Krantenkoppen

LIVE RWDM-EUPEN. Wedstrijd stilgelegd na wangedrag thuisfans

RWDM en Eupen kijken elkaar in de ogen in een belangrijk duel in de strijd om het behoud. Bij winst zetten de Brusselaars Eupen al op negen punten. Bij een 0-1-stand werd de wedstrijd stilgelegd, omdat de RWDM-supporters bommetjes op het veld gooiden.

Meer krantenkoppen in België

Vliegtuig keert terug naar Schiphol nadat maden uit bagagevak op passagier vallen

Een vliegtuig dat dinsdagochtend vanuit Amsterdam onderweg was naar de Amerikaanse stad Detroit is na ongeveer een uur teruggekeerd… door maden in de cabine. Een Nederlander die in het vliegtuig van Delta Air Lines zat, bevestigt de berichtgeving daarover in Britse media. Volgens passagier Philip Schotte kropen de maden uit een bagagevak waar rotte vis in een zak bleek te

Lees meer »

Alle eigen supermarkten van Delhaize hebben een zelfstandige overnemer gevonden

Delhaize heeft voor al zijn 128 eigen supermarkten een zelfstandige overnemer gevonden. Dat meldt het supermarktconcern in een persbericht. In maart vorig jaar maakte Delhaize bekend dat het de supermarkten die het nog zelf uitbaatte, wilde overdragen aan zelfstandige ondernemers. De beslissing leidde tot een hevig sociaal conflict, maar de directie zette door.

Lees meer »

“Schandalig, leve de democratie!” Vijftiger niet te spreken over jaar cel voor brandstichting in Zeebrugse duinen

Een 52-jarige Bruggeling heeft voor de Brugse rechtbank een jaar effectieve celstraf gekregen voor brandstichting in de Zeebrugse duinen. B.D. ontkende de feiten met klem en maakte tijdens de uitspraak de nodige misbaar.
The post “Schandalig, leve de democratie!” Vijftiger niet te spreken over jaar cel voor brandstichting in Zeebrugse duinen appeared first on KW.be.

Lees meer »

OPROEP. Krijgt jouw kleuter al een rapport?

De ene school heeft het wel, de andere niet: een kleuterrapport. Niet met punten, maar met smilies, met stickers of met tekst. Kreeg jouw kleuter al zo’n rapport mee naar huis. En wil je erover vertellen met een mooie foto in de krant? Of ben je zelf leerkracht of schooldirecteur die kleuterrapporten uitreikt? Laat dan hier je gegevens na.

Lees meer »

Tijdlijn | Assanges juridische strijd door de jaren heen

De hoogste Britse rechtbank hoort deze week bezwaren van Julian Assange tegen zijn uitlevering aan de VS. Daar willen ze de oprichter van Wikileaks berechten voor de publicatie van 500.000 geheime overheidsdocumenten in 2010. Bekijk hier de tijdlijn van Assanges gevecht tegen zijn uitlevering.

Lees meer »