Krantenkoppen

Goal van Vossen volstaat niet voor Zulte Waregem, Deinze haalt uit tegen Lierse Kempenzonen

SK Deinze – Lierse Kempenzonen 4-0 Deinze: Miras, Staelens, Prychynenko (70’ Spegelaere), Schuermans, Janssens (26’ Almenara), Quintero (84’ Schryvers), Hendrickx, De Schryver, Van Landschoot, Mertens (84’ Fandi), De Belder (84’ Mercier). Lierse: Teunckens, Marijnissen (46’ Libert), Nkaka, Boone, Schouterden, Van Dessel, Van Acker, Sow (82’ Sampers), De Bruyn, Oulare (64’ El Touile), Tarfi (64’ Kireev). Doelpunten: 31’, 46’ en 74’ Mertens (1-0, 2-0 en 3-0), 90’ Mercier (4-0). Geel: Prychynenko, Nkaka, Libert. (FHN)

Meer krantenkoppen in België

Bijna niemand rijdt nog te snel langs trajectcontroles in Sint-Pieters-Leeuw

Maar 0,06 procent van de bestuurders rijdt nog te snel langs de 11 trajectcontroles in Sint-Pieters-Leeuw. Dat blijkt uit de cijfers van 2023, die geëvalueerd konden worden. "We zijn heel blij met deze resultaten. Het doel was minder ongevallen, veiligere wegen en meer leefbaarheid in de gemeente. Dat is duidelijk bereikt", zegt burgemeester Jan Desmeth (N-VA).

Lees meer »

ANALYSE. “Magnette en De Wever zijn elkaars ‘perfecte vijanden’”

“De voorstellen die Magnette lanceert, maken pijnlijk duidelijk dat een nieuwe fase in de staatshervorming nodig is.” Opiniemaker Noël Slangen is in zijn nieuwe wekelijkse politieke analyse – exclusief voor HLN – scherp voor het laatste voorstel van PS-voorzitter Paul Magnette. “Het plan is trouwens niet enkel nefast voor Vlaanderen.”

Lees meer »

Gehaaste klant ziet niet dat glazen deur gesloten is en valt erdoor

Een man uit het Chinese Jiangxi was donderdag net iets te gehaast toen hij lunch wilde halen. De klant kwam aangelopen en zag daardoor niet dat er een glazen deur was. Hij liep ertegenaan en viel op honderden scherven. Medewerkers kwamen de man snel helpen, maar hij had zich gelukkig niet bezeerd. De winkeleigenaar zei later dat er al borden

Lees meer »

Hoe kijkt Brussels minister-president Vervoort naar het drugsgeweld? “Bijna alle criminaliteitscijfers in Brussel gedaald, behalve aantal moorden”

Brussels minister-president Rudi Vervoort (PS) ontkent met klem dat er in Brussel no-gozones waar de politie niet durft te komen. Hij erkent dat er in eerste instantie een verhoogde politieaanwezigheid nodig is om de spanningen rond drugsgerelateerd geweld te doen afnemen, maar voor de rest is het volgens hem aan de federale overheid om de strijd tegen de drugshandel aan

Lees meer »

50ste carnavalstoet Gullegem is voltreffer

Tussen de 30.000 en 35.000 kijklustigen dienden zich zondag 11 februari in Gullegem aan om er te genieten van de vijftigste carnavalstoet. Die rukte uit in zonnig weer en hield het zo goed als droog.
The post 50ste carnavalstoet Gullegem is voltreffer appeared first on KW.be.

Lees meer »

LIVEBLOG ALGARVE. Soudal Quick-Step neemt zijn verantwoordelijkheid – Evenepoel en Van Aert willen meedingen naar de overwinning

De eerste aankomst bergop in de Ronde van de Algarve. Remco Evenepoel is de uitgesproken topfavoriet, maar ook Wout van Aert kan misschien overleven. In de tweede rit tussen Lagoa en Alto da Foia moeten de renners 171.9 kilometer afleggen. Krijgen we een Belgisch onderonsje voor de zege ? Volg het op de voet op HLN, vanaf 15u50 kan u

Lees meer »

Amerikaanse media waarschuwen: “Rusland werkt mogelijk aan kernwapen om doelwitten in ruimte te raken”

Rusland is mogelijk van plan een nucleaire capaciteit in de ruimte te ontwikkelen. Dat hebben verschillende Amerikaanse media woensdag gemeld op basis van een bron bij de inlichtingendiensten. De bedoeling van Moskou zou zijn een nucleair wapen in de ruimte te stationeren om satellieten te treffen. De berichten zijn nog niet officieel bevestigd.

Lees meer »

“Geen airco, dat kan toch niet!”: Astrid Coppens en Natalia moeten wagens inruilen voor goedkoper model in ‘Back to reality’

in ‘Astrid en Natalia: back to reality’ ruilen Astrid Coppens en Natalia Druyts hun glamoureuze bestaan in voor een sober leven als alleenstaande mama’s. Ook hun comfortabele wagens moeten plaats ruimen voor een goedkoper model. En daar zitten natuurlijk niet alle opties in, zoals airconditioning… “Geen airco, dat kan toch niet?” Astrid maakt zich dan weer meer zorgen over parkeren

Lees meer »