Krantenkoppen

Molenbeekse fans hebben er genoeg van

Het gaat van kwaad naar erger met RWDM. Enkel een thuisoverwinning tegen Eupen kon de thuisaanhang sussen, maar toen een nederlaag dreigde, grepen de fans in.

Meer krantenkoppen in België

LIVE OEKRAÏNE. Zelensky roept bondgenoten op militaire hulp “tijdig” te leveren

Het was zaterdag precies twee jaar geleden dat Rusland Oekraïne binnenviel. Verschillende regeringsleiders, waaronder onze premier Alexander De Croo, bezochten dan ook de Oekraïense hoofdstad. Tijdens zijn verblijf pleitte De Croo voor het vrijgeven van de rente op in Europa bevroren Russisch geld. Het gaat om ruim 260 miljard euro, waarvan 95 procent in ons land geparkeerd staat. Dat kan

Lees meer »

Dit is Mustii, de man die voor België naar het Songfestival gaat: “Als kind was ik ontzettend timide”

“Het hoeft geen circus te worden, maar ik wil wél dat het opvalt”. Dat belooft op het Songfestivalpodium in mei, wanneer Thomas ‘Mustii’ Mustin (33) met zijn ‘Before the party’s over’ in het Zweedse Malmö aantreedt. Maar wie is onze Brusselse hoop op een berg douze points – behalve ontzettend getalenteerd, flamboyant en creatief – eigenlijk? “Mijn oom was schizofreen,

Lees meer »

Lienda en Johan klinken op huwelijksgeluk

Lienda Vervynckt (71) en Johan Foré (71) werden voor hun gouden huwelijksjubileum op het gemeentehuis uitgebreid in de bloemetjes gezet. Het gouden paar kent elkaar al heel lang. Zo deden ze samen hun plechtige communie in Oostwinkel.
The post Lienda en Johan klinken op huwelijksgeluk appeared first on KW.be.

Lees meer »

Westtoer pakt uit met Het Lekkere Westen: 205 West-Vlaamse chefs presenteren hun troeven

Westtoer pakt uit met de achtste editie van de gratis culinaire gids Het Lekkere Westen: 205 West-Vlaamse chefs presenteren de gastronomische troeven van onze provincie. Opmerkelijk: er werden dit jaar 45 nieuwe chefs gepresenteerd die lokaal en duurzaam werken.
The post Westtoer pakt uit met Het Lekkere Westen: 205 West-Vlaamse chefs presenteren hun troeven appeared first on KW.be.

Lees meer »

Shutdown in VS opnieuw voor korte termijn van de baan

Zowel het Amerikaanse Huis van Afgevaardigden als de Senaat hebben donderdag een wetsvoorstel aangenomen dat de overheidsfinanciering voorlopig veilig stelt en dus een zogenaamde shutdown voorkomt. Het gaat echter opnieuw om een tijdelijke maatregel.

Lees meer »

Stad Kortrijk is op weg naar 6.000 renovatieaanvragen

5.000 mensen lieten zich bijstaan door een renovatiebegeleider via de stad Kortrijk. “Stad Kortrijk wil met die renovatiebegeleiding zoveel mogelijk mensen bereiken”, zegt schepen van Bouwen en Wonen Wout Maddens (Team Burgemeester).
The post Stad Kortrijk is op weg naar 6.000 renovatieaanvragen appeared first on KW.be.

Lees meer »