Krantenkoppen

Manchester United plukt nieuwe CEO weg bij stadsrivaal Manchester City

19:10 Omar Berrada, het hoofd voetbalzaken bij Manchester City, wordt de nieuwe CEO van het het rivaliserende Manchester United.

Meer krantenkoppen in België

Twintiger uit Lichtervelde in kritieke toestand na arbeidsongeval in Roeselare

Dinsdagochtend gebeurde er een zwaar arbeidsongeval in het Krommebeekpark in Beveren bij Roeselare. Een 20-jarige jongeman uit Lichtervelde geraakte er beklemd tussen een hoogtewerker en een muur. De man werd in kritieke toestand overgebracht naar het ziekenhuis.
The post Twintiger uit Lichtervelde in kritieke toestand na arbeidsongeval in Roeselare appeared first on KW.be.

Lees meer »

“Premiumisatie” bezorgt Kinepolis recordresultaten

Kinepolis heeft vorig jaar recordresultaten geboekt. In het eerste volledige jaar zonder coronamaatregelen boekte de bioscoopketen 21,1 procent meer omzet dan in 2022 en verdubbelde ze haar nettowinst. Toch zijn de bezoekerscijfers nog niet op het niveau van voor de pandemie.

Lees meer »

Wit-Russische president waarschuwt voor WOIII: “De wereld is opnieuw aan de rand van de afgrond gekomen”

De bezorgdheid over een Derde Wereldoorlog is gerechtvaardigheid. Dat zei de leider van Wit-Rusland Aleksandr Loekasjenko dinsdag. Hij roept op om “zo goed als mogelijk voorbereid” te zijn op een toekomstige confrontatie. “De wereld is opnieuw aan de rand van de afgrond gekomen.” Ook de buurlanden van Wit-Rusland (en Rusland) bereiden zich voor op een confrontatie.

Lees meer »

LIVE ACID PROCES. CD&V-voorzitter Sammy Mahdi vindt straf “belachelijk” – Acid reageert: “Ik zal dit voor de rest van m’n leven moeten meedragen”

Youtuber Acid (24), ofwel Nathan Vandergunst, is veroordeeld tot drie maanden gevangenisstraf met uitstel en 800 euro boete voor zijn video waarin hij de namen van de (ex-)Reuzegommers onthulde. Daarnaast moet hij ook een schadevergoeding van 20.000 euro betalen aan de ouders van een Reuzegommer. Acid reageert aangeslagen op het vonnis. “Ik zal dit voor de rest van m’n leven

Lees meer »

Kaaiman kiest keurig | Kies maar

01:00 Als Pa Back gelijk heeft, en er is een tijd geweest dat men deze premisse niet eens durfde te denken, ziet het er goed uit voor zijn partij op 9 juni. Zo Vooruit dat nog is, natuurlijk. Maar aangezien…

Lees meer »

“Het is niet dat ze hier met granaten gooien. Nóg niet.” Op pad in Turnhout, waar 1 op de 4 zich onveilig voelt

Deze week kwam Turnhout in het nieuws als de Vlaamse gemeente waar het onveiligheidsgevoel het grootst is. Opvallend voor zo’n kleine, gemoedelijke centrumstad in het Kempense groen. Dus stuurden we onze reporter die bij de Turnhoutsebaan in Borgerhout woont én aan moederskant Turnhoutse roots heeft, naar het andere eind van de N12. Daar ging hij op pad met schepen van

Lees meer »

Brandweer moet uitrukken voor rook aan tunnel in Zeebrugge

Vrijdag even na de middag merkten passanten witte rook op ter hoogte van de tunnel aan de New Yorklaan in Zeebrugge. De toegesnelde brandweer kon de oorzaak lokaliseren in de nissen van de tunnel.
The post Brandweer moet uitrukken voor rook aan tunnel in Zeebrugge appeared first on KW.be.

Lees meer »

Vier mensen getroffen door bliksem bij Sydney Opera House

In de Australische stad Sydney zijn maandag in de buurt van het Sydney Opera House vier mensen gewond geraakt toen ze werden getroffen door de bliksem. De vier schuilden tijdens hevig onweer onder een boom in de Botanische Tuin, op een steenworp afstand van het iconische operagebouw. Daar werden ze getroffen door een bliksemschicht, waarbij ze bewusteloos raakten en brandwonden

Lees meer »

Actievoerders klagen wachtlijsten voor sociale woning in Antwerpen aan: “Meer dan 4 jaar wachten”

Aan het Operaplein in Antwerpen zijn verschillende actievoerders samengekomen om de lange wachtlijsten voor een sociale woning aan te klagen. De actie ‘Halte Wachtlijstlaan’, symbolisch gehouden aan een tramhalte, werd georganiseerd door Woonzaak. Dat is een initiatief van verschillende sociale organisaties die strijden voor een rechtvaardiger woonbeleid met meer sociale woningen.

Lees meer »