Krantenkoppen

Twee gebouwen beginnen te scheuren in Vorst: 35 mensen geëvacueerd

In de Brusselse gemeente Vorst zijn zondag 35 bewoners uit twee gebouwen geëvacueerd. “De gebouwen vertonen scheuren die groter en groter worden”, verklaart brandweerwoordvoerder Walter Derieuw.

Meer krantenkoppen in België

“Dit kan alles verpesten”: Geri Halliwell gebroken door beschuldigingen van grensoverschrijdend gedrag tegenover haar man

Voormalig Spice Girl Geri Halliwell (51) is “extreem vernederd” door de beschuldigingen over grensoverschrijdend gedrag aan het adres van haar man, Christian Horner (50). Na een extern onderzoek werd de Red Bull Racing-teambaas woensdag vrijgepleit, maar donderdag lekten bezwarende Whatsapp-gesprekken uit. Het zorgt voor extreme relatieproblemen bij het koppel. “Dit kan hun huwelijk verpesten”, meent een insider.

Lees meer »

Van Tigchelt reageert op dodelijk ongeval met dronken bestuurder in Gent: “Mirakeloplossing bestaat niet”

Er bestaat geen mirakeloplossing om volledig uit te sluiten dat hardleerse verkeersovertreders met een rijverbod toch opnieuw achter het stuur kruipen. Dat heeft minister van Justitie Paul Van Tigchelt (Open Vld) gezegd in de Kamer. De regering zet wel in op gedragsverandering en denkt aan werkstraffen op een spoedafdeling voor hardleerse verkeersovertreders.

Lees meer »

OnlyFans-account van ‘The Sopranos’-actrice Drea de Matteo is schot in de roos: “Na vijf minuten kon ik mijn schulden afbetalen”

“OnlyFans heeft mijn leven gered.” Drea de Matteo (52), bekend van haar rol als Adriana La Cerva in de misdaadserie ‘The Sopranos’, lanceerde eind augustus haar account op de populaire adultsite. De Amerikaanse actrice kampte destijds met geldproblemen en koos er daarom voor om pikante content te delen. Die problemen zijn intussen van de baan: ze kon haar hypotheekschulden binnen

Lees meer »

Van ‘Tielt, beresterk tot ‘Tielt, beregoed op de hoogte’: mogelijke baseslines bekendgemaakt voor nieuwe fusiegemeente

Tielt en Meulebeke hebben vier mogelijke nieuwe baselines bekendgemaakt voor de nieuwe fusiegemeente. Het gaat om ‘Tielt, beresterk’, ‘Tielt, een berefijne stad’, ‘Tielt, een bereleuke stad en ‘Tielt, beregoed op de hoogte.’ Inwoners kunnen in de loop van maart zelf stemmen op hun favoriet.
The post Van ‘Tielt, beresterk tot ‘Tielt, beregoed op de hoogte’: mogelijke baseslines bekendgemaakt voor nieuwe

Lees meer »

Bart Kaëll en ABBA4U op Wieltjesfeesten

De Wieltjesfeesten in Menen vinden dit jaar plaats op 6, 7 en 8 september. Op zaterdag komt Bart Kaëll alvast langs.
The post Bart Kaëll en ABBA4U op Wieltjesfeesten appeared first on KW.be.

Lees meer »

INTERVIEW. Guga Baúl: “Als ik belangrijke beslissingen neem, hoor ik de stem van m’n moeder in mijn hoofd. ‘Je zie gie zot, zeker?’”

Op het podium laat hij graag mensen lachen – dat is het liefste wat hij doet. In het gewone leven is Guga Baúl een pak minder lichtvoetig. Dan is hij één brok onrust. Het hoofd vol worstelingen, het lijf onder constante hoogspanning. “Toen ik papa werd, heb ik mijn vader een brief geschreven. Ik heb hem verteld wat er op

Lees meer »

Jonge vrouw blijft in de cel voor moord op pasgeboren baby

De Brugse raadkamer heeft de aanhouding van een 24-jarige vrouw uit Brugge met twee maanden verlengd op verdenking van kindermoord en schuldig verzuim. Claudia D.C. ontkent nog steeds met klem dat ze geweld gebruikte tegen haar pasgeboren baby.
The post Jonge vrouw blijft in de cel voor moord op pasgeboren baby appeared first on KW.be.

Lees meer »

Talbot House pakt uit met stand-up comedyshow in Concert Hall

Voor het eerst nodigt Talbot House een lokale stand-up comedian uit in de Concert Hall van Talbot House. “Als opener van dit nieuwe aanbod hebben we gekozen voor de Oostendenaar en opkomend talent Mohsin Abbas. Hij komt zijn allereerste avondvullende zaalshow try-outen in Talbot House”, zegt Simon Louagie, manager Talbot House. De voorstelling gaat door op zaterdag 23 maart.
The

Lees meer »

Iran lanceert satelliet op Russische kosmodroom

Iran heeft een eigen satelliet gelanceerd op de Russische ruimtehaven Vostotsjny. De met camera’s uitgeruste onderzoekssatelliet Pars-1 is tot op een hoogte van 500 kilometer gebracht, zo berichten Iraanse staatsmedia donderdag. Voor de lancering is een Russische Sojoez-draagraket gebruikt.

Lees meer »

KIJK. ‘Dronken’ Russen vallen café binnen, bedreigen en slaan cafégangers terwijl ze in het rond schieten

Een Russische vrouw deelt angstaanjagende bewakingsbeelden van een groep Russische soldaten die een café in de Krim binnenstormen. Een deel van hen is in burger, andere mannen dragen hun uniform en hebben Kalasjnikovs vast. Wanneer de bewapende mannen op het terras staan, lossen ze schoten terwijl de anderen de cafégangers aanvallen. Ze schoppen de aanwezigen in het gezicht, geven harde

Lees meer »