Krantenkoppen

Prinses Claire is 50 geworden en heeft nieuwe ‘job’ bij Koningin Paola-stichting: “Wat ik mezelf toewens, is rust”

Prinses Claire heeft haar 50ste verjaardag onopgemerkt voorbij laten gaan. “Een mijlpaal? Ik hecht er geen belang aan”, zegt ze. Van koningin Paola (86) kreeg ze wel een bijzonder cadeau: een topfunctie in haar stichting. De benoeming illustreert de verrassend hechte band tussen schoonmoeder en -dochter.

Meer krantenkoppen in België

Miniondernemers organiseren comedyshow

Naar jaarlijkse gewoonte runt de klas 6 Economie-Wiskunde van Talent-Is Campus College Veurne een eigen minionderneming. Minionderneming ‘Petit Feliz’ kiest dit jaar voor een bijzonder evenement, en strikte William Boeva om zijn Comedyshow ‘13’ voor te stellen.
The post Miniondernemers organiseren comedyshow appeared first on KW.be.

Lees meer »

Ook buren reageren na heisa rond ‘Back to reality’: “Astrid en Natalia hebben hier zeker geen maand gewoond”

Er is de voorbije dagen al veel kritiek geuit op Astrid & Natalia back to reality, waarin de twee Vlaamse beroemdheden een maand lang het leven van een alleenstaande moeder leiden. Nu zeggen ook de buren hun twijfels te hebben bij hoe eerlijk het programma verlopen is. “Ik hoorde haar zeggen dat ze haar eigen geld zou gebruiken.”

Lees meer »

Schilderijen, etsen en tekeningen van James Ensor te zien in Brussel: “Hier kwam hij als mens en kunstenaar tot bloei” 

Na een eerste tentoonstelling met stillevens in zijn geboortestad Oostende gaat een tweede expo open in Brussel, in dit Ensorjaar. In de Koninklijke Bibliotheek zijn schilderijen, etsen en heel uitzonderlijk ook allerlei geestige tekeningen van James Ensor te zien. Oostendenaar Ensor studeerde in Brussel en kwam er vaak terug, om tentoon te stellen of vrienden op te zoeken.

Lees meer »

BK judo is succesverhaal voor Sam Braet en Juna Lootens

Afgelopen weekend vond het Belgisch Kampioenschap judo voor de jeugd plaats in Herstal, en daar blikken twee Wingense judoka’s met heel veel trots op terug. Sam Braet (13) en Juna Lootens (13) van judoclub Kodokan konden er immers binnen de U15 respectievelijk een bronzen en zilveren medaille bemachtigen.
The post BK judo is succesverhaal voor Sam Braet en Juna Lootens

Lees meer »

“Wie heeft er goeie benen in Harelbeke?”: dit is de nieuwe banner van E3 Saxo Bank Classic

De banner van de E3 Saxo Bank Classic werd maandagnamiddag bekendgemaakt in Harelbeke… en natuurlijk gaat de organisatie weer voor een teasende affiche: we zien vrouwenbenen met daarbij: “Wie heeft er goeie benen in Harelbeke?” De koers wordt op vrijdag 22 maart gereden.
The post “Wie heeft er goeie benen in Harelbeke?”: dit is de nieuwe banner van E3 Saxo

Lees meer »

Nastja Claessens gaat onder het mes voor aanslepende polsblessure en komt dit seizoen niet meer in actie

Belgian Cat Nastja Claessens staat tot het einde van het seizoen aan de zijlijn met een polsblessure. Dat maakte haar club Castors Braine vrijdag bekend. De 19-jarige Claessens sukkelt al sinds begin november met de pols.
The post Nastja Claessens gaat onder het mes voor aanslepende polsblessure en komt dit seizoen niet meer in actie appeared first on KW.be.

Lees meer »