Krantenkoppen

KIJK. Real Madrid vindt in minuut 99 nog winner na twee controversiële goals en 0-2 achter bij rust via goal Ramazani

Real Madrid is na een ware remontada weer (even?) leider in La Liga. Maar thuis tegen rode lantaarn Almeria liep dat alles behalve van een leien dakje. Na 38 seconden al scoorde Largie Ramazani, Belgische flankaanvaller met Burundese roots. Vlak voor de pauze werd het 0-2, waarna Real in minuut 99 nog de winner vond. Niet nadat een goal van Almeria nog afgekeurd werd en de 2-2 van Vinicius erg controversieel tot stand kwam. Girona speelt later op de avond nog tegen Sevilla en kan weer haasje over doen op kop.

Meer krantenkoppen in België

#iedereenwestvlaming

Ontdek onze dagelijkse meme op de Facebookpagina van de Krant van West-Vlaanderen.
The post #iedereenwestvlaming appeared first on KW.be.

Lees meer »

Lockdownbaby’s overspoelen buitengewoon onderwijs: wat is er aan de hand? Onderwijsexpert reageert

“Wat is er toch aan de hand met onze kinderen?”, vragen onderwijsexperts zich af. De groep kinderen met een ontwikkelingsachterstand is, internationaal gezien, normaal een stabiel gegeven. Maar hier in Vlaanderen zien we plots meer kindjes met zo’n achterstand. Ook de toename van het aantal kinderen met gedragsproblemen is verontrustend. Hoe komt dat?

Lees meer »

▶ Rudi Vranckx scoort op VRT Canvas met nieuwe reeks, maar moet toch met pensioen: “Maar de Vlaming is nog niet van mij af”

De VRT Canvas-reeks ‘Het Nieuwe IJzeren Gordijn’ van oorlogsjournalist Rudi Vranckx scoort uitstekend. Maar de reeks is mogelijk wel z’n laatste meesterwerkje bij de VRT. Vrankcx wordt in december 65 jaar en dus loert z’n pensioen al om de hoek. “Tja, dat zijn de regels”, vertelt de oorlogsverslaggever in de HLN-podcast ‘De Mediawatchers’. “Op 1 januari moet de stekker er

Lees meer »

100 dagen voor de verkiezingen: “Is migratie het grootste probleem? Dan stel ik voor dat alle migranten een week lang het werk neerleggen”

Momenteel vindt de Vlaming migratie het grootste probleem, meteen gevolgd door de haperende economie en dan vooral de dalende koopkracht. Dat blijkt uit de meest recente peilingen van de VRT en De Standaard, 100 dagen voor de verkiezingen. Migratie wordt dus een heet hangijzer. Maar wat vinden Vlamingen met een migratieachtergrond daarvan?

Lees meer »

Zoektocht van ‘#LikeMe’-gezicht Francisco Schuster naar ouders wekt woede op: “Goede adoptie bestaat niet”

“Een schop in onze maag.” Dat vindt Yung Fierens (45) van adoptiebelangengroep CAFE van ‘Francisco Desir’, de docureeks waarin Francisco Schuster (22) op zoek gaat naar z’n biologische moeder. “Het is een té romantisch plaatje”, verklaart de vereniging aan ‘Dag Allemaal’. Ze vinden dat de VRT beter het échte verhaal over adoptie zou brengen. Van fraudeleuze adopties van ontvoerde kinderen

Lees meer »