Krantenkoppen

LIVE UNION-STVV. Eckert vergeet Union al vroeg op voorsprong te trappen

Union dook als leider en met een reeks van 14 ongeslagen competitiematchen op rij de winterstop in. Gaat de koploper op dat elan door tegen STVV? Volg de wedstrijd in onze liveblog!

Meer krantenkoppen in België

Crowdfunding Acid haalt in enkele uren ruim 51.000 euro op

Youtuber Nathan Vandergunst, ook bekend als Acid, heeft na zijn veroordeling voor de Brugse rechtbank een crowdfundingcampagne opgestart waarmee hij de schadevergoeding wil financieren die hij moet betalen aan de ouders van een Reuzegommer. Hun restaurant werd bestookt met negatieve recensies na een video van Acid. De schadevergoeding is voorlopig vastgelegd op 20.000 euro, al zal een bedrijfsrevisor de precieze

Lees meer »

Dochters Sylvester Stallone doen boekje open over extreme opvoeding: “Hij liet ons op elkaar oefenen met pepperspray”

Actiefilmster Sylvester Stallone (77) blijkt heel ver te gaan om zijn drie dochters te beschermen. Dat begon al toen ze nog klein waren, zegt Sistine (25) deze week in een nieuwe aflevering van hun realityshow. “Hij stopte in het vierde leerjaar een klein mes in mijn rugtas”, vertelt ze. En dat was niet zijn meest opmerkelijke actie.

Lees meer »

Waar kopen om te verhuren?

04:00 Een hoog rendement en veel vraag. Dat is de ideale combinatie voor wie wil investeren in een appartement om te verhuren. De Tijd zocht uit welke locaties het interessantst zijn.

Lees meer »

“Hij heeft seks met drie vrouwen”: moordenaar Joran van der Sloot is ook in gevangenis populair

Hoewel hij een levenslange straf uitzit voor de moord op twee vrouwen, blijft de Nederlander Joran van der Sloot (36) ook in de gevangenis populair bij het andere geslacht. Een woordvoerder van het Nationaal Penitentiair Instituut van Peru, waar van der Sloot is opgesloten, vertelt aan ‘New York Post’ dat hij er seks heeft met minstens drie verschillende vrouwen.

Lees meer »

‘Prinsenhof’ van Filip Vanluchene bij Deugd en Vreugd

Toneelvereniging Deugd en Vreugd Heestert sluit het seizoen af met Prinsenhof van Kuurnenaar Filip Vanluchene en in een regie van Eric Meirhaeghe. “We werken voor het eerst samen met Eric. Hij koos voor een stuk van Filip Vanluchene waarvan hij eerder al in Brielen Basel Retour regisseerde”, introduceert An Vanhoutte de gastregisseur. “Ik hou enorm
The post ‘Prinsenhof’ van Filip

Lees meer »

Amerikaanse maanlander Odysseus ligt allicht op zijn zij, “maar hij is stabiel en communiceert met de aarde”

Maanlander Odysseus van het Amerikaanse privébedrijf Intuitive Machines die op de maan is geland, ligt waarschijnlijk op zijn zij. Dat heeft Intuitive Machines laten weten. Vermoedelijk is het toestel tijdens de laatste fase van de landing omgevallen en tot stilstand gekomen tegen een rotsblok. "Maar we communiceren met de lander", klinkt het. Dit weekend worden de eerste foto’s verwacht.

Lees meer »

Elke dag krijgen honderd illegalen een bevel om ons land te verlaten: “Bij sommigen is het al het zoveelste en dat is frustrerend”

Het zorgt voor extra werk maar vooral voor frustraties bij politiemensen als ze weer eens iemand hebben opgepakt die nadien met een bevel om het grondgebied te verlaten op straat wordt gezet. Vorig jaar kregen gemiddeld honderd illegalen per dag zo een document. Hoeveel er daarvan effectief vertrokken zijn, is niet geweten. “Alleszins heel weinig”, klinkt het in politiekringen.

Lees meer »

Duo riskeert 18 maanden cel na acht diefstallen in Koksijde en De Panne

Twee mannen van 24 en 43 jaar oud riskeren elk 18 maanden cel en 1.200 euro boete voor een reeks van acht diefstallen en inbraken in Koksijde en De Panne. Daarbij beroofden ze onder andere een 80-jarige weduwe van haar goudwerk.
The post Duo riskeert 18 maanden cel na acht diefstallen in Koksijde en De Panne appeared first on KW.be.

Lees meer »

Jobdag moet Noord-Franse jongeren aan werk helpen in de regio rond Roeselare

Solliciteren staat voor veel jongeren gelijk aan stress. Voor Welqome, het jongerenproject van Travi, moet dat allemaal niet zo akelig zijn. Daarom komt Welqome op 26 februari naar Roeselare voor een jobdag speciaal voor met Noord-Franse jongeren.
The post Jobdag moet Noord-Franse jongeren aan werk helpen in de regio rond Roeselare appeared first on KW.be.

Lees meer »

Poperinge kondigt Maand van de Hopscheuten aan: “Met culinaire verwennerijen”

In de Hoppestad staat maart elk jaar in het teken van de hopscheuten. Door het snelle groeiproces van deze groente, beter bekend als ‘het witte goud’, kan je slechts één maand per jaar genieten van de delicatesse. Stad Poperinge organiseert tal van activiteiten en ook elf restaurants serveren gerechten op basis van de hopscheuten.
The post Poperinge kondigt Maand van

Lees meer »

Dapalo organiseert twaalfde editie van Daiselrun

Atletiekvereniging Dapalo Dadizele organiseert op zaterdag 2 maart de jaarlijkse Daiselrun.Het sportevement vindt ook dit jaar plaats in Slypskapelle.
The post Dapalo organiseert twaalfde editie van Daiselrun appeared first on KW.be.

Lees meer »