Krantenkoppen

KIJK. Van der Poel maakt indruk in Benidorm, maar pech en valpartij kosten hem zege: “Er is maar één wedstrijd die telt”

Mathieu van der Poel (29) moest de zege in Benidorm aan zijn grote concurrent Wout van Aert (29) laten. De wereldkampioen maakte indruk onderweg, maar een valpartij in de voorlaatste ronde gooide roet in het eten van onze noorderbuur. Na de wedstrijd was Van der Poel niet echt teleurgesteld. “Er is maar één wedstrijd die telt.”

Meer krantenkoppen in België

KIJK. K3 komt weer podium opgelopen na slotnummer ‘De 3 Biggetjes’: “We willen dit nog een keer doen voor de camera’s”

Het publiek in Rotterdam kon dit weekend hun geluk niet op, K3 zong niet één, maar twee keer het slotnummer tijdens hun musical ‘De 3 biggetjes’. Er waren camera’s in de zaal om de volledige show te filmen en het laatste nummer moest dus opnieuw worden gedaan. Op videobeelden is te zien dat Hanne, Julia en Marthe terug het podium

Lees meer »

Almaar minder plekken in de buurt waar jongeren zich thuisvoelen

In heel Vlaanderen voelen ouderen en jongeren zich wat ondergeschoffeld. In een maatschappij die zich richt op werkende mensen, is er niet alleen minder plaats voor ouderen, maar ook voor jongeren. Ook heerst het gevoel dat er in de gemeenten steeds minder voor jongeren én voor ouderen te doen is.

Lees meer »

Kallemoeie introduceert Ensormarionet tijdens nieuwe voorstelling: “Ook volwassenen kunnen leren van het poppentheater”

Kallemoeie, het enige marionettentheater van de kust, brengt ter ere van het Ensorjaar 2024 een nieuwe Ensorvoorstelling voor volwassenen. In de aanloop naar de voorstelling hield Kallemoeie zaterdag open huis en introduceerde de nieuwe Ensormarionet. “We hebben een negental voorstellingen gepland, misschien zelfs meer.”
The post Kallemoeie introduceert Ensormarionet tijdens nieuwe voorstelling: “Ook volwassenen kunnen leren van het poppentheater” appeared

Lees meer »

Chantal koopt donuts bij bakkerij Yves & Els in Lo: “Mooie publiciteit”

In aflevering vijf van de fictiereeks Chantal, die zondagavond te zien was op VRT 1, kocht inspecteur Chantal Vantomme donuts bij bakkerij Yves & Els op de Markt in Lo. “Dat is mooie publiciteit”, zegt uitbaatster An Haeyaert. “De mensen spreken erover in de winkel.”
The post Chantal koopt donuts bij bakkerij Yves & Els in Lo: “Mooie publiciteit” appeared

Lees meer »

Axel Daeseleire is opnieuw verliefd: “We kennen elkaar al achttien jaar”

“Soms wordt vriendschap liefde”, ondervond Axel Daeseleire (55). Hij hangt het liever niet aan de grote klok, maar de presentator is ondertussen anderhalf jaar gelukkig met zijn nieuwe liefde. Het gaat de veelgevraagde presentator, vanaf maandagavond te zien in ‘Het onbekende’, voor de wind. Al knaagt er ook iets. “Ik denk soms dat regisseurs en producers me vergeten zijn. Dat

Lees meer »