Krantenkoppen

Man gewond na val met elektrische step in Sint-Niklaas

In Sint-Niklaas is vannacht een man (31) gewond geraakt bij een val met een elektrische step. Een voorbijganger contacteerde de hulpdiensten.

Meer krantenkoppen in België

Jonger Dan Je Denkt trekt er opnieuw op uit

Wielertoeristenclub Jonger Dan Je Denkt start een nieuw fietsseizoen. Het nieuwe JDJD-seizoen start op zondag 3 maart om 9 uur. Voor aanvang van de rit wordt om 8 uur een ontbijt geserveerd voor leden en nieuwe leden in ‘t Nieuw Boldershof, het lokaal van Jonger Dan Je Denkt in de Roeselarestraat. Na het ontbijt volgt
The post Jonger Dan Je

Lees meer »

Voedselagentschap krijgt honderden klachten over online verkoop voeding: “Hobbykok moet opletten”

Nee, je mag niet zomaar via sociale media je soep, dagschotel of cupcakes verkopen. Het FAVV, het agentschap voor de voedselveiligheid, kreeg de voorbije twee jaar ruim 450 klachten over de online verkoop van levensmiddelen. Wéten hobbykoks wel wat de wettelijke spelregels zijn? “Er komt heel wat meer bij kijken dan enkel hygiëne.” We namen de proef op de som.

Lees meer »

Ene na andere land spreekt zich uit: Mark Rutte moet NAVO-baas worden

De Nederlandse premier Mark Rutte ziet zijn kansen om later dit jaar NAVO-baas te worden flink stijgen. ‘Politico’ meldde woensdag dat de Amerikaanse president Joe Biden zijn kandidatuur steunt. Later op de dag spraken ook het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk en Duitsland hun steun voor de Nederlander uit. Ook veel andere NAVO-landen zouden Rutte de meest geschikte opvolger vinden van de

Lees meer »

Ongeveer 1 op de 4 bij VDAB ingeschreven Oekraïners is aan de slag

Van de 14.779 Oekraïense vluchtelingen die zijn ingeschreven bij de VDAB, is 27 procent aan het werk. Dat blijkt uit het antwoord van Vlaams minister van Economie en Werk Jo Brouns (CD&V) op een parlementaire vraag van Vlaams Parlementslid Maaike De Vreese (N-VA). Zij vindt dat cijfer te laag en wil dat er extra maatregelen genomen worden.

Lees meer »

Op naar Spelen in Parijs? Goud en zilver voor Alicia Schmidt, ‘meest sexy atlete ter wereld’, maar 17-jarige is haar wel te snel af

De titel van ‘meest sexy atlete ter wereld’ heeft ze al, maar mag Alicia Schmidt (25) zich straks ook olympiër noemen? Het is geen al te grote vraag in de atletiekwereld, des te meer houdt het haar vijf miljoen volgers op Instagram en twee miljoen op TikTok bezig. Op het voorbije nationale kampioenschap indoor in Duitsland zette ze alvast een

Lees meer »

OCMW-medewerkster (48) die jarenlang geld stal van haar cliënten riskeert 30 maanden cel: “Ze heeft me gewoonweg gepluimd”

Jarenlang stal K.V. (48), een OCMW-medewerkster van Kruibeke, schaamteloos het geld van haar cliënten. Daarvoor moest ze zich dinsdag in de rechtbank van Dendermonde verantwoorden. “Ze schaamt zich en werkt hard om alles tot de laatste cent terug te betalen”, zei de advocaat van de beklaagde. Ze riskeert een celstraf van dertig maanden en een boete.

Lees meer »

Sijsele Two wil punten pakken tegen Knokke-Heist One

Het loopt niet zoals ze bij Sijsele Two gehoopt hadden. De ambitie om in de linkerkolom te eindigen lijkt zo goed als onhaalbaar. Meer nog, momenteel staat Sijsele in de zone waarin men over het vermijden van de degradatie spreekt.
The post Sijsele Two wil punten pakken tegen Knokke-Heist One appeared first on KW.be.

Lees meer »