Krantenkoppen

“Er is een personage van kleur, maar er moet daarom geen grote paniek zijn”: actrice Patricia Kargbo over haar rol in tweede seizoen “Chantal”

Stagiaire Felke De Bruyne, gespeeld door Patricia Kargbo, maakt haar opwachting in het tweede seizoen van de populaire Vlaamse fictieserie "Chantal". "De serie doorbreekt clichés", zegt Kargbo in "De zevende dag". Het derde seizoen van de populaire reeks is in de maak.

Meer krantenkoppen in België

Jaar nadat eerste baby in hun armen stierf, verwelkomen Jonas en Elodie uit Zonnebeke hun schrikkelkindje: “We noemden hem naar Marcel”

Een geboorte op een schrikkeldag was geen thema bij Jonas en Elodie. “Hij is gezond, da’s het belangrijkste”, zegt het jonge koppel opgelucht. Een jaar eerder zagen ze hun eerste baby’tje sterven in hun armen.
The post Jaar nadat eerste baby in hun armen stierf, verwelkomen Jonas en Elodie uit Zonnebeke hun schrikkelkindje: “We noemden hem naar Marcel” appeared first

Lees meer »

Mama van Kenza overleefde genocide in Rwanda: “Mijn ouders niet, maar mijn dochter is vandaag Miss België voor hén”

“Dank u, mama. Voor de Rwandese roots, en om mij in het Frans op te voeden.” Nog voor ze tot Miss België gekroond werd, bracht Kenza Ameloot (21) op het podium een uitvoerige serenade aan mama Joseline Gakire (68). Een wonder dat zij er vandaag überhaupt nog bij is. “Mijn beide ouders zijn vermoord in de genocide in Rwanda, maar

Lees meer »

’t Souffleurke speelt ‘culinaire’ komedie

Deze week gaat in Ocar ‘Supernova’ in première, een komedie gespeeld door ‘t Souffleurke en geschreven door Benjamin Sercu. “Het gaat over een chef, zijn sterren en zijn familierelaties waar een en ander scheef zit”, legt hoofdrolspeler Gino Bruneel enthousiast uit.
The post ’t Souffleurke speelt ‘culinaire’ komedie appeared first on KW.be.

Lees meer »

Moeten we schrik hebben voor gevechtdrones boven onze hoofden? “IS is meester geworden in het ombouwen en gebruiken van kleine commerciële drones”

De Europese Commissie wilt haar hoofdkantoor in Brussel wapenen tegen drones zodat er niet kan gespioneerd worden met zulke toestellen. Het is niet dat ze een aanslag vrezen, maar terreurorganisaties worden wel steeds beter in het bouwen van kleine drones die zoiets kunnen. Wat is nu precies de impact van die drones? En hoe moet je ze tegenhouden? Drone-experten Alain

Lees meer »

Cercle duikt top zes binnen na zege in Eupen

Seizoensrevelatie Cercle Brugge heeft zondagavond de slotwedstrijd van de 27e speeldag in de Jupiler Pro League met 0-2 (rust: 0-0) gewonnen op het veld van Eupen, de voorlaatste in de stand.
The post Cercle duikt top zes binnen na zege in Eupen appeared first on KW.be.

Lees meer »

Café Sint-Pieter Ma Vie weer open met nieuwe uitbaters: “Iedereen kan hier echt zichzelf zijn”

Er is opnieuw een café langs de drukke Provinciebaan in Ledegem. Anneke Bovyn en Francky Segers mochten vorige week hun eerste klanten verwelkomen in café Sint-Pieter Ma Vie. “Tot de laatste dag was ik zenuwachtig, maar ik ben echt blij met het eindresultaat”, aldus Anneke die het café zal uitbaten.
The post Café Sint-Pieter Ma Vie weer open met nieuwe

Lees meer »

Covermodel Playboy werd in het hoofd geschoten door troepen van Poetin: “Mijn gezicht zit vol plaatjes en vijsjes”

Toen Iryna Bilotserkovets op de operatietafel belandde, gaven artsen haar nog weinig kans. Een kogel, afgevuurd door Russische troepen, trof het Oekraïense mod
el in het hoofd. Tien uur waren chirurgen met haar bezig. Intussen gaf ze een interview aan ITV en poseerde ze in Playboy. In een metalen bikini en met een ooglapje. “Ik was net het monster van

Lees meer »