Krantenkoppen

Noodnummer 1722 geactiveerd voor forse wind: “Vooral aan zee kan het heel krachtig waaien”

De federale overheidsdienst Binnenlandse Zaken activeert het noodnummer 1722 vanwege voorspelde rukwinden. Wie schade oploopt waarvoor bijstand van de brandweer nodig is, kan via het e-loket op www.1722.be of het telefoonnummer 1722 een aanvraag indienen.

In het binnenland kan het de komende uren krachtig waaien, aan zee kan de wind zeer krachtig uit de hoek komen. Om overbelasting bij de hulpdiensten te vermijden, activeert de FOD Binnenlandse Zaken het nummer 1722. Enkel voor mogelijk levensbedreigende situaties kan het gewoonlijke noodnummer 112 gebruikt worden.

The post Noodnummer 1722 geactiveerd voor forse wind: “Vooral aan zee kan het heel krachtig waaien” is provided by KW.be.

Meer krantenkoppen in België

Goudsmid Emma (23) is nieuwe voorzitter Jong Unizo

De 23-jarige Emma Baert volgt co-voorzitters Arthur De Veene en Maxime Arslijder op. Emma – dochter van Expo-directeur Chris Baert – combineert werk met haar studies grafische vormgeving. “Als zelfstandig juwelier-goudsmid heb ik twee merkjes opgebouwd: Embrace en RAE.” Emma organiseert daarnaast samen met drie vrienden ‘Nouvelan’ op oudejaar. De geboren en getogen Waregemse toont
The post Goudsmid Emma (23)

Lees meer »

IN BEELD. Bloot, experimenteel en extravagant: Zendaya steelt de show tijdens perstour ‘Dune: Part Two’

Wanneer Zendaya (27) op de rode loper verschijnt, let de hele wereld op. Alle ogen zijn gericht op de Amerikaanse actrice tijdens de perstour van ‘Dune: Part Two’. Zo poseerde de superster afgelopen zondag in een opvallende en uitdagende outfit op de première in New York. Ook tijdens de eerdere premières gaf ze de modeliefhebbers waar ze naar verlangen: een

Lees meer »

Kiwanis Bachten de Kupe La Joconde strikt niemand minder dan Clouseau voor exclusief benefietconcert in Oostende

Op 19 november viert Kiwanis Bachten de Kupe La Joconde haar vijfde verjaardag. De serviceclub met 18 dames uit groot-Alveringem, Veurne en de kust zet zich in voor kansarme kinderen uit eigen regio. De vereniging verkoopt hiervoor opnieuw aperoboxen, maar kijkt ook uit naar een exclusieve samenwerking met Clouseau, op zaterdag 16 maart in Oostende.
The post Kiwanis Bachten de

Lees meer »

Tom Ongena (Open VLD) wil natuurherstelwet tegenhouden met blokkeringsminderheid

Als het van Open VLD-voorzitter Tom Ongena afhangt, moet de Raad van de Europese Unie de natuurherstelwet tegenhouden. De wet werd gisteren/dinsdag nog goedgekeurd door het Europees Parlement, maar volgens Ongena moet onder de lidstaten op zoek gegaan worden naar een blokkeringsminderheid. Dat heeft hij woensdag gezegd in Villa Politica (VRT 1). Uit indiscreties blijkt dat daarvoor inderdaad pogingen ondernomen

Lees meer »