Krantenkoppen

Na krakende geluiden ’s nachts verschijnen plots grote scheuren op de muren: brandweer evacueert 35 inwoners uit scheurende gebouwen in Vorst

In de Brusselse gemeente Vorst zijn zondag zowat 35 bewoners uit twee gebouwen geëvacueerd. De gebouwen vertonen scheuren die groter en groter worden. Dat meldt Walter Derieuw, de woordvoerder van de Brusselse brandweer.

Meer krantenkoppen in België

REPORTAGE. Een namiddag in de fietsenwinkel van Niels Albert, waar de wielerkoorts stijgt: “Elke week minstens vier fietsen van 10.000 euro of meer buiten”

Niet alleen de profs maken zich op voor het Vlaamse wielervoorjaar. Ook in tal van fietsenwinkels loopt het dezer dagen storm. Natuurlijk willen Wout Van Aert of Mathieu Van der Poel piekfijn materiaal, maar ook wielertoeristen trekken graag de portemonnee open. We liepen een middag mee in de fietsenwinkel van ex-wereldkampioen veldrijden Niels Albert. “6.000 euro minder betalen? Maar dan

Lees meer »

Gitsbergtoertocht brengt 2.250 euro op voor goede doelen

Traditiegetrouw organiseert WTC De IJzerzonen en de Vriendenkring van Sadef de Gitsbergtoertocht op het einde van het jaar. Ook het laatste weekend van 2023 kon er opnieuw ingeschreven worden voor drie parcours. Dit jaar was er voor het eerst ook de mogelijkheid om een cyclorit van 60 kilometer te fietsen, wat een groot succes kende.
The post Gitsbergtoertocht brengt 2.250

Lees meer »