Krantenkoppen

KLM annuleert 65 vluchten voor aangekondigde storm Isha

Luchtvaartmaatschappij KLM annuleert maandag in Nederland 65 vluchten wegens storm Isha, zo laat een woordvoerster weten. Volgens de luchtvaartmaatschappij gaat het om bestemmingen binnen Europa.

Meer krantenkoppen in België

Drie dagen topdarts in de Tieltse Europahal

De driedaagse van het tweede Inofec dartstornooi van dartsclub ‘t Pompierke startte op vrijdagavond met het PRICE-tornooi voor Tieltenaren en leden van een Tieltse vereniging. Op zaterdag volgden de dubbels en enkels. De laatste dag stond in teken van G-darts en de jeugd. In het totaal gooiden meer dan 400 darters met pijltjes, een groot succes volgens de organisatie.
The

Lees meer »

Ongenaakbare Dames Scor hebben titel voor het grijpen

Het damesvoetbal leeft in Oostrozebeke. In tegenstelling tot hun mannelijke collega’s rijven de dames van kapitein Philine Verbrugghe (33) de ene overwinning na de andere binnen. De dames staan eerste in de ranking van tweede provinciale met maar liefst 12 punten voorsprong op de tweede. De dames haalden 48 op 48, dus geen enkel verliespuntje en dit met nog acht

Lees meer »

▶ HLN 1924: “Bovendien struikelde een der samenzweerders en liet zijn doos met gereedschap vallen”

In ‘HLN 1924′ hoor en lees je Het Laatste Nieuws van dag op dag honderd jaar geleden. We duiken in onze archieven en pikken er elke dag een bijzonder artikel uit. Klik hierboven en luister naar ‘Mislukte samenzwering’ uit Het Laatste Nieuws van 26 februari 1924. Wil je andere pareltjes uit de HLN-geschiedenis beluisteren en lezen, klik dan hier.

Lees meer »

Jean-Marie Dedecker en Marc Descheemaecker stellen nieuwe boeken voor: “Een blik op mobiliteit en politiek”

Op zondagavond 25 februari vond een dubbele boekvoorstelling plaats in CC De Branding in Middelkerke: Jean-Marie Dedecker en Marc Descheemaecker respectievelijk lijsttrekker en lijstduwer van de federale Kamerlijst voor N-VA West-Vlaanderen, presenteerden hun respectievelijke werken,‘Grensoverschrijdende Oprispingen’ en ‘Dood Spoor’.
The post Jean-Marie Dedecker en Marc Descheemaecker stellen nieuwe boeken voor: “Een blik op mobiliteit en politiek” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Wie heeft Sarah Knockaert gezien?

Op vrijdag 23 februari om 08.48 uur werd de 20-jarige Sarah Knockaert voor het laatst gezien in de lokettenzaal van het treinstation in Blankenberge. Sindsdien ontbreekt elk spoor van haar.
The post Wie heeft Sarah Knockaert gezien? appeared first on KW.be.

Lees meer »

Is de Wolfpack de Wolfpack niet meer? Een goede Omloop had al het gedoe doen vergeten, maar dat draaide anders uit

Meteen raak voor Visma-Lease a Bike in de Omloop. De ploeg van Wout van Aert heeft definitief de scepter overgenomen van Soudal Quick-Step als dé dominante factor in het voorjaar, ziet onze chef wielrennen Marc Ghyselinck. “Is de Wolfpack de Wolfpack niet meer?”, vraagt hij zich af. “Zie de uitspraken van vader Patrick Evenepoel kort voor het WK in Glasgow.

Lees meer »

Elke dag krijgen honderd illegalen een bevel om ons land te verlaten: “Bij sommigen is het al het zoveelste en dat is frustrerend”

Het zorgt voor extra werk maar vooral voor frustraties bij politiemensen als ze weer eens iemand hebben opgepakt die nadien met een bevel om het grondgebied te verlaten op straat wordt gezet. Vorig jaar kregen gemiddeld honderd illegalen per dag zo een document. Hoeveel er daarvan effectief vertrokken zijn, is niet geweten. “Alleszins heel weinig”, klinkt het in politiekringen.

Lees meer »

Geen watje op het matje

Premier De Croo was niet van plan om de dood van Aleksej Navalny onder de mat te vegen. De Russische ambassadeur mocht wel óp het matje komen.

Lees meer »

Gevangenis Gent schrapt tijdelijk vrijetijdsactiviteiten van gedetineerden om werkdruk personeel te verlagen

De gevangenis van Gent schrapt verschillende vrijetijdsactiviteiten voor de gedetineerden. Dat gebeurt op vraag van de vakbonden die zo de werkdruk op het personeel willen verlagen. Activiteiten waar gevangenen recht op hebben, blijven doorgaan, zoals bezoek, lessen of de wandeling. Randactiviteiten zoals naai- of gitaarlessen worden teruggeschroefd. De maatregel geldt 2 maanden.

Lees meer »

Nog altijd veel problemen met nieuw vervoerplan De Lijn in Moorslede: “Triestig wat er met openbaar vervoer is gebeurd”

Volgens schepen van Mobiliteit in Moorslede Jürgen Deceuninck (STERK) is er bij vervoermaatschappij De Lijn geen budget voor grotere en meer bussen op schooldagen. Nu zitten veel bussen overvol. “We ervaren nog altijd heel veel problemen”, zegt de schepen. Fractieleider Ward Gillis (PRO) vroeg tijdens de gemeenteraad naar de stand van zaken over het nieuw vervoerplan van De Lijn, dat

Lees meer »