Krantenkoppen

Infantino wil strengere regels bij racistisch gedrag fans

Terwijl een zoveelste racistisch incident de match tussen Udinese en AC Milan ontsierde, gingen ook in Engeland fans hun boekje te buiten. Fifa-voorzitter Gianni Infantino reageert scherp en wil zware sancties invoeren.

Meer krantenkoppen in België

SC Wielsbeke wil zich herpakken in topper bij Hamme: “Thuis moet je altijd winnen tegen een staartploeg”

Tegen rode lantaarn Pepingen-Halle wilde SC Wielsbeke een driepunter scoren en zo een ideale aanloop nemen voor de topper op het veld van Hamme. Het pakte echter anders uit en de Wielsbekenaars moesten vrede nemen met een gelijkspel. Zondag wacht de topper op het veld van VW Hamme.
The post SC Wielsbeke wil zich herpakken in topper bij Hamme: “Thuis

Lees meer »

Na vuistslag aan politie-inspecteur in Oostende: “Een derde van alle gevallen van geweld tegen de politie leidt tot arbeidsongeschiktheid”

Afgelopen weekend kreeg een politie-inspecteur een rake vuistslag tijdens een tussenkomst bij een vechtpartij. Gemiddeld om de drie dagen krijgt de politie van Oostende naar eigen zeggen te maken met geweld tijdens interventies. “Vaak zijn agressiegevallen te linken aan het uitgaansmilieu en middelengebruik”, zegt korpschef Philip Caestecker.
The post Na vuistslag aan politie-inspecteur in Oostende: “Een derde van alle gevallen

Lees meer »

De deal is helemaal rond: Paintsil verlaat Racing Genk en tekent als ‘Designated Player’ bij LA Galaxy

De transfer van Joseph Paintsil (26) naar LA Galaxy is helemaal rond. De Ghanese aanvaller opteerde vorige maand nog voor een langer verblijf bij KRC Genk, maar de Amerikanen bleven pushen en haalden dus hun slag thuis. Paintsil tekende een contract voor vier jaar in de MLS. Genk krijgt zo’n 8,5 miljoen euro, meer dan zijn gelimiteerde afkoopsom.

Lees meer »

Bekende strafpleiter verdacht van poging om Lommelse drugscrimineel Flor Bressers op te lichten

De raadkamer in Antwerpen heeft de bekende strafpleiter Jorgen Van Laer verwezen naar de correctionele rechtbank. Van Laer zal vervolgd worden wegens lidmaatschap van een criminele organisatie en poging tot witwassen. Maar bij het federaal parket loopt nog een ander dossier, waarin hij verdacht wordt van een poging om de bekende, Lommelse drugscrimineel Flor Bressers op te lichten.

Lees meer »

Een paringsdans die vanavond begint: wie wordt de running mate van Donald Trump?

Donald Trump houdt straks een toespraak op de Conservative Political Action Conference (CPAC). Dat evenement gold lang als hoogmis van de Republikeinse partij, maar staat nu helemaal in het teken van Trump. Er wordt letterlijk gepeild naar wie er in november met hem op de lijst moet staan om vicepresident te worden. We kijken al eens wie er kans maakt.

Lees meer »

Met steun van Biden en Sunak ligt weg open voor Navo-baas Rutte: “Zal erover waken dat alliantie sterk en paraat blijft”

Het Verenigd Koninkrijk heeft donderdag zijn steun laten blijken voor de aftredende Nederlandse premier Mark Rutte om de nieuwe secretaris-generaal van de NAVO te worden. En ook de Amerikaanse president Joe Biden schaart zich volledig achter de kandidatuur van Rutte om de Noor Jens Stoltenberg op te volgen aan het hoofd van de alliantie, meldt persbureau Reuters.

Lees meer »

Crowdfunding Acid haalt in enkele uren ruim 51.000 euro op

Youtuber Nathan Vandergunst, ook bekend als Acid, heeft na zijn veroordeling voor de Brugse rechtbank een crowdfundingcampagne opgestart waarmee hij de schadevergoeding wil financieren die hij moet betalen aan de ouders van een Reuzegommer. Hun restaurant werd bestookt met negatieve recensies na een video van Acid. De schadevergoeding is voorlopig vastgelegd op 20.000 euro, al zal een bedrijfsrevisor de precieze

Lees meer »

Natalia op de vingers getikt door VTM voor “harde woorden” op set van “Astrid en Natalia: back to reality”

Zangeres en VTM-gezicht Natalia Druyts is door VTM op het matje geroepen voor enkele harde woorden die gevallen zijn tussen haar en de productieploeg van het programma "Astrid en Nathalia: back to reality". Ondertussen werd in een gesprek alles uitgeklaard. "Er is wel eens geroepen, maar Natalia wil alleen maar het beste voor het programma én voor haar kinderen die

Lees meer »

Eden Hazard over waarom hij “elke zomer vier of vijf kilo’s bijkwam”: “Dan moet je niet vragen om te gaan lopen”

Eden Hazard blikte in de podcast van ex-ploegmaat Jon Obi Mikel nog eens terug op zijn carrière. “Mis ik het voetbal? Neen. Wel de kleedkamer en de grapjes.” Voorts gooit hij met bloemetjes naar Roberto Martínez, Kevin De Bruyne en Jérémy Doku, en praat hij openhartig over bijkomen in de zomer en z’n blessures: “Toen we kampioen werden, zei ik

Lees meer »

Antwerpse Adrian Sack schittert als agent Eddy in Chantal: “Fantastische set om op te staan”

Hoewel de bedeesde en sympathieke agent Eddy uit Chantal eerder vooral op de achtergrond vertoefde, speelde hij een belangrijke rol in de aflevering van zondagavond. We spraken met de Antwerpse acteur over zijn eerste scène op de set, de moeilijkheid om het West-Vlaams onder de knie te krijgen en de verrassende rol waar hij oorspronkelijk auditie voor deed. Opgelet, dit

Lees meer »