Krantenkoppen

Het zal zaak zijn om Kamp Waes niet zo te monteren dat het programma ‘De grote show Dries Borstlap’ wordt

Lees het volledige artikel op de website van De Morgen.

Meer krantenkoppen in België

Het eliteteam dat ‘meester Thijs’ en andere pedofielen klist: “Een loodzware job, maar we moeten die kinderen redden”

Ze zijn met zeventien en doorploegen dag in dag uit terabytes en terabytes aan afschuwelijke beelden van kindermisbruik. Maar dankzij dit specifieke team binnen de politiedienst Europol kon onlangs ‘meester Thijs’ van De Springplank als pedofiel ontmaskerd worden. “We doen het allemaal voor dat ene moment: het moment dat je een kind uit de klauwen van iemand met slechte bedoelingen

Lees meer »

Politiezone Minos waarschuwt voor nieuwe vorm van oplichting: “Valse koerier komt waardevolle spullen ophalen”

Bij politiezone Minos zijn de afgelopen twee maanden een twintigtal meldingen binnen gekomen van een nieuwe manier van oplichting. Criminelen bellen slachtoffers dat er bij hen thuis ingebroken zal worden of dat er frauduleuze geldafhalingen gebeuren met hun bankkaart. Ze sturen dan een koerier langs om waardevolle spullen op te halen om ze zogezegd veilig te stellen. De meldingen kwamen

Lees meer »

Antwerpse bisschop Johan Bonny bood ontslag aan bij paus na uitzending ‘Godvergeten’: “Om me volledig te kunnen toespitsen op ondersteuning van slachtoffers”

De Antwerpse bisschop Johan Bonny heeft na het uitzenden van het tv-programma ‘Godvergeten’ over seksueel misbruik in de kerk zijn ontslag aangeboden aan de paus, “om me volledig op de ondersteuning van slachtoffers te kunnen toespitsen”. Dat heeft Bonny gezegd in een zitting van de Kamercommissie over het misbruik.

Lees meer »

Donald Trump verzamelt meer juridische rekeningen dan zijn donoren kunnen betalen

Het politieke actiecomité ‘Save America’ van Donald Trump heeft in januari meer dan 2,9 miljoen dollar betaald aan advocatenkantoren, terwijl de juridische problemen van de voormalig Amerikaans president alleen maar oplopen. Eind januari had hij nog 1,9 miljoen aan onbetaalde juridische rekeningen openstaan. Dat blijkt uit een dossier dat is ingediend bij de federale toezichthouders.

Lees meer »

LIVE OEKRAÏNE. Russische aanvallen nemen toe aan oost- en zuidfront – Zelensky noemt situatie aan het front “uiterst moeilijk”

België roept vandaag nog de Russische ambassadeur op het matje. Dat heeft premier Alexander De Croo vanochtend gezegd in ‘De ochtend’ op Radio 1. Ons land wil opheldering over de dood van oppositieleider Navalny. De situatie aan het front in Oekraïne is “uiterst moeilijk”, zei de Oekraïense president Volodymyr Zelensky maandag. En volgens zijn Russische evenknie Vladimir Poetin is de

Lees meer »

Franse kustwacht redt 137 migranten op Kanaal

Tijdens drie verschillende operaties heeft de Franse kustwacht zaterdag in totaal 137 migranten voor de Franse kust gered. Dat heeft de maritieme prefectuur van het Kanaal en de Noordzee zondag gemeld. Ze probeerden via het Kanaal de oversteek naar het Verenigd Koninkrijk te wagen. De operaties verliepen via twee schepen die door de Franse overheid waren gecharterd.

Lees meer »

Sijsele Two wil punten pakken tegen Knokke-Heist One

Het loopt niet zoals ze bij Sijsele Two gehoopt hadden. De ambitie om in de linkerkolom te eindigen lijkt zo goed als onhaalbaar. Meer nog, momenteel staat Sijsele in de zone waarin men over het vermijden van de degradatie spreekt.
The post Sijsele Two wil punten pakken tegen Knokke-Heist One appeared first on KW.be.

Lees meer »

Jeff Bezos verkoopt voor 8,5 miljard dollar aan Amazon-aandelen

Jeff Bezos heeft nog eens 14 miljoen aandelen van zijn webwinkelreus Amazon verkocht, goed voor ongeveer 2,4 miljard dollar. In negen dagen tijd heeft de Amerikaanse zakenman zo de aangekondigde verkoop van tot 50 miljoen aandelen afgerond. De laatste transactie actie incluis, cashte Bezos in totaal 8,5 miljard dollar.

Lees meer »

“Cocaïnegebruik prins Harry in memoires een truc om boeken te verkopen”, beweren Amerikaanse advocaten

De bekentenissen van prins Harry (39) over zijn druggebruik in zijn memoires ‘Reserve’, kunnen hem nu wel eens zuur opbreken. Een conservatieve denktank wil weten of de hertog van Sussex daar ook eerlijk over is geweest in zijn visumaanvraag voor de Verenigde Staten. Al lijkt het erop dat de Amerikaanse overheid de prins beschermt. “Er is geen bewijs dat hij

Lees meer »