Krantenkoppen

KIJK. Zo ging het mis in RWDM – Eupen, het spandoek voor Overmars en alle hoogtepunten van speeldag 21

Het trieste venijn zat hem in de staart van speeldag 21 in de Jupiler Pro League, toen de fans van RWDM bij een 0-1-tussenstand tegen Eupen de partij stillegden door aanhoudelijk bommetjes op het veld te gooien. Zoals ze dat voor de match ook hadden beloofd, mocht het misgaan. Opnieuw alles behalve reclame voor ons voetbal. Bekijk hieronder de opmerkelijkste fases uit alle acht matchen en alle hoogtepunten van de partijen.

Meer krantenkoppen in België

Team Oudenburg in nieuwe werk- en signalisatiekledij

De medewerkers van de technische diensten van de stad krijgen splinternieuwe werkkledij. “Met de nieuwe kledij zijn de personeelsleden van onze stad nog beter herkenbaar voor de burger en helpen ze het positieve imago te versterken. Kwaliteit, respect en klantvriendelijkheid staan centraal, en deze nieuwe outfits stralen dit ook uit”, zegt burgemeester Romina Vanhooren. Alle
The post Team Oudenburg in

Lees meer »

Vrijwilligers gezocht voor stem- en telbureaus

Op zondag 9 juni zijn er Vlaamse, federale en Europese verkiezingen. Om alles in goede banen te leiden, is men in Langemark-Poelkapelle nog op zoek naar gemotiveerde vrijwilligers om een taak te vervullen in een stem- of telbureau.
The post Vrijwilligers gezocht voor stem- en telbureaus appeared first on KW.be.

Lees meer »

Pluk niet zomaar een foto van het internet, het kan je veel geld kosten

Op het internet vind je heel makkelijk foto’s, video’s of teksten, maar dat betekent niet dat je die ook zomaar zelf mag gebruiken. De meeste van die werken zijn auteursrechtelijk beschermd. Ook afbeeldingen of video’s die je van Facebook of Instagram plukt, mag je niet gebruiken zonder toestemming van de maker. Doe je dat toch, dan is dat strafbaar en

Lees meer »

Barbara Ceuleers over euthanasie van haar vader Jan, oud-VRT-baas: “Mensen krijgen zelden de volledige uitleg”

“Het spuitje kwam te vroeg”, zegt Barbara Ceuleers over de euthanasie van haar vader Jan. De oud-VRT-baas was zijn dementie te slim af, maar met een soepeler wet had hij langer geleefd. In haar boek Doodgewoon is zijn dochter snoeihard voor het verzet tegen die versoepeling. “CD&V heeft euthanasie levend begraven. Maar ze heeft wel de oudste kiezers.”

Lees meer »

Pieter De Brabandere verkozen tot Ondernemer van het Jaar op Veurne Awards en Life Time Achievement Award is voor Bernard Joye

Op een glamoureuze gala-avond in Great Gatsby-stijl werden voor het allereerst 7 Veurne Awards in verschillende categorieën uitgereikt aan bijzondere ondernemers. Tot middernacht werd de spanning erin gehouden, maar dan werd Pieter De Brabandere verkozen tot Ondernemer van het Jaar en totaal onverwacht werd ‘hors categorie’ aan Bernard Joye de trofee overhandigd voor zijn Life Time Achievement.
The post Pieter

Lees meer »

Israëlische troepen openen het vuur tijdens voedselbedeling: “Meer dan 100 Palestijnen gedood, 760 gewonden”

De autoriteiten in de Gazastrook zeggen dat Israëlische troepen het vuur hebben geopend op Gazanen die stonden te wachten op hulpgoederen. Het dodental zou inmiddels zijn opgelopen tot 104. Dat meldt het Palestijnse ministerie van Volksgezondheid, dat wordt gecontroleerd door Hamas. Eerder was nog sprake van zeker vijftig doden. Naast de 104 doden, raakten ook nog eens 760 mensen gewond.

Lees meer »

Illegale goksite Stake krijgt boete van 200.000 euro en zal in GP Formule 1 van Spa-Francorchamps met andere sponsor rijden

Stake, dat in 2021 door de Kansspelcommissie op de lijst met illegale goksites werd geplaatst, zal deze zomer toch niet te zien zijn als sponsor in de GP Formule 1 in Spa-Francorchamps. Woensdag werden daar in de Kamer vragen over gesteld gezien de verstrengde wetgeving rond gokreclame in ons land. Het team zal met een andere (gok)sponsor rijden.

Lees meer »