Krantenkoppen

Ex-Miss België Celine Van Ouytsel: ‘Die AI-naaktfoto’s die ze van mij hebben gemaakt, dat was akelig, ik geloofde het bijna zelf’

Lees het volledige artikel op de website van De Morgen.

Meer krantenkoppen in België

Bart Kaëll en ABBA4U op Wieltjesfeesten

De Wieltjesfeesten in Menen vinden dit jaar plaats op 6, 7 en 8 september. Op zaterdag komt Bart Kaëll alvast langs.
The post Bart Kaëll en ABBA4U op Wieltjesfeesten appeared first on KW.be.

Lees meer »

Vaders Joris (45) en Steven (45) doodgereden door dronken chauffeur met rijverbod: “Onwezenlijk”

Eindelijk weer koers, eindelijk eens zon. Dat dachten ook vijf wielervrienden uit het Gentse toen ze zondag op een ontspannend voorjaarsritje vertrokken. Maar 100 kilometer verderop liep het gruwelijk af. Tussen de stukken fiets en naast zijn smeulend wrak stond een 45-jarige Gentenaar te schreeuwen naar de levenloze lichamen op het asfalt. Maar Joris (45) en Steven (45) haalden het

Lees meer »

Antwerpse politierechtbanken spreken drie keer minder levenslange rijverboden uit dan in Dendermonde: “Veel hangt af van de strengheid van de rechter”

Opmerkelijk weinig chauffeurs worden in de provincie Antwerpen ongeschikt verklaard om nog te rijden. Ter vergelijking: in de politierechtbank van Dendermonde, waar rechter Peter D’Hondt zetelt, gebeurt dat bijna drie keer zo veel, terwijl er veel minder zittingen zijn. Meestal is een verslaving aan drugs of alcohol de reden om iemand een rijbewijs voor onbepaalde tijd af te nemen. “Was

Lees meer »

Hoe kijken wereldleiders naar de mogelijke terugkeer van Donald Trump?

Nu Donald Trump zo goed als zeker de Republikeinse voorverkiezingen wint, wordt de kans ook groter dat hij het opnieuw tot president van de Verenigde Staten schopt. Dat is het droomscenario van de Argentijnse president Javier Milei, die Trump afgelopen weekend nog breed glimlachend een knuffel gaf. Zijn ook andere wereldleiders, zoals Xi Jinping of Vladimir Poetin, even enthousiast over

Lees meer »

ANALYSE. De ene nam hem in bescherming, de andere ging bewust lekken: hoe machtsstrijd bij Red Bull zaak-Horner op de spits dreef

“Is papa dit jaar braaf geweest, kindjes?” Sommigen dachten van niet, maar blijkbaar was hij dan toch niet stout. Christian Horner mag blijven als teambaas bij Red Bull. Omdat zijn gedrag de grens dan toch niet overschreed? Of omdat er meer aan de hand was? “Als je op een beer schiet en mist, moet je beseffen dat hij achter je

Lees meer »

39-jarige geboren Iraanse is nieuwe Miss Duitsland

In Duitsland is zaterdagavond Apameh Schönauer uit Berlijn verkozen tot ‘Miss Germany’: een 39-jarige architecte die als kind vanuit Iran naar Duitsland verhuisde en zich inzet voor rechten van vrouwen met een migratieafkomst.

Lees meer »

PROMOJAGERS SUPERTIP. Nutella voor het eerst dit jaar in promotie: “Ik heb meteen 40 potten gekocht”

Goed nieuws voor liefhebbers van Nutella. De hazelnootpasta staat voor het eerst dit jaar in promotie, waardoor je nu bij twee warenhuisketens 70 procent korting krijgt op de tweede pot. Omgerekend is dat 35 procent korting op beide potten. “Sla je slag, want dit gebeurt niet vaak”, weet Gunther Devisch van Promojagers België, die er zijn wekelijkse supertip van maakt

Lees meer »

Frank en Darline zeggen Hotel Malleberg vaarwel

Frank Vienne (67) en Darline Van Lersberghe (64) trekken op 29 februari voor het laatst de deur dicht van Hotel Malleberg. Na een carrière van 35 jaar in het hotelwezen, die begon bij hotel Luca in 1989, kiezen ze voor een welverdiend pensioen. “Als zelfstandig ondernemer in Brugge is het toerisme de mooiste sector”, zegt Frank.
The post Frank en

Lees meer »