Krantenkoppen

LIVE CROSS. Slechte start voor Van Aert en Van der Poel in Benidorm

Laatste keer de Grote Drie aan de start van een cross deze winter. Het veldritpeloton trekt zich in Benidorm op gang mét Wout van Aert, Mathieu van der Poel en Tom Pidcock. Spektakel verzekerd in Spanje, maar wie wint? Volg het live op deze pagina.

Meer krantenkoppen in België

MeToo overschaduwt Franse Oscars: staande ovatie voor actrice Judith Godrèche na ontroerende toespraak

Seksueel geweld in de filmindustrie stond gisterenavond centraal tijdens de César Awards, het Franse equivalent van de Oscars. In het theater Olympia in Parijs hield de 51-jarige actrice Judith Godrèche, die eerder deze maand twee regisseurs beschuldigde van misbruik, een aangrijpende toespraak. De zaal luisterde ademloos naar haar verhaal en beloonde haar met een staande ovatie. Haar woorden werden live

Lees meer »

Vier Belgische soldaten opgepakt in Noorwegen na “massale vechtpartij” aan café tussen 20 tot 30 mensen

De Noorse politie heeft afgelopen nacht vier Belgische militairen gearresteerd na een vechtpartij in Åndalsnes, een stad in het zuidwesten van Noorwegen. Dat meldt de Noorse krant ‘Dagbladet’. De soldaten waren in het land om mee te trainen in winterse omstandigheden. De vechtpartij, waarbij 20 tot 30 mensen betrokken waren, vond plaats nabij een lokale bar. “We gebruikten de kroeg

Lees meer »

“Fly vond me een ‘goeie lamzak’. Tot ik tegen hem moest vechten”: ‘Kamp Waes’-deelnemer Lode wil af van vooroordelen

Met z’n 2m09 steekt Lode Lemmelijn (24) met kop en schouders boven z’n medekandidaten van ‘Kamp Waes’ uit. Maar niet alleen z’n lengte is imposant, ook zijn prestaties zijn dat. Al zou hij dat zelf al eens vergeten, met dank aan z’n oudere broer en roeikampioen Ward (26). Een gesprek over bewijzen wat je waard bent, zijn afkeer van wapens

Lees meer »

‘Oppenheimer’ grote winnaar met zeven awards en prins William verschijnt zonder Catherine op de BAFTA’s

‘Oppenheimer’ van Christopher Nolan was zondagavond de grote winnaar op de BAFTA Awards, de belangrijkste Britse filmprijzen. De biopic over J. Robert Oppenheimer, de uitvinder van de eerste atoombom, was in dertien categorieën genomineerd en haalde uiteindelijk zeven awards binnen. Opvallend: ‘Barbie’, de grote concurrent van ‘Oppenheimer’, ging met lege handen naar huis.

Lees meer »

Stem mee voor de #IchtegemInspireert-awards

Jaarlijks reikt de gemeente de #IchtegemInspireert-awards uit. Wie deze prijzen wint bepalen de inwoners zelf, want tot en met 3 maart kan je stemmen voor jouw favoriete(n). Op vrijdag 22 maart worden de winnaars in de bloemetjes gezet. Ook de Krak en Jeugdkrak van Ichtegem worden dan gehuldigd.
The post Stem mee voor de #IchtegemInspireert-awards appeared first on KW.be.

Lees meer »

N-VA wil komende jaren “zo goed als geen” vluchtelingen opvangen

Als het van de N-VA afhangt, moet het aantal instromende vluchtelingen de komende jaren “minimaal of zo goed als nul” zijn. Daarvoor wil de partij gebruikmaken van het nieuwe Europese ­migratiepact. “Als landen een compensatiesom kunnen betalen in plaats van asielzoekers op te vangen, willen we daarvan gebruikmaken.”

Lees meer »

Een écht alleenstaande moeder kijkt naar ‘Astrid & Natalia’: “Ik zie deze twee vrouwen vooral met luxeproblemen worstelen”

Een maand lang ruilen Astrid en Natalia hun glamoureuze leven in voor een leven als alleenstaande mama’s. Met échte jobs en een minimumloon keren ze ‘back to reality’. Hoe kijkt een echte alleenstaande mama naar dit armoede-experiment? Wij namen de proef op de som met Natasja(41), mama van drie en in schuldbemiddeling. “Klagen over een lelijke vloer? Wees blij dat

Lees meer »

PORTRET. Vroeger kuiste hij wc’s, nu is hij 57 miljard waard: dit is Jensen Huang, CEO van hét techbedrijf van het moment

Vanavond nabeurs maakt Nvidia zijn jaarresultaten bekend en die zullen naar alle waarschijnlijkheid iedereen met verstomming slaan. De chipbouwer is nu al zo’n 1.600 miljard euro waard. Maar het kan dus nog beter. Het succesverhaal begon 31 jaar geleden toen CEO Jensen Huang in een wegrestaurant in San Jose aan tafel ging met twee collega-ingenieurs. Vandaag behoort hij tot de

Lees meer »