Krantenkoppen

LIVE RWDM-EUPEN (19u15). Straffe beelden: RWDM-fans eisen bij puntenverlies tegen Eupen ontslag van trainer Caçapa

RWDM en Eupen kijken elkaar in de ogen in een belangrijk duel in de strijd om het behoud. Bij winst zetten de Brusselaars Eupen al op negen punten. Volg de kelderkraker in onze liveblog!

Meer krantenkoppen in België

LIVE – Storm Louis raast over onze provincie

Het KMI waarschuwt donderdag voor storm Louis, die over onze provincie trekt. Aan de kust wordt zelfs zeer krachtige tot stormachtige wind (7 tot 8 Beaufort) verwacht.
The post LIVE – Storm Louis raast over onze provincie appeared first on KW.be.

Lees meer »

PORTRET. De eerste keizer van de xtc was Vlaamse huisarts, die er schatrijk mee werd: het veel te korte en nu ook verfilmde leven van Danny Leclère (34)

Afgestudeerd als brave huisarts en enkele jaren later doodgeschoten als steenrijke drugsbaron. Danny Leclère (34) heeft een tweede leven gekregen in de nieuwe reeks ‘Bad Bad Belgium’ op Streamz. Maar hoe wordt een man uit Hasselt de uitvinder van de perfecte xtc-pil? Hoe komt hij aan het hoofd van het allereerste drugsimperium van de Lage Landen? En, wie bracht hem

Lees meer »

“Traditie die we moeten koesteren”: vinkenmaatschappij Niet Rijk maar Recht uit Meulebeke bestaat 175 jaar

Op zondag 18 februari was er feest bij de Koninklijke Vinkenmaatschappij Niet Rijk maar Recht naar aanleiding van het 175-jarig bestaan van de vereniging. In het kasteel Ter Borcht in Meulebeke werden de bestuursleden en leden plechtig ontvangen.
The post “Traditie die we moeten koesteren”: vinkenmaatschappij Niet Rijk maar Recht uit Meulebeke bestaat 175 jaar appeared first on KW.be.

Lees meer »

LIVEBLOG STVV-WESTERLO. STVV op weg naar jubileumzege, of perst onmondig Westerlo er nog een slotoffensief uit?

Twee ploegen die graag voetballen: het ideale recept voor een mooie wedstrijd. STVV viert vandaag bovendien zijn honderdjarig bestaan, dus het is feest in en rond Stayen. De Kanaries kunnen vrijuit voetballen en dromen stiekem nog van de top zes. Westerlo zou een driepunter best nog wel kunnen gebruiken om de play-downs definitief te vermijden. Volg het op de voet

Lees meer »

“Meteen na vermeend overspel droeg de koningin deze ketting”: hoe royals hun liefde verklaren met juwelen

Hoe de royals valentijn vieren, blijft een mysterie. Maar dat er regelmatig cadeaus uitgewisseld worden als teken van liefde, staat vast. Hoewel alle koninklijke dames toegang hebben tot kroonjuwelen, geven ze de voorkeur aan juwelen die ze van geliefden hebben ontvangen. Bovendien bevatten deze vaak verborgen boodschappen. Onze koninklijke mode-expert Jelka Van Duyse duikt in hun schatkist en onthult de

Lees meer »

Kaaiman kiest keurig | Kies maar

01:00 Als Pa Back gelijk heeft, en er is een tijd geweest dat men deze premisse niet eens durfde te denken, ziet het er goed uit voor zijn partij op 9 juni. Zo Vooruit dat nog is, natuurlijk. Maar aangezien…

Lees meer »

Misbruik noemde hij ‘kietelbeurten”: veertiger verkracht stiefdochtertje jarenlang, maar schuift schuld in haar schoenen

Een 41-jarige Oostendenaar heeft acht jaar effectieve celstraf gekregen voor jarenlang seksueel misbruik van zijn stiefdochtertje. Het meisje was bij aanvang amper elf jaar oud. P.A. filmde de verkrachtingen, die hij verbloemend “kietelbeurten” noemde. Shockerend genoeg legde hij de schuld bij zijn jonge slachtoffer. “Ze vroeg er zelf om”, klonk het.

Lees meer »

INTERVIEW. Econoom Geert Noels maakt brandhout van plan Magnette. “Zoals Trump: in verkiezingsmodus dingen zeggen die erna in de ijskast gaan”

Een kortere werkweek, hogere lonen, extra rustdagen voor wie ze nodig heeft, kortom: PS-voorzitter Paul Magnette stelt voor dat we minder werken voor meer geld. Volslagen onzin, zegt econoom Geert Noels. “Magnette maakt een karikatuur van de moderne arbeidsmarkt. Het is alsof hij nog leeft in de tijd van de staalindustrie en de mijnen.”

Lees meer »