Krantenkoppen

LIVE REAL MADRID-ALMERIA. Largie Ramazani stunt: Belgische aanvaller scoort al na minuut één in Bernabeu

Real Madrid heeft iets goed te maken na de pijnlijke bekerexit van afgelopen donderdag bij buur Atlético. Almeria, de laatste in de stand, lijkt op papier de ideale tegenstander om opnieuw vertrouwen te tanken. Volg de wedstrijd in onderstaande liveblog.

Meer krantenkoppen in België

Zoon van Tom Meeuws verdedigt zijn vader in open brief op Facebook: “Mijn grofgebekte mond is al dagen verbijsterd”

Rune, de zoon van voormalig Antwerps schepen Tom Meeuws (Vooruit), is de heisa rond zijn vader meer dan beu. Via een post op facebook wil hij het een en ander rechtzetten. Meeuws kondigde onverwachts zijn ontslag als Antwerps schepen aan en meteen ook zijn afscheid van de politiek. Na zijn ontslag kwam aan het licht dat de schepen racistische

Lees meer »

Meerdere ontslagrondes bij zuivelbedrijf FrieslandCampina: vooral vestigingen in Aalter en Lummen getroffen

Uit overleg tussen de vakbonden en de directie van zuivelproducent FrieslandCampina blijkt dat er niet een, maar meerdere ontslagrondes in het verschiet liggen. In december raakte al bekend dat er door een eerste herstructurering 58 banen zouden geschrapt worden. Nu zullen er ook ontslagen volgen in 2025 en 2026. Het is nog niet duidelijk in welke afdelingen.

Lees meer »

Nederlands-Limburgse gemeente Vaals wil drukke wielertochten verbieden: toekomst Amstel Gold Race bedreigd?

De toekomst van grote wielertoertochten in Nederlands Limburg, zoals de Amstel Gold Race, staat op het spel. De gemeenteraad van Vaals stemt vanavond over een voorstel om de doortocht van massa-toertochten voor wielertoeristen te verbieden. In een brandbrief reageren de organisatoren van de toertochten boos en vol onbegrip. Zij wijzen onder meer op het economische belang van de tochten.

Lees meer »

Hoe zal Trump zijn monsterboete van 329 miljoen euro betalen? Verkoop van vastgoedimperium dreigt

Donald Trump (77) zal dit weekend wellicht door zijn weelderige haardos krabben. Nu de voormalige president van de VS tot een monsterboete van 329 miljoen euro is veroordeeld, rijst de vraag of zelfs hij dat wel kan betalen. Steeds meer Amerikaanse media melden dat hij mogelijk één van zijn bekende vastgoedparels zal moeten verkopen. Hoe groot zijn de financiële troebelen

Lees meer »

Gevechten in Sake duren voort, Goma houdt adem in

De gevechten tussen de rebellen van M23 en de Congolese regeringstroepen in het oosten van de Democratische Republiek Congo duren voort, terwijl de grote stad Goma, op een twintigtal kilometer van het front, de adem inhoudt. Net als de voorbije dagen wordt vooral gevochten rond Sake, die als een strategische grendel op de weg naar de hoofdstad van de provincie

Lees meer »

Heraanleg stadstuinen gestart in Torhout

De (her)aanleg van de tuin ‘s Gravenwinkel aan de Fraeysstraat en van de tuin op het perceel van het afgebroken financiëngebouw op de Burg is gestart. De vele regen in het najaar deed het project vertraging oplopen, maar vanaf nu kan het snel gaan. Ook de tuin de Brouckere komt straks aan de beurt.
The post Heraanleg stadstuinen gestart in

Lees meer »

Racetalent Amaury Cordeel blijft ontkennen dat hij 179 km/u op landelijke weg reed

Racetalent Amaury Cordeel (21), die eind 2022 veroordeeld werd tot een rijverbod van zes maanden voor een zware verkeersovertreding waarbij hij met 179 kilometer per uur door de Hogenakkerstraat in Temse raasde, blijft ontkennen dat hij achter stuur zat. “Hij is veroordeeld op basis van aannames, er zijn geen zintuiglijke vaststellingen gedaan”, sprak zijn advocaat maandag op het proces in beroep.

Lees meer »

KIJK. Zo werd Acid plots adoptievader van jonge YouTuber: “Hoe voelt het om papa te zijn?”

Op de awarduitreiking van de Jamies is YouTuber Nathan Vandergunst, beter bekend als Acid, vader geworden. Zijn kersverse zoon is de jonge Vlaamse vlogger Bruisbal. “Ik heb een T-shirt laten drukken waarop een adoptiecontract staat, zijn enige verplichting is om me elk jaar een gelukkige verjaardag te wensen”, zegt Joran Meyers in zijn YouTube-video. Hij doet het kledingstuk aan onder

Lees meer »

Een écht alleenstaande moeder kijkt naar ‘Astrid & Natalia’: “Ik zie deze twee vrouwen vooral met luxeproblemen worstelen”

Een maand lang ruilen Astrid en Natalia hun glamoureuze leven in voor een leven als alleenstaande mama’s. Met échte jobs en een minimumloon keren ze ‘back to reality’. Hoe kijkt een echte alleenstaande mama naar dit armoede-experiment? Wij namen de proef op de som met Natasja(41), mama van drie en in schuldbemiddeling. “Klagen over een lelijke vloer? Wees blij dat

Lees meer »

KLJ Meulebeke pakt op 9 maart uit met De Nacht van de Stier

De Meulebeekse KLJ-afdeling schuwt geen enkele uitdaging. Pas terug van hun deelname aan de carnavalsstoet in Zwevezele en het is opnieuw alle hens aan dek voor hun volgende activiteit, De Nacht van de Stier. Dit jaar heeft de fuif plaats in de Nijverheidsstraat 26. Wie er wil bij zijn, blokkeert alvast zaterdag 9 maart vanaf 21 uur in de agenda.

Lees meer »