecten zijn op het rijgedrag tot minstens 45 minuten na het inhaleren. Ook blijkt het mogelijk om met een blaastest lachgas te detecteren bij bestuurders.

Lees meer »

Eigen wagen? Voor deze Vlamingen hoeft het niet meer: “We kozen voor de Netflix onder de auto’s”

Eén of meer wagens op de oprit: voor steeds meer Vlaamse gezinnen hoeft het klassieke plaatje niet meer. Eén op de drie autobezitters vraagt zich af of een eigen auto nog wel nodig is, zo blijkt uit een nieuwe studie van consultancybureau Deloitte. Ook deze Vlamingen hoeven geen eigen auto en doen het voortaan anders. “Ik zie maar één betaalbare

Lees meer »

KIJK. Plots staat onbekende man naast acteur Cillian Murphy op podium van BAFTA’s: “We nemen dit zeer serieus”

Eén persoon hoorde niet thuis op het podium van de BAFTA Awards toen de cast en crew van ‘Oppenheimer’ de prijs voor ‘Beste film’ in ontvangst nam. Een onbekende man vervoegde zich haast onopgemerkt bij het team en hoewel bijna niemand dat toen door leek te hebben, reageert de organisatie nu fel. “We nemen dit zeer serieus.”

Lees meer »

Apple riskeert Europese boete van een half miljard euro door klachten van Spotify

Het Amerikaanse techbedrijf Apple riskeert een boete van 500 miljoen euro van de Europese Unie. Dat schrijft de Britse zakenkrant ‘Financial Times’ op basis van ingewijden. In 2019 startte de Europese Commissie een onderzoek naar aanleiding van klachten van rivaliserende muziekdiensten, waaronder Spotify, die vinden dat Apple de concurrenten belet en de eigen diensten bevoordeelt. De boete wordt naar verwachting

Lees meer »