Krantenkoppen

Sarah Ferguson, ex-echtgenote van Britse prins Andrew, krijgt diagnose van huidkanker

De Britse Hertogin van York Sarah Ferguson heeft huidkanker. Bij de 64-jarige ex-echtgenote van prins Andrew is een kwaadaardig melanoom vastgesteld, bevestigt haar woordvoerder. Ferguson is onlangs nog behandeld voor borstkanker.

Meer krantenkoppen in België

Sint-Pietersparochie Oostkamp viert Maria-Lichtmis

De Sint-Pietersparochie vierde Maria-Lichtmis met een eucharistieviering, speciaal opgedragen aan de kinderen die het voorbije jaar gedoopt werden. De mis werd voorgegaan door priester Rik Verbeke. Na de viering werden de families met hun kinderen die naar de Sint-Pieterskerk gekomen waren getrakteerd op koffie en pannenkoeken aangeboden door het parochieteam. Deze kinderen werden het voorbije
The post Sint-Pietersparochie Oostkamp viert

Lees meer »

Tweedejaarsbelofte Niels De Clerck: “Meer finales rijden”

Leuke start van het seizoen voor Niels De Clerck. De tweedejaarsbelofte nestelde zich tijdens het clubkampioenschap in Kachtem, als enige van Urbano-Vulsteke, tussen de grote blokken en reed als zevende binnen.
The post Tweedejaarsbelofte Niels De Clerck: “Meer finales rijden” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Groen licht voor grote renovatie ziekenhuis IMBO

Het BZIO heeft een bouwvergunning voor een opfrissing van het IMBO-gebouw op de Zeedijk. Er komt een stadstuin en de ingang verhuist naar de Duinenstraat. Er wordt 10 miljoen euro geïnvesteerd. De werken starten nog dit jaar.
The post Groen licht voor grote renovatie ziekenhuis IMBO appeared first on KW.be.

Lees meer »

Onze reporter op proces Acid: “Die 20.000 euro smaakt duidelijk erg zuur. Maar waarom weigerde hij dan een werkstraf?”

Met nerveuze blos, lurkend van zijn drinkfles heeft Acid in Brugge zijn straf gehoord. Die kwam zuur aan, want ook youtubers moeten op de kleintjes letten en 20.000 euro is veel. “Ik ga dit de rest van mijn leven meedragen. Zeker die voorwaardelijke celstraf.” Maar: waarom weigerde hij dan zelf een werkstraf? Verslag van een populair fenomeen dat in de

Lees meer »

Het hart van Diamantwijk in Antwerpen heraangelegd: “Nu aantrekkelijker dan in tv-serie Rough Diamonds”

Het hart van de Diamantwijk in Antwerpen, dicht bij het station, is heraangelegd en aantrekkelijker gemaakt. 10 maanden lang zijn de drie belangrijkste straten, de Hovenierstraat, Schupstraat en Rijfstraat onder handen genomen. De straten kregen kasseien uit graniet, 6 nieuwe bomen en meer groen, en de Portugese synagoge is nu mooi verlicht. In de diamantwijk is ook de tv-reeks Rough

Lees meer »

Vader van ex-Rode Duivel Lorenzo Staelens overleden

In het AZ Groeninge Kortrijk is Roger Staelens (93) gestorven. Hij was de vader ex-Rode Duivel Lorenzo Staelens. Roger werd geboren op 31 juli 1930 in Aalbeke en had een zus.
The post Vader van ex-Rode Duivel Lorenzo Staelens overleden appeared first on KW.be.

Lees meer »

Lachende wintersporter zit doodsbange wolf achterna op Italiaanse skipiste, maar riskeert nu fikse boete of zelfs celstraf

Een Franssprekende skiër heeft zich de woede van heel wat wolvenliefhebbers op de hals gehaald door beelden te delen van zijn afdaling op een skipiste in het Italiaanse Val di Fiemme. De man zat tijdens zijn slalom een wolf op de hielen, die doodsbang probeert weg te vluchten en uiteindelijk in een vangnet belandt, tot grote hilariteit van de wintersporter.

Lees meer »

‘Opvoedgoeroe’ Ruby Franke veroordeeld tot minstens 4 jaar cel voor mishandeling van haar kinderen

Een rechter in Utah heeft dinsdag een gevangenisstraf van 4 tot 60 jaar opgelegd aan Ruby Franke (42), een YouTube-ster die haar miljoenen volgers opvoedingstips gaf maar achter de schermen haar kinderen mishandelde. Haar zakenpartner Jodi Hildebrandt (54), die betrokken was bij de mishandeling van Ruby’s twee jongste kinderen, kreeg dezelfde veroordeling.

Lees meer »

Jens Constant loodst SV Loppem (3B) naar top van klassering

Toen Anthony De Buyser benoemd werd tot ondervoorzitter pakte hij uit met een eerste superstunt. Hij loodste topcoach Jens Constant tot bij de Stormvogels. De nieuwe T1 had met succes zijn strepen verdiend in Ichtegem en in Eernegem.
The post Jens Constant loodst SV Loppem (3B) naar top van klassering appeared first on KW.be.

Lees meer »