Krantenkoppen

Kwaadaardige moedervlek gevonden bij Sarah Ferguson: “Ze blijft optimistisch”

Opnieuw slecht nieuws uit het kamp van de Britse royals. Er is een kwaadaardige moedervlek gevonden bij Sarah Ferguson (64), de ex-vrouw van prins Andrew. Ferguson kreeg het de afgelopen jaren al hard te verduren op gezondheidsvlak. In juni vorig jaar kreeg de ex-vrouw van prins Andrew te horen dat ze borstkanker had, maar die ziekte heeft ze inmiddels al overwonnen.

Meer krantenkoppen in België

LIVE GAZA. Netanyahu stelt kabinet plan voor naoorlogs Gaza voor – Witte Huis: “Gesprekken over vrijlating van gijzelaars verlopen goed”

De Israëlische premier Benjamin Netanyahu heeft zijn oorlogskabinet voor de eerste keer een formeel plan gepresenteerd voor wat er met de Gazastrook moet gebeuren na de grondoorlog. Het beleidsdocument stelt in vage bewoordingen dat de Gazastrook bestuurd zou moeten worden door “lokale beambten” met “administratieve ervaring” die niets te maken hebben met “landen of entiteiten die terrorisme steunen”. De Verenigde

Lees meer »

Wintersterfte onder bijen in Vlaanderen groeit

Het gaat de honingbij in Vlaanderen niet voor de wind. Deze winter verloren de imkers gemiddeld 27 procent van hun bijenvolken, een verslechtering in vergelijking met vorig jaar, toen er 23 procent wintersterfte was. Dat zegt het Vlaams Bijeninstituut (VBI). Tien procent van de Vlaamse imkers verloor zelfs al hun bijenvolken.

Lees meer »

Zusterverenigingen hollen de gemeentelijke fusie zeker niet achterna: “Het is beter dat elke club nog zijn eigenheid behoudt”

Nu Ruiselede en Wingene binnenkort fusioneren, vroegen we zo’n tiental zusterverenigingen in beide gemeenten of ze dat voorbeeld willen volgen. De reacties variëren van ‘We zijn zeker geen vragende partij’ tot ‘We denken er nog niet aan’. Er zijn duidelijk veel meer argumenten om de boot af te houden, dan samen rond de tafel te gaan zitten. “We zweren bij

Lees meer »

#iedereenwestvlaming

De vogelgriep is nu ook opgedoken op de Zuidpool. En dat is gevaarlijk nieuws voor de populatie pinguïns daar.
The post #iedereenwestvlaming appeared first on KW.be.

Lees meer »

Didier Teppa (64) wil met Vlaams Belang nieuwe richting uit in Blankenberge: “Gedaan met dwarsliggen”

Vlaams Belang komt in oktober opnieuw op bij de gemeenteraadsverkiezingen. Ditmaal echter niet met een oude bekende, maar wel met een nieuw gezicht als lokale aanvoerder: Didier Teppa, 64 en kok van beroep. Ook zijn echtgenote Brigitte Deschacht (57) krijgt een plekje op de lijst. “We willen ons constructief opstellen.”
The post Didier Teppa (64) wil met Vlaams Belang nieuwe

Lees meer »

“Het ontbreekt ons niet aan expertise of kwaliteit”

Hij had zijn eerste interview als ceo van Club liever gegeven tijdens een hoogconjunctuur, nu doet Bob Madou (41) het na een verlies tegen de grote rivaal en voor een alles-of-nietsmatch tegen Union. “Deze bekermatch is nu onze beste kans op Europees voetbal.”

Lees meer »