Krantenkoppen

Ook Antwerp-spelers steken Overmars hart onder de riem en houden spandoek in de lucht

“Overmars, voor altijd achter je.” Een duidelijke boodschap van de Antwerp-aanhang voor hun technisch directeur Marc Overmars. De Nederlander werd geschorst door de FIFA voor grensoverschrijdend gedrag in zijn periode bij Ajax, maar de supporters van de landskampioen laten hem niet vallen. Na afloop van de zege tegen Charleroi hielden ook de spelers van Antwerp het spandoek in de lucht.

Meer krantenkoppen in België

LIVE. Volg hier de verkiezing van Miss België 2024

De kroon is opgeblonken, 32 dames staan te popelen om hem straks op hun hoofd te zetten. Krijgt ons land voor het eerst een transvrouw als Miss België met Lennie Blockmans (25)? Wordt het Parnian Robatsarpooshi (22), die als kind uit Iran wegvluchtte en nu een stem wil zijn voor alle vrouwen? Of gaat een underdog met de titel aan

Lees meer »

Gewezen Deloitte-topman Jurgen Foré, de nieuwe rechterhand van Patrick Lefevere bij Soudal-Quick Step: “Van een merknaam als The Wolfpack kunnen veel andere teams alleen dromen”

Jurgen Foré (53) is niet de uitgesproken persoonlijkheid die Patrick Lefevere wel is. Toch is hij als nieuwe chief operating officer officieel diens rechterhand, en misschien ooit zijn opvolger bij Soudal-Quick Step. “Er zijn goeie afspraken over de plaats die ik kan innemen.”

Lees meer »

Badmintonclub Oostende trekt kaart van de jeugd: “We willen vooral dat ze plezier beleven”

De Oostendse Badmintonclub is er voor de jeugd, recreatieve en competitieve spelers. De jeugdwerking, met nu zo’n 65 leden, is een belangrijke pijler binnen de club. “Iedere jongere ontplooit zich op zijn of haar tempo.”
The post Badmintonclub Oostende trekt kaart van de jeugd: “We willen vooral dat ze plezier beleven” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Minderjarige opgepakt voor bedreigingen tegen school in Kortrijk

De Lage Kouter, een secundaire school voor bijzonder onderwijs, schrapt vrijdag alle lessen. Een anonieme persoon die zich uitgaf voor een leerling van de school, dreigde met een schietpartij. De politie en het parket nemen de dreiging ernstig en onderzoeken de zaak. Een minderjarige jongeman is opgepakt.

Lees meer »

Al 90.000 euro opgehaald: crowdfunding van Acid om schadevergoeding te betalen is enorm succes

Youtuber Acid, ofwel Nathan Vandergunst, heeft na zijn veroordeling een crowdfundingscampagne opgestart waarmee hij de schadevergoeding wil financieren die hij moet betalen aan de ouders van een Reuzegommer. Het bedrag op de site – die overigens even plat lag omdat er zoveel naar gesurft werd – stijgt enorm snel. Na twintig minuten werd er al meer dan 6.000 euro ingezameld,

Lees meer »

Ereburgemeester Pierre Deldaele (93 ) overleden:“Met vriend Gaston trok pa naar alle matchen van FC Helkijn”

Pierre Deldaele, voormalig burgemeester van Spiere-Helkijn, is overleden en werd op woensdag 21 februari begraven op het kerkhof van Spiere. Deldaele zat jarenlang in de politiek en was één legislatuur lang de burgervader van de faciliteitengemeente. Hij is ook de papa van Roger Deldaele, huidig schepen van Openbare Werken. “Er waren meer dan 500 mensen op zijn begrafenis”, zegt zoon

Lees meer »

Daniel Pérez (23) is stilaan op dreef voor KV Oostende: “KVO toverde opnieuw een glimlach op mijn gezicht”

Daniel Pérez sleepte eind november dankzij een goal diep in blessuretijd een punt uit de brand tegen z’n ex-ploegmaats van Club NXT (3-3). Staat de Venezolaanse spits zaterdagavond opnieuw aan het kanon tegen de Bruggelingen? “Ik heb geleerd met moeilijke situaties om te gaan.” De 22-jarige aanvaller groeit naar z’n beste vorm toe.
The post Daniel Pérez (23) is stilaan

Lees meer »

Grote modderpoel door heraanleg begraafplaats in Bree 

De begraafplaats in de Witte Torenstraat in Bree ligt in het slijk. Er zijn werkzaamheden aan de gang om er een wandelkerkhof van te maken met nieuwe paden en aanplantingen. Maar door het natte weer en het af- en aanrijden van vrachtwagens heeft zich een dikke modderlaag gevormd en zijn de graven onbereikbaar, tot groot ongenoegen van bezoekers.

Lees meer »

Rechter velt vonnis in zaak tegen YouTuber Acid, moet hij 200.000 euro betalen?

De Brugse correctionele rechtbank doet donderdag om 9 uur uitspraak in de zaak tegen YouTuber Acid. Na een rechtstreekse dagvaarding door een voormalig lid van studentenclub Reuzegom moest de 24-jarige Nathan Vandergunst uit Blankenberge zich onder andere voor laster en belaging verantwoorden. Het openbaar ministerie vorderde een principiële bestraffing.
The post Rechter velt vonnis in zaak tegen YouTuber Acid, moet

Lees meer »

Feestjaar voor Brugse buurtenseizoen afgetrapt: “Registreer je comité om erkenning te krijgen!”

Met de organisatie van de Live Brugse Buurten Boetiek werd donderdagavond in de Magdalenazaal het startschot van het nieuwe werkjaar en feestjaar ‘20 jaar buurtcheques’ gegeven. Er waren liefst 320 enthousiaste Bruggelingen uit meer dan 100 verschillende buurtcomités ingeschreven.
The post Feestjaar voor Brugse buurtenseizoen afgetrapt: “Registreer je comité om erkenning te krijgen!” appeared first on KW.be.

Lees meer »