Krantenkoppen

Opvallende verschijning in reisgezelschap Fernand Huts: Bart De Pauw maakt film over ondernemer

Een opvallende verschijning in het reisgezelschap van Fernand Huts is voormalige tv-maker Bart De Pauw. Hij maakt volgens Huts “een film voor intern gebruik” over de ondernemer en zijn bedrijf. Dat lijkt dan een soort van docusoap te worden over de handel en wandel van de zakenman.

Meer krantenkoppen in België

Sander Meulemeester (KSK Steenbrugge 4B): “Debuteren als T1”

Op bezoek bij fusieploeg KFC Damme verloor Steenbrugge met het kleinste verschil en via een strafschop halfweg de eerste helft. Nieuwe coach Sander Meulemeester (32) had zijn nieuwe uitdaging één keer getraind maar leek toch niet ontevreden. Het begin van de samenwerking kon hem bekoren.
The post Sander Meulemeester (KSK Steenbrugge 4B): “Debuteren als T1” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Acht en tien maanden voorwaardelijk voor koppel dat zich verschanste in hotel Happy Day in Wevelgem

Het koppel dat zich in oktober vorig jaar urenlang verschanste in het hotel Happy Day in Wevelgem, is veroordeeld tot respectievelijk tien en acht maanden voorwaardelijk. Ze hadden samen drugs gebruikt, bedreigden andere hotelbewoners met scherpe voorwerpen en richtten vernielingen aan. De politie en speciale eenheden kwamen destijds massaal ter plaatse.
The post Acht en tien maanden voorwaardelijk voor koppel

Lees meer »

“Nu kan ik mijn huis weer mooi maken”: actrice Veerle Eyckermans krijgt 208.000 euro schadevergoeding na aanval door seriemoordenaar

Veerle Eyckermans (61) heeft voor het eerst gereageerd op het nieuws dat de rechtbank in Antwerpen haar een schadevergoeding van 208.273 euro, heeft toegekend. De actrice, bekend van onder meer ‘Sara’ en ‘Postbus X’ werd in 2015 aangevallen door seriemoordenaar Renaud Hardy. Die werd in 2018 tot levenslange opsluiting veroordeeld. Eyckermans is van plan de schadevergoeding te gebruiken om haar

Lees meer »

Wie vijf uur per dag tv kijkt, moet ‘s nachts vaker naar de wc

Chinese onderzoekers hebben ontdekt dat wie meer dan vijf uur per dag tv kijkt, meer kans maakt om ‘s nachts meermaals wakker te worden voor een toiletbezoek. Ze kwamen tot deze conclusie na een analyse van gegevens uit de National Health and Nutrition Examination Survey van 2011 tot 2016 in de VS.

Lees meer »

Hulste krijgt meer bomen

Vrijdag en zaterdag werden er aan de Muizelstraat in Hulste meerdere bomen geplant. Een volgend groot plantmoment is op 9 maart aan de Waregemesestraat.
The post Hulste krijgt meer bomen appeared first on KW.be.

Lees meer »

Geen 3 euro maar 72 miljoen: Brits koppel ontdekt op vakantie dat ze EuroMillions-superpot hebben gewonnen

Een Brits koppel uit Lancashire won eind vorige maand de superpot van EuroMillions. Ze moeten de pot van 143 miljoen euro wel splitten met iemand uit Spanje, die dezelfde cijfers heeft aangekruist. De 72 miljoen euro die ze zo wonnen is nog steeds veel meer dan 3 euro, hetgeen ze aanvankelijk dachten gewonnen te hebben. “Het is surreëel. Je droomt

Lees meer »

Schoolstraat rond Sint-Lodewijksschool wordt definitief met plaatsing slagboom

In de omgeving van de Sint-Lodewijksschool in de Konterdam werd in 2022 een schoolstraat ingevoerd. De maatregel kadert binnen het traject Veilige Schoolomgevingen. Volgens de stad is er nu een positieve evaluatie en wordt de maatregel definitief verankerd. Er zal in maart een slagboom geplaatst worden die kan gebruikt worden om de zone af te sluiten bij het begin en

Lees meer »

“Als je dat in buitenland toont, gaan ze zich afvragen in wat voor competitie we hier spelen”: Marc Degryse over comedy capers in Anderlecht

De Brugse derby eindigde op een gelijkspel, Anderlecht deed wel een goede zaak met het oog op play-off 1 en Union knoopte weer aan met een zege. De winnaars van het weekend bevinden zich in de hoofdstad. Vooral de manier waarop recordtransfer Igor Thiago voor de dag kwam, deed de wenkbrauwen fronsen bij onze analist Marc Degryse: “Ik heb van

Lees meer »

Oostendenaar Michael Obasuyi verbreekt Belgisch record op de 60 meter horden: “Mik op de finale op het WK”

Michael Obasuyi verbeterde zondag tijdens het BK indooratletiek in Louvain-la-Neuve het Belgisch record op de 60 meter horden tot 7.54. Hij ging daarmee onder het 26 jaar oude record van Jonathan N’Senga. “Op het WK mik ik op de finale”, zei Obasuyi na afloop.
The post Oostendenaar Michael Obasuyi verbreekt Belgisch record op de 60 meter horden: “Mik op de

Lees meer »

LIVEBLOG NAPOLI-BARCELONA. Tweede helft op gang, kan Barcelona nu wél z’n kansen verzilveren?

In de 1/8ste finales van de Champions League gaat Barcelona op zoek naar een goede uitgangspositie bij een Napoli in moeilijkheden. De Italianen moeten het zonder Dendoncker en een geblesseerde Ngonge doen. Kunnen beide teams hun seizoen opfleuren door een succesvolle Champions League-campagne? Volg het op de voet in onze liveblog of kijk naar de match op VTM 2 en

Lees meer »