Krantenkoppen

Opvallende verschijning in reisgezelschap Fernand Huts: Bart De Pauw maakt film over ondernemer

Een opvallende verschijning in het reisgezelschap van Fernand Huts is voormalige tv-maker Bart De Pauw. Hij maakt volgens Huts “een film voor intern gebruik” over de ondernemer en zijn bedrijf. Dat lijkt dan een soort van docusoap te worden over de handel en wandel van de zakenman.

Meer krantenkoppen in België

Indra (24) blijft met vragen zitten na zelfdoding van haar vader en dient klacht in: “Onderzoek biedt geen duidelijkheid”

Indra Van Den Berghe (24) verloor op 19 april haar vader Johan (58) door zelfdoding. Maar hoewel Indra zich daar aanvankelijk bij had neergelegd, ondanks haar ongeloof over zijn daad, rezen de voorbije maanden steeds meer twijfels. Het dossier dat over de zelfdoding werd opgesteld en dat ze in september mocht inkijken, vindt ze allesbehalve sluitend. Samen met haar advocaat

Lees meer »

Regisseur Tim Mielants begint aan internationale filmcarrière: “Plots zat ik met Jennifer Lopez naar mijn eigen film te kijken”

Hij komt over de vloer bij Ben Affleck en Cillian Murphy komt bij hem thuis op de koffie. Regisseur Tim Mielants (44) breekt na zijn succes met oorlogsfilm ‘Wil’ nu ook buiten de landsgrenzen door met zijn eerste internationale film ‘Small things like these’. Hoe komt een gewone Vlaamse sterveling in de hoge kringen van Hollywood terecht? “Ik vergeet hoe

Lees meer »

Verdienstelijke sporters van Koekelare gehuldigd

Zaterdagavond schitterde het podium in CC de Balluchon tijdens de feestelijke uitreiking van de Sportprijzen met een hoog showbizz-gehalte dat de avond tot een onvergetelijk evenement maakte.
The post Verdienstelijke sporters van Koekelare gehuldigd appeared first on KW.be.

Lees meer »

Ook in ons land kapotte bakfietsen van Babboe: “Zadelbuis brak doormidden in volle vaart”

Een tweeling van drie die samen met hun mama ten val komt, een zadelpen die tijdens een fietstocht in tweeën breekt en onverklaarbare schade door roest. Ook in ons land zijn er problemen, blijkt uit getuigenissen van lezers die we toegestuurd kregen via 4040. Na onderzoek van het Nederlandse RTL Nieuws moet de fabrikant van Babboe-bakfietsen stoppen met de verkoop

Lees meer »

Tijdlijn juridische strijd

2006: Julian Assange richt klokkenluiderssite WikiLeaks op.2010, april-december: Publicatie tienduizenden geheime documenten.2010, augustus: Assange wordt in Zweden aangeklaagd wegens verkrachting. 2012: Assange krijgt diplomatiek asiel van Ecuador.2016: WikiLeaks publiceert tienduizenden gehackte e-mails rond de Amerikaanse presidentsverkiezingen die de Democratische kandidaat Hillary Clinton in verlegenheid brengen.2018: Assange wordt aangeklaagd in de VS wegens hulp bij een poging om overheidssystemen te hacken.2019,

Lees meer »

Anouk heeft na uitspraken “liefdevol gesprek” gehad met trans vrouw: “Geen damage control”

Anouk (48) is na de ophef die iets meer dan een week geleden ontstond de dialoog aangegaan met een trans vrouw. De zangeres, die schreef dat “je pipi afhakken je geen vrouw maakt” werd uitgenodigd door Milly en dat leverde een “liefdevol, eerlijk en openhartig” gesprek op, schrijft ze maandag op Instagram. “Geen damage control of excuses”, benadrukt Anouk bij

Lees meer »