Krantenkoppen

Ook buschauffeurs van Staca Kortenberg niet blij met nieuwe dienstregeling De Lijn: “Grote impact op privéleven”

Ook de buschauffeurs van Keolis Staca Kortenberg, een onderaannemer van De Lijn, zijn niet blij met de nieuwe dienstregeling. Ze zeggen dat de veranderingen een grote impact hebben op hun privéleven. Ze doen daarom een oproep aan de inwoners van Kortenberg om massaal de rondvraag van de gemeente over de nieuwe busregeling in te vullen.

Meer krantenkoppen in België

Vissers vinden mogelijke spionageballon voor kust van Alaska

Vissers hebben voor de kust van Alaska een object gevonden dat volgens Amerikaanse ambtenaren een spionageballon kan zijn. Ze brengen dit nu aan land, hebben drie bronnen die bekend zijn met de zaak verteld tegen CNN. De vissers deelden foto’s van het object met wetshandhavers, aldus de bronnen, die benadrukten dat niet duidelijk is wat het object is.

Lees meer »

Psychologisch dilemma brengt groepsdynamiek volledig uit balans in ‘Het onbekende’: “Weg sfeer!”

In ‘Het onbekende’ staan de kandidaten morgen nieuwe dilemma’s, nieuwe avontuurlijke games en twee eliminaties te wachten. De twee teams begeven zich ditmaal naar de ongetemde natuur van Bulgarije, vastberaden om hun geldkoffers flink aan te dikken. Spelverdeler Axel Daeseleire heeft niet alleen groepsdilemma’s voor de kandidaten in petto, maar ook een persoonlijk dilemma voor één speler uit elk team.

Lees meer »

IN BEELD – Novastar stelde nieuwe verzamel-elpee voor in Kursaal Oostende

Novastar stelde zijn nieuwe verzamel-elpee voor in Kursaal Oostende in een organisatie van PMLE. De nieuwkomer werd ‘The Best Is Yet To Come’ gedoopt. De plaat werd opgenomen in de Abbey Road Studio’s. En dat is – zoals iedereen wel weet – dé studio waar The Beatles hun plaat ‘Abbey Road’ opnamen.
The post IN BEELD – Novastar stelde nieuwe

Lees meer »

Olieprijs voor eerst sinds november boven 80 dollar per vat

De prijs voor een vat van de Amerikaanse oliesoort West Texas Intermediate (WTI) is vrijdag voor het eerst sinds november boven de kaap van de 80 dollar (73,9 euro) uitgekomen. Redenen zijn de toegenomen geopolitieke risico’s en de aanhoudende productieverlagingen van de OPEC, het kartel van olieproducerende landen.

Lees meer »

Man (54) uit De Haan al dagen vermist op de Azoren

Een man van 54 uit De Haan is al bijna een week vermist op de Azoren, een eilandengroep voor de kust van Portugal. De man verdween tijdens een wandeling rond een kratermeer. De Portugese politie zoekt de man met speurhonden en drones, maar voorlopig nog zonder resultaat.

Lees meer »

FERM Moorslede is het nieuwe jaar goed begonnen

FERM Moorslede organiseerde op de hoeve van Rik Bostyn in de Steenhovenstraat een nieuwjaarsreceptie voor de leden. Tijdens het gezellige feestje werd het jaarprogramma voor 2024 voorgesteld. Ondertussen konden de leden genieten van tal van hapjes en drankjes. Inmiddels organiseerde FERM alweer een activiteit. Op donderdagavond 22 februari was er in De Bunder in Moorslede
The post FERM Moorslede is

Lees meer »

Aanval op Mexico en NAVO-exit: dit is hoe Trumps tweede termijn er volgens vriend en vijand kan uitzien

Het ziet er steeds meer naar uit dat Donald Trump het opnieuw zal opnemen tegen huidig president Joe Biden tijdens de Amerikaanse presidentsverkiezing, nadat hij ook dit weekend weer een voorverkiezing van de Republikeinse partij (GOP) won. Maar wat mogen de Amerikanen verwachten als Trump in november opnieuw zijn intrek neemt in het Witte Huis? Kenners voorspellen een turbulente tweede

Lees meer »

Aftelklok in Welvelgem leidt aftellen naar Gent-Wevelgem in

Met de installatie van de aftelklok aan het kasteel mag de wielerkoorts in de gemeente beginnen. Het is nog een kleine dertig dagen tot de wielerhoogdag, maar de gemeente stoomt zich al klaar voor een editie die belooft heel wat animo in het centrum te brengen.
The post Aftelklok in Welvelgem leidt aftellen naar Gent-Wevelgem in appeared first on KW.be.

Lees meer »