Krantenkoppen

Republikein Ron DeSantis trekt zich terug als presidentskandidaat en steunt Donald Trump

Lees het volledige artikel op de website van De Morgen.

Meer krantenkoppen in België

Renaud Witmeur, de cumulkampioen met 51 mandaten

De mandatenkoning van het land heet Renaud Witmeur. Hij heeft er 51, van de Waalse participatiemaatschappij tot Nethys en de Formule 1 van Spa. Hij heeft een PS-etiket, maar werkt met alle kleuren samen. “En hij ziet en hoort enorm veel.”

Lees meer »

“Hij gaat nu ook trainen na de zondagsmis”

In 2022 verbaasde Biniam Girmay (23) in Vlaanderen de wielerwereld, een jaar later kende hij er zijn grootste desillusie. Met een nieuwe aanpak hoopt hij nu zijn liefde voor Vlaanderen terug te vinden, te beginnen zaterdag in de Omloop. “Alles verloopt nu veel efficiënter.”

Lees meer »

Amsterdamse sekswerkers mogen opnieuw later werken: stadsbestuur schrapt vervroegd nachtelijk sluitingsuur op de Wallen

De gemeente Amsterdam heeft de beperkte openingstijden voor sekswerkers in het Wallengebied op weekenddagen teruggedraaid. Sinds april vorig jaar mochten prostitutiebedrijven in het weekend niet later dan 03.00 uur open zijn. De gemeente heeft het besluit weer teruggedraaid, aangezien “een negatief beeld overheerst ten aanzien van de veiligheidsrisico’s voor sekswerkers”, zo is dinsdag te lezen in het gemeenteblad.

Lees meer »

Dimitri Callewaert voor het tweede jaar op rij ‘Prins Carnaval’: “Carnavalist in hart en nieren”

Naar jaarlijkse traditie werd in de Kokpit (raadzaal) van Koksijde de aftrap gegeven voor de carnavalsfestiviteiten met de aanstelling van Prins Carnaval en zijn Schildknapen. Ook het kersverse Jeugdprinsenpaar werd in de bloemetjes gezet.
The post Dimitri Callewaert voor het tweede jaar op rij ‘Prins Carnaval’: “Carnavalist in hart en nieren” appeared first on KW.be.

Lees meer »

▶ “Vlaanderen zou te klein geweest zijn als Fly één van de vrouwen zo had geschoffeerd”

“En u, nu we toch bezig zijn, er is een woord voor u: pedant”. Met welgeteld 14 woorden maakte drilinstructeur Fly zondag voor 1,7 miljoen Vlamingen een einde aan de deelname van de 52-jarige Jan Syrië in ‘Kamp Waes’. “Misschien wel goede televisie”, vindt Mediawatcher Mark Coenegracht, “maar vooral ongepast en bijzonder arrogant gedrag van Fly”. Had hij op die

Lees meer »

Wit-Russische president waarschuwt voor WOIII: “De wereld is opnieuw aan de rand van de afgrond gekomen”

De bezorgdheid over een Derde Wereldoorlog is gerechtvaardigheid. Dat zei de leider van Wit-Rusland Aleksandr Loekasjenko dinsdag. Hij roept op om “zo goed als mogelijk voorbereid” te zijn op een toekomstige confrontatie. “De wereld is opnieuw aan de rand van de afgrond gekomen.” Ook de buurlanden van Wit-Rusland (en Rusland) bereiden zich voor op een confrontatie.

Lees meer »

Jodie Foster werd als kind bijna opgegeten door leeuw op filmset: “De crew rende meteen de andere kant op”

Jodie Foster (61) draait al maar liefst 58 jaar mee in de filmindustrie. Doorheen al die jaren is er één moment dat ze nooit zal vergeten. Op de set van haar allereerste speelfilm, ‘Napoleon and Samantha’, werd de achtjarige actrice aangevallen door een leeuw. “Hij pakte me zijdelings op en schudde me in zijn mond”, vertelt ze over het schrikwekkende

Lees meer »

La Cabane transformeert naar Café Erotiek voor maand februari

Voor Frederik Philipsen (35) van La Cabane mag de decoratie voor de Valentijnsmaand een beetje pikanter. In het decor hangen naast enkele hartjes ook opblaasbare sekspoppen. “Ik kwam er opeens op. La Cabane zal tot eind februari jullie Café Erotiek zijn. Vanavond vanaf 19 uur starten we met livemuziek van Denwood.”
The post La Cabane transformeert naar Café Erotiek voor

Lees meer »