Krantenkoppen

Oorlog in Oekraïne lijkt steeds meer op WO I: ratten en muizen verspreiden ziektes en beschadigen materiaal

De oorlog in Oekraïne heeft voor de soldaten steeds meer weg van de Eerste Wereldoorlog. Ratten en muizen verspreiden er allerlei ziektes, zo blijkt uit een analyse van CNN.

Meer krantenkoppen in België

Kelly Pfaff kijkt vooruit na vreselijk jaar voor de familie: “Mama heeft ons geleerd dat je altijd het positieve moet zien”

“Mijn ouders bléven gaan. Correctie: ze blijven gaan, ondanks alles.” Dankzij dat inspirerende voorbeeld van Jean-Marie (70)en Carmen (67) is Kelly Pfaff (46) bestand tegen de grootste tegenslagen. Al kan ze zich ook wel stevig ergeren, en één ding kan haar van haar stuk brengen, geeft ze toe in haar ‘Geluksrapport’ in ‘Dag Allemaal’. “Ik weet dat ik niet perfect

Lees meer »

Minda en de ren van z’n leven, pijnlijk moment voor Alderweireld en toch nog rood Thiago: alle highlights van speeldag 26

Met nog vier speeldag te gaan in de reguliere competitie is money time aangebroken. Vooral in een intense derby tussen Cercle en Club Brugge liepen de emoties hoog op na de wereldse solo van Alan Minda, Ecuadoraanse middenvelder van Cercle, en de tweede gele kaart voor Igor Thiago, zodat de spits van Club de topper van zondag (13u30) thuis tegen

Lees meer »

Toeslagenschandaal: Nederlandse overheid neemt 887 miljoen euro aan schulden ouders over

De Nederlandse overheid heeft voor 887 miljoen euro aan schulden en betalingsachterstanden van ouders overgenomen of kwijtgescholden. Het overgrote deel betrof schulden die gedupeerden van het toeslagenschandaal bij de overheid hadden, meldt demissionair staatssecretaris voor Toeslagen Aukje de Vries in de jongste voortgangsrapportage over de compensatieoperatie voor gedupeerden.

Lees meer »

Met 6.122 fietsritten in 2023 zet Blue-bike een nieuw record neer in Roeselare

De Roeselarenaar is steeds beter vertrouwd met het deelfietssysteem van Blue-bike. Nooit eerder lag het gebruik van de 32 blauwe deelfietsen aan het station zo hoog. Ook inwoners uit andere steden springen na hun treinreis bij aankomst in Roeselare op een Blue-bike fiets.
The post Met 6.122 fietsritten in 2023 zet Blue-bike een nieuw record neer in Roeselare appeared first

Lees meer »