Krantenkoppen

LIVE REAL MADRID-ALMERIA. Vinicius met controversiële gelijkmaker nadat Belgische aanvaller Ramazani al na 38 seconden scoorde

Real Madrid heeft iets goed te maken na de pijnlijke bekerexit van afgelopen donderdag bij buur Atlético. Maar ook tegen de laatste in de stand, Almeria, ging het in de eerste helft volledig mis. Al in de eerste minuut scoorde Largie Ramazani, Belg met Burundese roots, en vlak voor de pauze maakte de rode lantaarn er 0-2 van. Trekt Real de scheve situatie nog recht? Volg het in onderstaande liveblog.

Meer krantenkoppen in België

Dak van bouwvallige loods komt los in Beernem

Vrijdagmorgen rond 9 uur liep bij de brandweer een oproep binnen. Er was een dak van een loods losgekomen in de Molenstraat in Beernem.
The post Dak van bouwvallige loods komt los in Beernem appeared first on KW.be.

Lees meer »

Miniondernemers organiseren comedyshow

Naar jaarlijkse gewoonte runt de klas 6 Economie-Wiskunde van Talent-Is Campus College Veurne een eigen minionderneming. Minionderneming ‘Petit Feliz’ kiest dit jaar voor een bijzonder evenement, en strikte William Boeva om zijn Comedyshow ‘13’ voor te stellen.
The post Miniondernemers organiseren comedyshow appeared first on KW.be.

Lees meer »

LIVEBLOG STVV-WESTERLO. Het vuur brandt op Stayen: Ito zorgt voor 1-0-voorsprong bij de rust

Twee ploegen die graag voetballen: het ideale recept voor een mooie wedstrijd. STVV viert vandaag bovendien zijn honderdjarig bestaan, dus het is feest in en rond Stayen. De Kanaries kunnen vrijuit voetballen en dromen stiekem nog van de top zes. Westerlo zou een driepunter best nog wel kunnen gebruiken om de play-downs definitief te vermijden. Volg het op de voet

Lees meer »

KIJK. 1,5 jaar na haar kerstcomeback maakt Lindsay Lohan haar opwachting in Netflixfilm ‘Irish Wish’

Goed nieuws voor de fans van Lindsay Lohan (37). 1,5 jaar na haar kerstcomeback in de film ‘Falling For Christmas’ is de Amerikaanse actrice opnieuw te zien in een Netflixfilm. Begin februari deelde La Lohan al enkele beelden uit de romantische komedie, maar inmiddels is ook de eerste trailer van ‘Irish Wish’ online opgedoken. “Het ziet er voorspelbaar uit, maar

Lees meer »

“Gemiddelde welzijn van Belgen bijna op laagste peil sinds 2005″

Het gemiddelde welzijn van de Belgische bevolking is in 2022 net niet gezakt tot het laagste peil sinds 2005. Dat blijkt uit de evaluatie die het Planbureau jaarlijks opmaakt van de indicatoren van de duurzame ontwikkeling. België zal tegen 2030 minder dan een derde van de doelstellingen (16 van de 51) halen, leert het rapport nog.

Lees meer »

Verdachte van verdwijning Madeleine McCann zwijgt in rechtszaal

Christian Brückner, de man die verdacht wordt van betrokkenheid bij de verdwijning van de Britse peuter Madeleine McCann, heeft vrijdag in de rechtbank geen uitspraken gedaan. De 47-jarige Brückner moet zich in het Duitse Braunschweig verantwoorden voor meerdere aanklachten van verkrachting en kindermisbruik, begaan tussen 2000 en 2017 in Portugal, waar ook McCann verdween.

Lees meer »

Trump moet van rechter in totaal 454 miljoen dollar betalen

De Amerikaanse oud-president Donald Trump moet van de rechter in New York in totaal 454 miljoen dollar (419 miljoen euro) betalen in het fraudeproces tegen hem. Bovenop de boete van bijna 355 miljoen dollar die de rechter hem vorige week oplegde, komt nog eens 99 miljoen dollar aan rente. Dat staat in een officiële bekendmaking die de rechtbank vrijdag heeft gepubliceerd.

Lees meer »

Is de Wolfpack de Wolfpack niet meer? Een goede Omloop had al het gedoe doen vergeten, maar dat draaide anders uit

Meteen raak voor Visma-Lease a Bike in de Omloop. De ploeg van Wout van Aert heeft definitief de scepter overgenomen van Soudal Quick-Step als dé dominante factor in het voorjaar, ziet onze chef wielrennen Marc Ghyselinck. “Is de Wolfpack de Wolfpack niet meer?”, vraagt hij zich af. “Zie de uitspraken van vader Patrick Evenepoel kort voor het WK in Glasgow.

Lees meer »

Sterrenregister voor stilgeboren kinderen

Voortaan kunnen ouders die hun kindje verliezen tijdens de zwangerschap, het alsnog laten registreren in Zwevegem. Ook zal men de naam kunnen laten plaatsen op de geboortezuil die men jaarlijks ergens plaatst.
The post Sterrenregister voor stilgeboren kinderen appeared first on KW.be.

Lees meer »

Controleurs De Lijn pakken minderjarig meisje hardhandig aan: “Ze was bijzonder agressief en verwondde zelfs één van hen”

Een controle op zwartrijden op een bus van De Lijn in Sint-Niklaas is woensdagnamiddag uit de hand gelopen. Op beelden van het incident is te zien hoe een meisje hardhandig aangepakt wordt door twee controleurs. “Ze was bijzonder agressief en verwondde zelfs één van onze controleurs”, zegt de persverantwoordelijke van De Lijn.

Lees meer »

Code oranje in heel Vlaanderen door hevige rukwinden, ook Antwerpse gouverneur verstuurt Be-Alert: “Blijf binnen”

In heel Vlaanderen is het vandaag code oranje voor de mogelijke storm Louis. Provinciegouverneurs sturen volop Be-Alerts uit met de waarschuwing voor stevige rukwinden en tips voor zo min mogelijk schade. “Boodschap nummer één bij zulke weersomstandigheden: blijf best binnen. Begeef je enkel naar buiten als het echt niet anders kan”, klinkt het advies ook in de provincie Antwerpen.

Lees meer »

Walter Coucke krijgt Lifetime Achievement Award

Walter Coucke kreeg tijdens het Feest van de Sport een Lifetime Achievement Award. De wielerfreak in hart en nieren is een monument in het wielerwereldje. Hij was jarenlang voorzitter van de bloeiende wielerclub KSV Deerlijk-Gaverzicht en altijd sterk geëngageerd in het verenigingsleven.
The post Walter Coucke krijgt Lifetime Achievement Award appeared first on KW.be.

Lees meer »