Krantenkoppen

Kris Bauwens runt nieuwste vestiging van immokantoor Albert in Gistel: “Verschillende verkoopmethodes”

In de Stationsstraat 34 opende Kris Bauwens een nieuw immokantoor: Albert. De 43-jarige makelaar ziet flink wat potentieel in Gistel. “Ik werk volgens verschillende verkoopmethodes en werk op maat, afhankelijk van de snelheid waarmee mensen willen kopen of verkopen”, zegt Bauwens.

Kris opende het kantoor van Albert binnen een franchisenetwerk dat nu veertien bureaus telt in alle Vlaamse provincies. Het overkoepelende kantoor ontstond in 2016 door Peter-Jan Matthijs en Jan Vlieghe. De naam ‘Albert’ verwijst naar de Oost-Vlaamse landbouwer en politicus Albert Van Achter, die ook wel een makelaar avant la lettre wordt genoemd. Peter-Jan is de oudste kleinzoon van Van Achter.

Interessante stad

Kris Bauwens kent Gistel goed. “Het ligt netjes tussen mijn geboortestad Oostende en woonplaats Eernegem, en is een interessante stad. Mijn vrouw gaat er bijvoorbeeld vaak winkelen en de shoppingdrukte in de centrumstraten is verrassend. Ik ben heel blij om hier te starten. Het immokantoor is gevestigd in een voormalige winkel van natuurproducten en aan de overkant ligt de grote parking Post. Van hieruit zal ik woningen aanbieden uit natuurlijk Gistel, maar ook Oudenburg, Ichtegem, Koekelare en selectief uit Oostende. We doen ook aan verhuur, terwijl we voor projectontwikkeling beroepen op externe partners.”

Omscholing

Kris leerde van het vak proeven via zijn vrouw. “Zij werkte vroeger in een Oostends immokantoor en ik zag thuis regelmatig plannen en panden passeren. Dat triggerde me. In totaal was ik zo’n zeventien jaar actief als technieker van café- en casinospeelautomaten. Ik kwam toen al vaak onder de mensen en dat is precies wat ik als makelaar ook doe. Na een opleiding van drie jaar bij Syntra West en een stageperiode ben ik dus een erkend makelaar. (lacht) De voorbije jaren waren best stevig: een diepgaande opleiding in combinatie met werk en een gezinsleven is niet evident. Ik was 37 jaar toen ik koos voor een carrièreswitch – een mooie leeftijd, hé.”

Kris gaat prat op zijn persoonlijke aanpak. “Doorslaggevend zijn perfecte foto’s en een vlekkeloze service. Ik werk volgens verschillende verkoopmethodes en werk op maat, afhankelijk van de snelheid waarmee mensen willen kopen of verkopen. Klanten verwachten een eerlijke en objectieve schatting, en ik wil hen oprecht goed kunnen helpen. Dat is mijn drijfveer: eerlijk en transparant werken.”

(TVA)

The post Kris Bauwens runt nieuwste vestiging van immokantoor Albert in Gistel: “Verschillende verkoopmethodes” is provided by KW.be.

Meer krantenkoppen in België

Assisen Scalpelmoord – “Jill was doodsbang van hem”

Op het assisenproces tegen Ridoan Oudaha (43) hebben vrienden en kennissen een heel positief beeld geschetst van het slachtoffer. Jill Himpe (36) werd vooral omschreven als plichtsbewust en vriendelijk. Volgens de getuigen wogen de relatieproblemen met de beschuldigde wel zichtbaar op haar.
The post Assisen Scalpelmoord – “Jill was doodsbang van hem” appeared first on KW.be.

Lees meer »

▶ HLN 1924: “De uitvinder van het vliegtuig is een oudstrijder die in den oorlog een oog verloren heeft”

In ‘HLN 1924′ hoor en lees je Het Laatste Nieuws van dag op dag honderd jaar geleden. We duiken in onze archieven en pikken er elke dag een bijzonder artikel uit. Klik hierboven en luister naar ‘Vliegtuig zonder schroef of motor door een invalied uitgevonden’ uit Het Laatste Nieuws van 29 februari 1924. Wil je andere artikels uit de HLN-geschiedenis

Lees meer »

Gezaghebbende Britse organisatie: “Kort zomervakantie in tot vier weken”

In het Verenigd Koninkrijk roept de gezaghebbende liefdadigheidsorganisatie Nuffield Foundation op om de zomervakantie in te korten tot vier weken. Door af te stappen van de schoolkalender die “dateert van de victoriaanse tijd”, krijgen leerlingen en leerkrachten meer tijd in het schooljaar om tot rust te komen, luidt de redenering. Ook in Vlaanderen gaan stemmen op om de zomervakantie in

Lees meer »

Recordopbrengst uit strijd tegen sociale fraude

De strijd tegen de sociale fraude heeft vorig jaar 385,5 miljoen euro opgeleverd. Dat komt neer op een stijging met 15 procent, ofwel 50,5 miljoen euro, ten opzichte van een jaar eerder. Dat blijkt uit cijfers van de Sociale Inlichtingen- en Opsporingsdienst (SIOD), meldt minister van Werk Pierre-Yves Dermagne (PS).

Lees meer »

De stap te ver in Parijs? Bianca Censori riskeert celstraf en 15.000 euro boete door expliciete outfits

Kanye ‘Ye’ West (46) en zijn vrouw Bianca Censori (29) verblijven momenteel in Parijs voor de Fashion Week. Maar daar heeft die tweede het opnieuw heel bont gemaakt. Bianca droeg er een panty zonder ondergoed en deed bovendien geen moeite om haar geslachtsdeel te verbergen. Daarmee overtreedt ze de Franse wet en riskeert ze zelfs een boete van 15.000 euro

Lees meer »

Zo straf in ‘Kamp Waes’ dat ze nu eigen special krijgen: Dries en Kaat geven inkijk in hun gezinsleven in ‘Basecamp Borstlap’

Heel Vlaanderen is onder de indruk van de straffe prestaties van Dries (24) en Kaat Borstlap (20) in ‘Kamp Waes’. De ontknoping van het programma betekent echter niet het einde voor de avonturen van de broer en zus. De twee krijgen een eigen special op VRT MAX: ‘Basecamp Borstlap’. Daarin krijgen we een exclusieve blik binnen hun gezin.

Lees meer »

Bekende strafpleiter verdacht van poging om Lommelse drugscrimineel Flor Bressers op te lichten

De raadkamer in Antwerpen heeft de bekende strafpleiter Jorgen Van Laer verwezen naar de correctionele rechtbank. Van Laer zal vervolgd worden wegens lidmaatschap van een criminele organisatie en poging tot witwassen. Maar bij het federaal parket loopt nog een ander dossier, waarin hij verdacht wordt van een poging om de bekende, Lommelse drugscrimineel Flor Bressers op te lichten.

Lees meer »

Assisen scalpermoord – Broers en zussen blijven Ridoan Oudaha steunen

Op het assisenproces over de moord op Jill Himpe (36) hebben de broers en zussen van de beschuldigde hun getuigenis afgelegd. Ridoan Oudaha (43) werd omschreven als behulpzame, joviale kerel, die in de maanden voor de feiten in een neerwaartse spiraal belandde. Zijn broers en zussen geloven ook dat hij nooit de intentie had om zijn partner van het leven

Lees meer »

Kunstencentrum BUDA richt het ‘Fonds Vrienden van BUDA’ op: “Méér cultuur voor mensen met minder”

Kunstencentrum BUDA bouwt haar sociale acties verder uit via ‘Fonds Vrienden van BUDA’, een sociaal fonds van BUDA-vrienden die ijveren voor ‘méér cultuur voor mensen met minder’. Speciaal voor deze gelegenheid werd nog één keer de film ‘Here’ van Bas Devos vertoond, overigens een coproductie van BUDA.
The post Kunstencentrum BUDA richt het ‘Fonds Vrienden van BUDA’ op: “Méér cultuur

Lees meer »