Krantenkoppen

Kinderen van 8 en 9 jaar zwaargewond bij ongeval in Malle: bestuurder was onder invloed van alcohol en drugs

Twee kinderen van 8 en 9 jaar oud zijn zondagnamiddag zwaargewond geraakt bij een verkeersongeval op de Antwerpsesteenweg in Malle. De bestuurder van het aanrijdende voertuig bleek onder invloed van drank en drugs.

Meer krantenkoppen in België

Staking cabinepersoneel Brussels Airlines vanaf woensdag bevestigd

De christelijke vakbond zet de staking van het cabinepersoneel van luchtvaartmaatschappij Brussels Airlines door, vanaf woensdag voor drie dagen. Een overleg dinsdag leidde niet tot een oplossing. Hoe groot de impact zal zijn op het vliegverkeer, is nog niet duidelijk. Dat werd vernomen bij vakbond en directie.

Lees meer »

TERUGLEZEN OEKRAÏNE. “Moskou kreeg Oekraïense plannen voor tegenoffensief in handen”

Rusland is erin geslaagd om de plannen voor het Oekraïense tegenoffensief in 2023 vooraf in handen te krijgen. Dat heeft Oekraïens president Volodymyr Zelensky zondag gezegd. “Onze plannen voor het tegenoffensief lagen op tafel in het Kremlin voordat het begon”, zei Zelensky. Die bevestigde een informatielek te vermoeden. In een poging om in de toekomst nog informatielekken te vermijden, werken

Lees meer »

Hogestraat weer open voor het verkeer

De Hogestraat is tijdelijk weer open voor doorgaand verkeer. Alle wegomleggingen zijn opgeheven die noodzakelijk waren om de werken te laten plaatsvinden. De grote signalisatieborden blijven wel nog staan tot de werken definitief afgerond zijn.
The post Hogestraat weer open voor het verkeer appeared first on KW.be.

Lees meer »

“Aan de telefoon zeiden ze dat ik overleden was”: zaakvoerder ten einde raad nadat Belfius hem al 3 weken onterecht heeft doodverklaard

De bank Belfius heeft zaakvoerder Kenny Van Rompaey (50) uit Grobbendonk onterecht doodverklaard. Absurd natuurlijk, maar het heeft ook verregaande gevolgen voor de rekeningen van zijn firma, KVR Reinigingswerken. Deze zijn namelijk al zo’n drie weken geblokkeerd. “Mijn personeel kon plots niet meer tanken. Wie gaat al ons geleden verlies vergoeden?”

Lees meer »

Byblos Pub noodgedwongen gesloten voor realisatie project M: “Het is zeer snel moeten gaan”

Byblos Pub aan de Carrefour in Sint-Kruis heeft de deuren moeten sluiten. De eigenaar van het pand, Wereldhave, zegde het contract op voor verbouwingswerken. “Ik had een bijzonder vast publiek. Heel wat van mijn klanten kwamen dagelijks langs voor een babbel of om vrienden te ontmoeten”, zucht uitbater Lauren Vandamme.
The post Byblos Pub noodgedwongen gesloten voor realisatie project M:

Lees meer »

▶ HLN 1924: “Hitler kwam in 1912 als schilder naar München”

In ‘HLN 1924′ hoor en lees je Het Laatste Nieuws van dag op dag honderd jaar geleden. We duiken in onze archieven en pikken er elke dag een bijzonder artikel uit. Klik hierboven en luister naar ‘Een lezing van de Witte Eland’ uit Het Laatste Nieuws van 27 februari 1924. Wil je andere artikels uit de HLN-geschiedenis beluisteren en lezen,

Lees meer »

Zo straf in ‘Kamp Waes’ dat ze nu eigen special krijgen: Dries en Kaat geven inkijk in hun gezinsleven in ‘Basecamp Borstlap’

Heel Vlaanderen is onder de indruk van de straffe prestaties van Dries (24) en Kaat Borstlap (20) in ‘Kamp Waes’. De ontknoping van het programma betekent echter niet het einde voor de avonturen van de broer en zus. De twee krijgen een eigen special op VRT MAX: ‘Basecamp Borstlap’. Daarin krijgen we een exclusieve blik binnen hun gezin.

Lees meer »