Krantenkoppen

Gehackte informatie van Limburg.net mogelijk openbaar na verstrijken van aftelklok

Cybercriminelen van de Medusagroep beweren dat ze alle gehackte informatie van Limburg.net op het internet gezet hebben. De afvalintercommunale moest tegen zaterdagmiddag 100.000 euro losgeld betalen, wilden ze dat de 311.000 gehackte rijksregisternummers en adressen niet aan het publiek getoond werden. Maar Limburg.net had laten weten niet op die eis in te gaan. Of ook alle informatie effectief beschikbaar is, is nog niet duidelijk.

Meer krantenkoppen in België

KIJK. Amper een dag na monsterboete van 329 miljoen euro lanceert Trump zijn eigen gouden sneakers: “Dit is het echte werk”

Nu Donald Trump een monsterboete van 354,9 miljoen dollar (ongeveer 329 miljoen euro) voor fraude moet betalen, zoekt de ex-president naar manieren om zijn portemonnee weer aan te dikken. Amper een dag na zijn veroordeling lanceerde de 77-jarige presidentskandidaat zijn eigen sneakerlijn: ‘Trump Sneakers’. “Ik wil dit al twaalf, dertien jaar doen en ik denk dat het een groot succes

Lees meer »

“Ik vind het afschuwelijk”: ook Herman Brusselmans en Siska Schoeters sparen kritiek op programma van Natalia en Astrid niet

“Je ziet Natalia in ‘The Voice’ verschijnen en weet dat zij daar enorm veel geld mee verdient. Een dag later zegt ze in een programma dat ze nog maar 4 euro over heeft.” Schrijver Herman Brusselmans haalt in ‘De tafel van Gert’ hard uit naar het nieuwe programma ‘Astrid en Natalia: Back To Reality’. Eerder mengde ook al presentatrice Siska

Lees meer »

Lidl Westlaan verhuist in dezelfde straat

Warenhuisketen Lidl heeft ook in Roeselare enkele vestigingen. Het filiaal in de Westlaan zal binnen afzienbare tijd de deuren sluiten en verhuizen naar een nieuwe vestiging in… diezelfde Westlaan. De omgevingsvergunning is al goedgekeurd. Klinkt misschien vreemd, maar het is eigenlijk een logische stap voor de warenhuisgroep. “Het huidige pand in de Westlaan wordt gehuurd
The post Lidl Westlaan verhuist

Lees meer »

Financieel directeur van Komen-Waasten gaat deze zomer met pensioen

In juli zal Regis Dumortier (63) voor een laatste keer de deuren van het gemeentehuis Komen-Waasten achter zich dichttrekken. Na een indrukwekkende loopbaan van meer dan 41 jaar zal de financieel directeur van Komen-Waasten genieten van zijn pensioen. Het gemeentebestuur is ondertussen gestart met de zoektocht naar zijn opvolger.
The post Financieel directeur van Komen-Waasten gaat deze zomer met pensioen

Lees meer »