Krantenkoppen

LIVE OHL-ANDERLECHT. Schmeichel eert overleden Leicester-voorzitter bij monument in Leuven, Vertonghen start

Anderlecht moet het op OHL dan toch niet zonder Jan Vertonghen stellen. De recordinternational trainde vrijdag voor het eerst weer mee bij paars-wit en staat meteen ook aan de aftrap. Volg het duel op de voet in onze liveblog!

Meer krantenkoppen in België

Ondanks slecht weer is Hugo (57) toch vertrokken voor looptocht van 196 kilometer over parcours van Kuurne-Brussel-Kuurne

Vrijdagnamiddag even na 14 uur is Hugo Derycke (57) van start gegaan voor zijn eigen Kuurne-Brussel-Kuurne. Dat gebeurde op de plaats waar aanstaande zondag de officiële start wordt gegeven van Kuurne-Brussel-Kuurne voor beroepsrenners, op de Rijksweg. Opmerkelijk genoeg koos Hugo niet voor de fiets, maar om het non-stop al lopend te doen. Hij streeft ernaar om de volledige afstand van

Lees meer »

Gedaan met Jong Keukengeweld, en dus zetten deze chef-koks het concept zelf verder: “Die jonge fijnproevers zijn onze klanten van morgen”

De overheid geeft geen subsidies meer voor Jong Keukengeweld. En zo komt er voorlopig een abrupt einde aan de waanzinnige succesformule waarbij jongeren tot 30 jaar gastronomisch kunnen gaan eten voor een goedkopere prijs. Enkele chef-koks zijn daarom vastberaden om het concept op eigen houtje voor te zetten. “Het is een ware hype geworden onder jonge fijnproevers.”

Lees meer »

“Te veel feesten en alcohol. Hij ligt serieus onder de sloef bij Marion”: Lefevere snoeihard voor Alaphilippe na mindere jaren

Het is de komende maanden van moeten voor Julian Alaphilippe (31). Na twee slechte jaren moet de Franse grootverdiener van Soudal Quick-Step in het voorjaar weer aan de oppervlakte komen, vindt ook grote baas Patrick Lefevere. “Ik heb gezegd: ‘Als je nog één keer iets mispeutert, ontsla ik je op staande voet’”, klinkt het scherp in HUMO.

Lees meer »

Gemeentebestuur Middelkerke ontving 60 klachten over nieuwe dienstregeling De Lijn

De voorbije weken liepen bij het gemeentebestuur van Middelkerke een 60-tal klachten binnen van inwoners over de nieuwe dienstregeling die De Lijn invoerde op 6 januari. Het grootste probleem situeerde zich aan de halte Leffinge Dorp waar scholieren ‘s morgens niet meer op de overvolle bus richting konden stappen.
The post Gemeentebestuur Middelkerke ontving 60 klachten over nieuwe dienstregeling De

Lees meer »

350 leerlingen testen hun fietsbehendigheid tijdens ‘KBK for Kids’

De wielerkoorts begint stilaan toe te nemen in Kuurne. Dinsdag werd in aanloop naar Kuurne-Brussel-Kuurne, die zondag aanstaande wordt verreden, reeds door Fietsbieb ’t Schoon Velootje het startschot gegeven voor drie dagen fietsplezier.
The post 350 leerlingen testen hun fietsbehendigheid tijdens ‘KBK for Kids’ appeared first on KW.be.

Lees meer »