Krantenkoppen

KIJK. Zo ging het mis in RWDM – Eupen, De Mil razend op ref: “Dan snap je het niet”, Genk snapt VAR weer niet en alle hoogtepunten

Het trieste venijn zat hem in de staart van speeldag 21 in de Jupiler Pro League, toen de fans van RWDM bij een 0-1-tussenstand tegen Eupen de partij stillegden door aanhoudelijk bommetjes op het veld te gooien. Zoals ze dat voor de match ook hadden beloofd indien er niet zou gewonnen worden. Opnieuw alles behalve reclame voor ons voetbal. Bekijk hieronder de opmerkelijkste fases en alle hoogtepunten van de acht partijen.

Meer krantenkoppen in België

Russische troepen verzamelen voor felicitaties generaal, maar worden aangevallen door Oekraïense raketten: “Verbaasd dat men na 2 jaar niet slimmer is”

Minstens 60 Russische soldaten zijn gedood bij een dubbele raketaanval in het bezette Oost-Oekraïne. De troepen hadden zich verzameld in de regio van Donetsk voor de komst van twee commandanten. Dat melden Duitse media en BBC. Een tactische locatie om de commandanten te ontvangen, was dat duidelijk niet.

Lees meer »

Leerlingen van het VTI Brugge bouwen kunstwerk voor Beaufort24 in Koksijde

In Koksijde construeren leerlingen van het vijfde en het zesde jaar Bouw van het VTI Brugge, Campus Zandstraat, de hele week een kunstwerk dat straks te zien zal zijn tijdens de Triënnale Beaufort. De Argentijnse kunstenaar Jorge Macchi is door Beaufort24-curator Els Wuyts uitgenodigd om in Koksijde een tijdelijk kunstwerk te presenteren.
The post Leerlingen van het VTI Brugge bouwen

Lees meer »

Paintsil overladen met lof na debuut tegen Inter Miami, Messi voorkomt pas in blessuretijd eerste nederlaag

Joseph Paintsil heeft zijn debuut in de MLS niet gemist. De kwieke Ghanees speelde een uitstekende wedstrijd en maakte het Lionel Messi en Inter Miami knap lastig. Op sociale media werd de voormalige Genk-speler overladen met lof. Lionel Messi kroonde zich in blessuretijd andermaal tot held van de avond door een eerste nederlaag van het seizoen te vermijden.

Lees meer »

DB’s blikken samen met familie en supporters terug op het seizoen

In ‘t Groot Schardauw in Sint-Eloois-Winkel kwam de volledige groep van Winkel Sport B vrijdag samen om de titel van de DB-ploeg van vorig jaar te vieren. De reserveploeg van Winkel Sport B, is de B-ploeg van de B-ploeg van de voetbalvereniging.
The post DB’s blikken samen met familie en supporters terug op het seizoen appeared first on KW.be.

Lees meer »

‘Alcoholmisbruik schaadt de gezondheid’: reclame voor alcohol krijgt nieuwe educatieve boodschap, maar sector zet minister buitenspel

Reclame voor alcohol krijgt een nieuwe educatieve boodschap. In plaats van “ons vakmanschap drink je met verstand” zullen commerciële boodschappen voor alcoholhoudende dranken voortaan gepaard gaan met de waarschuwing “alcoholmisbruik schaadt de gezondheid”. Dat kondigt de sector vandaag aan, maar ‘Het Belang van Limburg’ schrijft dat volgens federaal minister van Volksgezondheid Frank Vandenbroucke nog niets beslist is.

Lees meer »