Krantenkoppen

Man in levensgevaar na aanrijding door vrachtwagen op pechstrook E40 in Middelkerke

Op de E40 in Middelkerke gebeurde zondagmiddag een verkeersongeval waarbij een man levensgevaarlijk gewond raakte. De man stond met zijn wagen op de pechstrook toen hij volgens de federale politie werd aangereden door een aankomende vrachtwagen. Waarom de man uitstapte en op de snelweg liep, is niet duidelijk.

Meer krantenkoppen in België

Dodelijk ongeval met fietser in Wervik

Vrijdag omstreeks 16.30 uur gebeurde in de Oude Beselarestraat in Wervik een dodelijk verkeersongeval. Een fietser kwam er terecht onder een vrachtwagen van een bedrijf uit Wervik.
The post Dodelijk ongeval met fietser in Wervik appeared first on KW.be.

Lees meer »

Oma Patricia is de liefste ‘taxichauffeur’

“Mijn mama Patricia verdient een bloemetje omdat ze er altijd is voor ons”, schrijft Shana Walrave in een mail aan KW. “Ze staat altijd klaar. Het is echt een mama uit de duizend.” Patricia is mama van zes dochters en twee zonen!
The post Oma Patricia is de liefste ‘taxichauffeur’ appeared first on KW.be.

Lees meer »

“Niet mijn laatste troef”: advocaat van Christian Brückner wraakt meteen rechter omdat ze opriep Braziliaanse president te vermoorden

Het proces van Christian Brückner kent een opvallende start. Zijn advocaat Friedrich Fulscher slaagde er meteen in om een van de rechters te wraken omdat zij op sociale media opgeroepen had de toenmalige Braziliaanse president Jair Bolsonaro te vermoorden. De Duitser (47), die hoofdverdachte is in de zaak-Madeleine McCann, moet zich in Braunschweig verantwoorden voor enkele seksmisdrijven. Deze dossiers staan

Lees meer »

“De gebreken stapelen zich op”: Izegem maakt werk van nieuw zwembadcomplex op Krekel-Zuid

Krijgt Izegem op termijn een nieuw binnenzwembad met meer baantjes en komt er een ecologische zwemvijver in plaats van een traditioneel openluchtzwembad? Het zijn slechts enkele mogelijkheden die uit talrijke bevragingen gekomen zijn. Ook de sporthallen krijgen op termijn een nieuwbouw. Het is nu aan de ontwerper om daar een keuze uit te maken en te toetsen aan de haalbaarheid.

Lees meer »

Detlef Deceuninck (KVP Gits – 3A): “Winnen is boodschap”

KVP Gits kent een klein dipje na twee opeenvolgende nederlagen. Na een verliespartij bij laagvlieger Elverdinge gingen de Patronaatsjongens ook kansloos onderuit tegen leider Beselare. Doelman Detlef Deceuninck had geen verhaal tegen de overmacht van de nummer één: 6-1.
The post Detlef Deceuninck (KVP Gits – 3A): “Winnen is boodschap” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Rechter verplicht regering met dwangsom om honderdtal magistraten te zoeken

Minister van Justitie Paul Van Tigchelt (Open VLD) is dringend op zoek naar een honderdtal rechters en parketmagistraten. Hij moet al die vacatures uitschrijven op bevel van het Brusselse hof van beroep, anders dreigt een zware dwangsom, zo staat dinsdag in De Standaard en Het Nieuwsblad.
The post Rechter verplicht regering met dwangsom om honderdtal magistraten te zoeken appeared first

Lees meer »

Duivenbeurs Fugare is goed gestart: “Speciaal afgezakt uit Normandië om hier aanwezig te zijn”

Zaterdagmorgen klokslag 9 uur opende Hal 6 van Xpo Kortrijk de deuren voor de dertiende editie van de Duivenbeurs Fugare. In een mum van tijd liep de hal vol met honderden bezoekers. Opvallend: veel Fransen uit het noorden tekenden present.
The post Duivenbeurs Fugare is goed gestart: “Speciaal afgezakt uit Normandië om hier aanwezig te zijn” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Eerste editie ‘Clash of the Titans’ met heel wat girlpower in Aarsele

Zaterdag 17 februari vindt in de sporthal van Aarsele de eerste editie van de ‘Clash of the Titans’ plaats. Dit vechtsportgala wordt georganiseerd door de Tieltse club Titans en er staan maar liefst 26 kampen op het programma. Opvallend is dat er heel wat meisjes deelnemen. Amandine De Baets (14), Élodie Benali (12) en Emeline De Baets (13) kijken er

Lees meer »