Krantenkoppen

Prins Harry maakt grapje over zijn vader tijdens prijsuitreiking: “Ik was doodsbang”

Prins Harry (39) werd vrijdag opgenomen in de ‘Living Legends of Aviation’ voor zijn werk in het Britse leger en dat tijdens een blitse ceremonie in Los Angeles. De Britse royal was duidelijk in een goede bui, want toen gastheer John Travolta hem een vraag stelde over zijn eerste vliegervaring maakte de echtgenoot van Meghan Markle zelfs nog een mopje over zijn vader koning Charles.

Meer krantenkoppen in België

Brecht Foré (KDC Ruddervoorde): “We zijn aan elkaar gewaagd”

Wordt de titelstrijd in derde B nog spannender? Of neemt Loppem een ernstige optie op het kampioenschap? Dat is de inzet van het duel tussen vice-leider KDC Ruddervoorde en algemeen leider Stormvogels Loppem.
The post Brecht Foré (KDC Ruddervoorde): “We zijn aan elkaar gewaagd” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Buren gaan in beroep tegen nieuwe kinderopvang in Adinkerke

De inrichting van een nieuwe kinderopvang in de oude tabakswinkel langs de Garzebekeveldstraat in Adinkerke loopt vertraging op. Enkele buren tekenden beroep aan tegen de afgeleverde omgevingsvergunning.
The post Buren gaan in beroep tegen nieuwe kinderopvang in Adinkerke appeared first on KW.be.

Lees meer »

LIVE ACID PROCES. CD&V-voorzitter Sammy Mahdi zwaar onder vuur na reactie op straf Acid: “Houd toch je mond”

Youtuber Acid (24), ofwel Nathan Vandergunst, is veroordeeld tot drie maanden gevangenisstraf met uitstel en 800 euro boete voor zijn video waarin hij de namen van de (ex-)Reuzegommers onthulde. Daarnaast moet hij ook een schadevergoeding van 20.000 euro betalen aan de ouders van een Reuzegommer. Acid reageert aangeslagen op het vonnis. “Ik zal dit voor de rest van m’n leven

Lees meer »

Concertgebouw Brugge is nu ook een Sportbedrijf

Concertgebouw Brugge ontving dinsdag het label ‘Sportbedrijf’, uitgereikt door Sport Vlaanderen. Hiermee wordt het Concertgebouw de eerste organisatie binnen de cultuursector in Vlaanderen die deze erkenning mag dragen.
The post Concertgebouw Brugge is nu ook een Sportbedrijf appeared first on KW.be.

Lees meer »

Vier leden van Oostends ‘modelgezin’ schuldig aan cocaïnehandel, kopstuk krijgt zeven jaar cel

Vier leden van een Albanees ‘modelgezin’ uit Oostende zijn voor de Brugse rechtbank veroordeeld voor hun aandeel in grootschalige cocaïnehandel. Een van de zonen kreeg zeven jaar effectieve celstraf. Onder het bed van zijn ouders troffen speurders 56.000 euro cash aan. “Gespaard door hard te werken”, klonk het tevergeefs.
The post Vier leden van Oostends ‘modelgezin’ schuldig aan cocaïnehandel, kopstuk

Lees meer »

LIVEBLOG NAPOLI-BARCELONA. Tweede helft op gang, kan Barcelona nu wél z’n kansen verzilveren?

In de 1/8ste finales van de Champions League gaat Barcelona op zoek naar een goede uitgangspositie bij een Napoli in moeilijkheden. De Italianen moeten het zonder Dendoncker en een geblesseerde Ngonge doen. Kunnen beide teams hun seizoen opfleuren door een succesvolle Champions League-campagne? Volg het op de voet in onze liveblog of kijk naar de match op VTM 2 en

Lees meer »