Krantenkoppen

Toplocatie voor damesboetiek Tutti Sensi in Maldegem

Nadat eerder al de multidisciplinaire kinderpraktijk ‘Kind’ de deuren opende in het nieuwbouwpand aan het Stationsplein, krijgt binnenkort ook damesboetiek Tutti Sensi er haar stek. “Op vrijdag 2 februari openen we de deuren op onze nieuwe locatie”, klinkt het bij zaakvoerster Sylvie Cornelus.

Twee jaar geleden openden Sylvie Cornelus (44) en Steven Covents (40) in de Marktstraat 56 hun damesboetiek ‘Tutti Sensi’, Italiaans voor ‘alle zintuigen’.

Helemaal nieuw was de branche niet voor hen. Zo runnen ze onder dezelfde naam ook al twaalf jaar een dameskledingwinkel in de Wallenstraat in Roeselare.

“Via homeparty’s voor kinderkledij ben ik erin gerold”, vertelt Sylvie. “We richten ons op dames vanaf 16 jaar en wekelijks komen er nieuwe collecties binnen. Klanten kunnen ook bestellen via Facebook, waarbij de pakketjes opgestuurd worden. Om in onze Maldegemse vestiging evenveel stukken te kunnen tonen, besloten we op zoek te gaan naar een nieuwe locatie. We zijn dan ook echt blij dat we binnenkort kunnen verhuizen, want in het winkelpand in de Markstraat werd het te klein.” De zaakvoerders van Tutti Sensi kunnen terugblikken op twee geslaagde jaren. “Ons concept werd in Maldegem heel goed onthaald. Van bij het begin kregen we veel volk over de vloer. Ook de uitverkoop naar aanleiding van onze verhuis lokte veel dames naar onze winkel.”

Feestelijke opening

In het weekend van 2, 3 en 4 februari opent damesboetiek Tutti Sensi feestelijk de deuren op de nieuwe locatie aan het Stationsplein. “We kozen voor een industriële bohemian look met veel wit”, aldus zaakvoerster Sylvie Cornelus, die uitkijkt naar het openingsweekend van haar zaak. “Bij elke aankoop voorzien we een leuk cadeautje”, klinkt het enthousiast.

(MW)

The post Toplocatie voor damesboetiek Tutti Sensi in Maldegem is provided by KW.be.

Meer krantenkoppen in België

Wordt de trein nemen in Nederland nóg duurder? NS overweegt prijzen op te trekken na verlies

De Nederlandse Spoorwegen (NS) hebben vorig jaar opnieuw verlies geleden. Het onderliggende operationele resultaat kwam uit op 191 miljoen euro, wat wel minder was dan de 421 miljoen euro aan verlies in 2022. Desondanks is dat resultaat “nog steeds fors onvoldoende om van een financieel gezonde bedrijfsvoering te kunnen spreken”, meldt het spoorbedrijf dinsdag bij de presentatie van de jaarcijfers.

Lees meer »

GastroRSL jubileert en dus krijgen alle bezoekers van de lentekriebels een extra attentie

Dit jaar staan de 55ste culinaire kriebels van GastroRSL op het programma. Om dit jubileum extra in de kijker te plaatsen, krijgen de bezoekers van de acht deelnemende restaurants een attentie bij een restaurantbezoek tijdens de lente- en herfstkriebels.
The post GastroRSL jubileert en dus krijgen alle bezoekers van de lentekriebels een extra attentie appeared first on KW.be.

Lees meer »

Sterke daling van afval op evenementen door herbruikbare bekers: afval per bezoeker met 63 procent gezakt

Het restafval is met 40 procent gedaald en het veegvuil op open stadsevenementen met 60 procent. Bij gesloten festivals is het totale afval per bezoeker met maar liefst 63 procent gezakt. Dat maakte de openbare afvalstoffenmaatschappij OVAM vrijdag bekend. Het is een positief gevolg van de in juni 2023 ingevoerde verplichting om enkel herbruikbare materialen te gebruiken bij het serveren

Lees meer »

“Gaan we verder op WhatsApp?”: stiekem gefilmde beelden tonen hoe echte modellen hun liefdesprooi oplichten

Een Noord-Ierse youtuber is erin geslaagd om stiekem te laten filmen hoe het systeem van datingfraude werkt. Jim Browning werkte hiervoor samen met een lid van een bende die opereert vanuit Dubai. Om het hart van nietsvermoedende liefdesprooien te veroveren, rekruten de leiders echte modellen. “Leuk om je te zien. Ik zal je een bericht sturen op WhatsApp. Is dat

Lees meer »

Kinderopvang en buurtbewoners geëvacueerd door gaslek in Beveren: “De kindjes hebben er gelukkig niet veel van gemerkt”

Nadat er een gaslek ontstond bij graafwerken in de Wijnendalestraat in Beveren bij Roeselare werden donderdagochtend enkele omliggende woningen en een kinderopvang ontruimd. De bewoners en de kinderen werden een tijdlang opgevangen in de nabijgelegen school De Bever waar de leerlingen wel nog in hun klas mochten blijven. Het lek werd snel gedicht waardoor het gevaar op korte tijd geweken

Lees meer »

Lagere bonus voor AB-InBev-CEO Doukeris

De miljoenenbonus voor de CEO van AB InBev, Michel Doukeris, is opnieuw gedaald. Dat blijkt donderdag uit het remuneratieverslag dat de Belgisch-Braziliaanse bierreus publiceerde samen met de jaarcijfers.

Lees meer »

Mario Stroeykens over zijn atypische weg richting profvoetbal: “Bij elke test was het ‘onvoldoende’. Jarenlang”

“Ik was koppig en vastberaden.” Elke afwijzing wakkerde het vuur in de ziel van Mario Stroeykens (19) nog meer aan. Ga mee op excursie langs de atypische weg richting profvoetbal van ‘Super Mario’. Met Relegem als het begin en Breda als de plaats waar alles veranderde. En met Anderlecht als (voorlopig) eindstation? “De Premier League of de Champions League is

Lees meer »

Hulste krijgt meer bomen

Vrijdag en zaterdag werden er aan de Muizelstraat in Hulste meerdere bomen geplant. Een volgend groot plantmoment is op 9 maart aan de Waregemesestraat.
The post Hulste krijgt meer bomen appeared first on KW.be.

Lees meer »

Allereerste Egmont lichtfestival start in Zottegem

Dit weekend is Zottegem het toneel van het allereerste gratis lichtfestival in de stad. Over een parcours van één kilometer kan je lichtinstallaties bewonderen die eer betuigen aan de beroemdste historische inwoner van Zottegem: graaf Lamoraal van Egmont.

Lees meer »

Nieuwe Britse en Amerikaanse aanvallen op Houthi-doelwitten in Jemen

De Verenigde Staten en het Verenigd Koninkrijk hebben zaterdag opnieuw aanvallen uitgevoerd op Houthi-doelen. Deze keer ging het om 18 doelwitten in acht verschillende plaatsen, zoals opslagplaatsen voor raketten en andere wapens, luchtverdedigingssystemen, radars en een helikopter. Dat meldt het Pentagon.

Lees meer »

“Al die pop-up dj’s, ze doen afbreuk aan onze sector”: Nico Morano voert pleidooi voor pure elektronische muziek

In de jaren ‘90 was hij als dj Nico resident in de ter ziele gegane iconische club Illusion in Lier, tegenwoordig doet hij het ook internationaal. Zoals zaterdag in Nederland. Wij zagen zijn set op Winter Garden, zowaar een winterfestival. Al probeert de Zemstse dj/producer Nico Morano (42) zich vooral te verzetten tegen wat hij een spijtige evolutie in de

Lees meer »