Krantenkoppen

Michael Vanthourenhout als tweede ovder de meet in wereldbeker veldrijden in Benidorm

Wout van Aert (Visma – Lease a Bike) heeft zondag in het Spaanse Benidorm de voorlaatste manche van de wereldbeker veldrijden op zijn naam geschreven. Hij reed in de slotronde weg van medevluchter Michael Vanthourenhout (Pauwels Sauzen – Bingoal).

Voor Van Aert was het zijn laatste veldrit deze winter. Hij kwam in de laatste honderden meters nog ten val maar hield, zonder zadel, toch stand.

Thibau Nys (Baloise Trek Lions) vervolledigde op een handvol seconden het podium voor kersvers Belgisch kampioen Eli Iserbyt (Pauwels Sauzen-Bingoal), de leider in de wereldbeker.

Wereldkampioen Mathieu van der Poel (Alpecin-Deceuninck) kwam in de achtste van negen ronden ten val en verspeelde zo de kansen op winst. Hij finishte als vijfde. De Nederlander was tot vandaag ongeslagen deze winter na tien opeenvolgende overwinningen.

Volgende week zondag (28 januari) volgt de slotmanche van de wereldbeker in het Nederlandse Hoogerheide.

The post Michael Vanthourenhout als tweede ovder de meet in wereldbeker veldrijden in Benidorm is provided by KW.be.

Meer krantenkoppen in België

‘Cuichine’ ziet opnieuw tafel voor 8 leeg blijven: “Een viergangenmenu besteld en dan niet komen… Wat een voedsel- én geldverspilling”

De aandacht die het Antwerpse restaurant ‘Cuichine’ anderhalf jaar geleden vroeg rond zogenoemde ‘no shows’ heeft duidelijk weinig uitgehaald. Het restaurant in de wijk Zurenborg trekt opnieuw aan de alarmbel nadat een tafel van acht gasten niet kwam opdagen. “Ze hadden allemaal een viergangenmenu besteld.”

Lees meer »

350 leerlingen testen hun fietsbehendigheid tijdens ‘KBK for Kids’

De wielerkoorts begint stilaan toe te nemen in Kuurne. Dinsdag werd in aanloop naar Kuurne-Brussel-Kuurne, die zondag aanstaande wordt verreden, reeds door Fietsbieb ’t Schoon Velootje het startschot gegeven voor drie dagen fietsplezier.
The post 350 leerlingen testen hun fietsbehendigheid tijdens ‘KBK for Kids’ appeared first on KW.be.

Lees meer »

Hulste krijgt meer bomen

Vrijdag en zaterdag werden er aan de Muizelstraat in Hulste meerdere bomen geplant. Een volgend groot plantmoment is op 9 maart aan de Waregemesestraat.
The post Hulste krijgt meer bomen appeared first on KW.be.

Lees meer »

Radioshow ‘The Sound of O’ aanwezig op de grootste Oostendse wijkfeesten

Met radioshows tijdens 8 grote wijkfeesten trekt de stad opnieuw naar de Oostendenaar. “The Sound of O is een begrip dat we voortaan linken aan events en grote activiteiten op de 8 wijken”, zegt schepen Maxim Donck (N-VA). The Sound of O ‘on tour’ start zaterdag.
The post Radioshow ‘The Sound of O’ aanwezig op de grootste Oostendse wijkfeesten appeared

Lees meer »

LIVEBLOG OMLOOP. Favoriet De Lie en z’n ploegmaats verkennen het parcours

Nog drie keer slapen en dan is het tijd voor de Omloop, de échte start van het klassieke voorjaar. Wint topfavoriet Wout van Aert een tweede keer? Of triomfeert een ander speerpunt van het ijzersterke Visma-Lease a Bike? En wat kunnen Arnaud De Lie en Jasper Philipsen? Volg al het nieuws in de aanloop naar de openingsklassieker op de voet

Lees meer »

Coach Frank Depestele en aanvoerder Lowie Stuer verlaten Menen na dit seizoen

Frank Depestele (46) is vanaf volgend seizoen coach van volleybalclub Aalst. Hij verlaat Menen, waar hij momenteel nog aan het roer staat. Menen maakte verder ook bekend dat libero en aanvoerder Lowie Stuer op het einde van het seizoen de club verlaat.
The post Coach Frank Depestele en aanvoerder Lowie Stuer verlaten Menen na dit seizoen appeared first on KW.be.

Lees meer »