Krantenkoppen

Kanye West post weer expliciete foto’s van zijn vrouw, volgers beschuldigen hem van “brainwashing”

Rapper Kanye ‘Ye’ West heeft opnieuw bijzondere foto’s gepost van zijn vrouw Bianca Censori. Daarop is ze schaars gekleed en valt vooral haar hoofdbedekking op, waar zijn volgers aardig wat op kritiek hebben.

Meer krantenkoppen in België

Na de gelekte rapporten: voetbalbond wil computers en gsm’s van scheidsrechters en personeel laten controleren

Het rommelt nog maar eens bij de Belgische Voetbalbond (KBVB). De nieuwe CEO, Piet Vandendriessche, is op zoek naar de interne mol die het rapport met VAR-beslissingen, fouten per clubs en scheidsrechterrapporten lekte aan kranten van het Mediahuis. Vandendriessche bestelde een externe audit en zou op die manier computers en mobiele telefoons willen controleren.

Lees meer »

Pierre (25) draait eerste kortfilm met acteurs Piet De Praitere en Klaas Duyck: “Ongelooflijk dat ze met zo’n groentje in zee wilden gaan”

Een half jaar nadat Pierre Gryp (25) afstudeerde als student journalistiek/videoproductie aan Howest in Kortrijk, heeft hij met de kortfilm ‘Code of Life’ al zijn eerste fictieproject in de steigers staan. Met Thuis-acteur Klaas Duyck en comedian Piet De Praitere strikte Pierre meteen ook twee toppers.
The post Pierre (25) draait eerste kortfilm met acteurs Piet De Praitere en Klaas

Lees meer »

LIVE OEKRAÏNE. VS zetten 14 olietankers uit Russische “spookvloot” op zwarte lijst – Tientallen landen roepen Rusland op oorlog te stoppen in aanloop naar VN-Veiligheidsraad

Aan de vooravond van de tweede verjaardag van de inval in Oekraïne hebben de Verenigde Staten vrijdag sancties opgelegd aan veertien tankers uit de “spookvloot” die door Rusland worden gebruikt om het westerse prijsplafond op Russische olie te omzeilen. En de Oekraïense luchtmacht beweert donderdag boven de Zee van Azov een Russisch vliegend commandocentrum neergeschoten te hebben. Het gaat om

Lees meer »

En nu is de koers echt gestart

Van ’s ochtends vroeg was wielerminnend Vlaanderen zaterdag op de been en verzamelden fans voor de échte start van het wielerseizoen: de Omloop het Nieuwsblad, de traditionele opener van de Vlaamse voorjaarsklassiekers. Al enkele jaren wordt het profpeloton – bij de mannen en de vrouwen – voorgesteld in het Gentse Kuipke, in het Citadelpark. Supporters monsterden de nieuwe outfits

Lees meer »

Audio-opname onthult uitspraken Dries Van Langenhove tijdens gespreksavond KU Leuven: “Uitspraken zetten aan tot racisme”

De KU Leuven dient een strafklacht in tegen ex-politicus Dries Van Langenhove. Hij wordt beschuldigd van racistische uitspraken tijdens een gespreksavond van Nationalistische Studentenvereniging (NSV!) in een aula van de universiteit. Onze redactie kreeg van een anonieme bron een audio-opname en selecteerde in de bovenstaande video de meest aanstootgevende uitspraken.

Lees meer »

Reünie van de 60-jarigen met twee jaar vertraging

Door de coronacrisis en de onzekerheid daarrond ging de reünie van de 60-jarigen uit Geluwe niet door. Gelukkig kwamen de leeftijdsgenoten onlangs wel samen. De aanwezigen waren Ronny Borry, Nadine Berghman, Ivan Claeys, Marina Bintein, Filip Debeuf, Marijke Bonte, Christ Decock, Veronique Declercq, Dirk Decoulombier, Linda Dejonghe, Joost Decruyenaere, Christine Deprez, Yves Dehuysser, Hilde Dierynck,
The post Reünie van de

Lees meer »

Nieuwe bedrijfsgebouwen voor Deroo in Westvleteren

Het begon allemaal in 1951 met ‘pépé’ Albert Deroo. Als gedreven hoefsmid verkocht hij allerlei benodigdheden voor op het veld. Hij maakte karren die door paarden op het land werden voortgetrokken.
The post Nieuwe bedrijfsgebouwen voor Deroo in Westvleteren appeared first on KW.be.

Lees meer »