Krantenkoppen

Perfecte namiddag voor Antwerp en Gouden Schoen Alderweireld: Great Old houdt schietoefeningen tegen Charleroi

Antwerp kende geen enkel probleem met Sporting Charleroi – 4-1 was niet eens overdreven. De Bosuil zag een mooi einde van de perfecte week.

Meer krantenkoppen in België

Chiromeisjes van Rumbeke pakken uit met ‘Nacht van de Rouge’

‘Nacht van de Rouge’ is een fuif van de Chiromeisjes van Rumbeke, waarbij de hele avond Kasteelbier Rouge vloeit en geweldige beats door de boxen geknald worden. “Op zaterdag 16 maart staat Chirumbero weer klaar met een geweldig feestje en vooral met veel ‘rougekes’”, aldus de organisatoren. “Verlies deze datum zeker niet uit het oog,
The post Chiromeisjes van Rumbeke

Lees meer »

Toprestaurants Bar Bulot in Zedelgem en LESS Eatery in Brugge bieden eigen alternatief op Jong Keukengeweld aan

De toprestaurants Bar Burlot in Zedelgem & L.E.S.S. Eatery in Brugge slaan de handen in elkaar om een eigen alternatief aan te bieden voor Jong Keukengeweld, namelijk de ‘Young at Heart’ actie. Het initiële initiatief van Horeca en Toerisme Vlaanderen, waarbij 18- tot 30-jarigen al 11 jaar aan een goedkoper tarief kunnen gaan eten in toprestaurants gaat dit jaar voorlopig

Lees meer »

Wielerfanaat en ex-voetbaltrainer Rik Masil op de lijst van PRO

Opmerkelijk verkiezingsnieuws bij PRO in Moorslede. Rik Masil (59) zet zijn eerste stappen in de politiek en staat voor de gemeenteraadsverkiezingen in oktober op de lijst van PRO. Rik is voorzitter van Wielercomité Noorden Sterk Ledegem, op Paasmaandag organisatoren van een wielerwedstrijd voor nieuwelingen. PRO telt drie zetels en zit in de oppositie nadat het in de vorige legislatuur met

Lees meer »

Valse ‘bankmedewerkers’ stelen financiële gegevens én dure spullen bij ouderen thuis

Febelfin waarschuwt voor een nieuwe vorm van oplichting waarbij de daders zich voordoen als bankmedewerkers, eerst telefonisch en aansluitend bij het slachtoffer thuis. “Ze stelen niet enkel je bankkaart en code maar ook juwelen, laptops en cash.” Meestal zijn de slachtoffers ouderen. ”Verbreek direct het contact wanneer u zo’n oproep krijgt en verwittig de politie.”

Lees meer »

Op naar Spelen in Parijs? Goud en zilver voor ‘meest sexy atlete ter wereld’, maar 17-jarige is haar wel te snel af

De titel van ‘meest sexy atlete ter wereld’ heeft ze al, maar mag Alica Schmidt (25) zich straks ook olympiër noemen? Het is geen al te grote vraag in de atletiekwereld, des te meer houdt het haar vijf miljoen volgers op Instagram en twee miljoen op TikTok bezig. Op het voorbije nationale kampioenschap indoor zette ze alvast een stap in

Lees meer »

“Ik vraag me af wat er gebeurt wanneer de camera’s níet draaien”: Natasja uit ‘Zorgen voor mama’ over Natalia en Astrid die maand als alleenstaande mama leven

De eerste uitzending van het VTM 2-programma ‘Astrid & Natalia: back to reality’, waarin de twee Bekende Vlamingen een maand lang proberen te overleven met een minimumloon, wordt op gemengde gevoelens onthaald. Natasja Huvaere, échte ervaringsdeskundige en onlangs te zien op VRT in ‘Zorgen voor mama’, vindt het goed dat het thema opnieuw aandacht krijgt. “Maar de manier waarop kon

Lees meer »

Binnenlandse Zaken activeert tijdelijk nummer 1722 voor stormweer

Omdat het Koninklijk Meteorologisch Instituut van België (KMI) woensdag gewaarschuwd heeft voor slecht weer, heeft de federale overheidsdienst (FOD) Binnenlandse Zaken tijdelijk het nummer 1722 geactiveerd. Dat meldt de FOD woensdagavond.
The post Binnenlandse Zaken activeert tijdelijk nummer 1722 voor stormweer appeared first on KW.be.

Lees meer »

Ernest Wijnboutique verhuist begin mei naar vernieuwde Begijnhofstraat

Na een succesvolle periode van meer dan tien jaar op de Grote Markt, maakt Ernest Wijnboutique zich klaar voor een nieuw hoofdstuk in de vernieuwde Begijnhofstraat in het hartje van Kortrijk begin mei. “De verhuizing markeert niet alleen een nieuw begin, maar ook de kans om het geliefde concept te behouden en te verbeteren, met als doel een breder publiek

Lees meer »

Robbie Williams verdient meer dan 25.000 euro per dag

22.000 pond ofwel 25.747 euro per dag. Robbie Williams (50) heeft op financieel vlak niet te klagen. Al is de Britse zanger volgens zijn echtgenote Ayda Field soms nogal een gierigaard. “Als ik even niet in de kamer ben, blaast hij alle kaarsen uit. Je bent geld aan het verbranden, zegt hij dan.”

Lees meer »