Krantenkoppen

Politie-onthaal in gemeentehuis langer open

Sinds 1 januari werken de politiezones van Aalter en Maldegem samen in één politiezone Aalter/Maldegem. “Omdat we het belangrijk vinden dat onze inwoners op een laagdrempelige manier bij de politie moeten blijven terechtkunnen, breiden we de openingsuren van het onthaalpunt in het gemeentehuis uit”, klinkt het bij het gemeentebestuur. “Zo kunnen bewoners sinds begin deze week niet enkel in de voormiddag, maar ook in de namiddag in het gemeentehuis een afspraak maken bij een wijkinspecteur. Dit kan van maandag tot vrijdag van 8.30 tot 12 uur en van 13.30 tot 17 uur. Op donderdag is het onthaal open tot 18.30 uur. Een afspraak maken in het politiecommissariaat in de Industrielaan is niet meer mogelijk”, klinkt het. (MIWI/foto MIWI)

The post Politie-onthaal in gemeentehuis langer open is provided by KW.be.

Meer krantenkoppen in België

‘Dune’-actrice Rebecca Ferguson werd uitgescholden door heel bekende acteur op de set: “Ik liep al huilend weg”

Rebecca Ferguson (40) heeft haar van haar meest openhartige kant laten zien. In de podcast ‘Reign with Josh Smith’ vertelt de Zweedse actrice dat ze werd uitgescholden door één van haar co-sterren tijdens de opnames van een film. “Het brak mijn hart”, geeft ze toe. Op sociale media wordt volop gespeculeerd over welke beroemdheid het zou gaan. Emily Blunt, Chris

Lees meer »

Worden cold cases als de Bende Van Nijvel toch nog opgelost? Parlement keurt baanbrekende DNA-wet goed

Speurders mogen vanaf nu in het DNA van een onbekende moordenaar kijken, om bijvoorbeeld zijn haarkleur en leeftijd te achterhalen. Het parlement keurde donderdag een baanbrekende DNA-wet goed, in de aanwezigheid van slachtoffers: “Zelfs als het maar één cold case oplost, was het de inspanning waard”, zegt Justitieminister Paul Van Tigchelt (Open VLD).

Lees meer »

Joris De Loore houdt voormalig toernooiwinnaar Zizou Bergs uit achtste finales van Challenger Rijsel

Zizou Bergs (ATP-123) zal het challengertoernooi van Rijsel (120.850 euro) dit jaar geen tweede keer op zijn erelijst schrijven. De toernooiwinnaar van 2021, vierde reekshoofd op het hardcourt in Noord-Frankrijk, werd dinsdag in de eerste ronde met 4-6, 7-5 en 7-6 (7/4) uitgeschakeld door Joris De Loore (ATP-211) . Het Belgisch onderonsje duurde net geen drie uur.
The post Joris

Lees meer »

DJ Khaled wil absoluut niet dat schoenen vuil worden en laat zich dragen naar podium: “Alles voor de Jordans”

DJ Khaled heeft maandag een filmpje gedeeld op Instagram dat voor zowel hilariteit als ergernis zorgt op het internet. Op de video is te zien hoe de man zich laat dragen door twee beveiligingsmannen omdat hij zijn schoenen niet wil vuilmaken. De Nike Air Jordans zijn duidelijk van groot belang voor de dj die niet in het zand wilde stappen.

Lees meer »

Jacques en Gerda vieren briljanten huwelijksverjaardag

Jacques Raes (86) en Gerda Vermeulen (85) leerden elkaar in de jaren 50 kennen. Niet veel later – op 7 februari 1959 – gaven ze elkaar het jawoord. De liefde tussen het koppel was groot en die liefde werd bezegeld met twee kinderen. Uiteindelijk volgde er nog een kleinkind. Onlangs werden ze door burgemeester Bart
The post Jacques en Gerda

Lees meer »

Exen van Frederik winnen quiz van de ouderraad in Madonna

De ouderraad van de vrije basisschool Madonna organiseerde op zaterdag 24 februari de zevende editie van de Horen!Zien!Schrijven!-quiz. OC ’t Madointje liep mooi vol met 34 ingeschreven ploegen, goed voor 136 quizzers in totaal.
The post Exen van Frederik winnen quiz van de ouderraad in Madonna appeared first on KW.be.

Lees meer »

Explosies Amsterdam mogelijk gelinkt aan moord op rapper Bigidagoe

De Nederlandse recherche houdt er rekening mee dat drie explosies in de nacht van dinsdag op woensdag in Amsterdam te maken hebben met de schietpartij afgelopen weekend in de hoofdstad, waardoor rapper Bigidagoe omkwam. De ontploffingen houden vermoedelijk verband met elkaar, aldus de politie woensdag.

Lees meer »

Apple trekt de stekker uit de Apple Car

Na bijna tien jaar trekt Apple de stekker uit ‘Project Titan’. Daarmee bergt het techconcern uit Cupertino zijn plannen op om een elektrische auto te bouwen. Dat meldt het persagentschap Bloomberg. Een groot deel van de bijna 2.000 mensen die meewerkten aan het project, zou nu op AI gaan focussen.

Lees meer »