Krantenkoppen

Twee gewonden bij grote brand in Duits pretpark

Twee mensen zijn zondagochtend gewond geraakt bij een grote brand in pretpark Pullman City in het zuiden van Duitsland. De schade in het park, dat de Far West als thema heeft, loopt in de miljoenen, zo meldt de politie.

Meer krantenkoppen in België

“In halve eeuw al anderhalf miljoen euro naar goede doelen”: Rotary Izegem viert 50ste verjaardag met concert Ozark Henry

50 jaar Rotaryclub Izegem wordt niet enkel met een concert van Ozark Henry, dat op donderdag 7 maart plaatsvindt in het concertgebouw van Bruggge gevierd, er is ook een jubileumboek uit gebracht. Daarin wordt een overzicht gebracht van de geschiedenis van de vereniging. En ook over de activiteiten die ze onder de verschillende voorzitters (ieder werkjaar is er een andere)

Lees meer »

Na drie bekende voetballers en Kobe Bryant beëindigt ‘seksverslaafd’ model relatie met toptennisser

Het einde van een Italiaans liefdesverhaal. Matteo Berrettini (27), in 2021 nog verliezend finalist op Wimbledon, is niet langer samen met Melissa Satta, een 38-jarig model en tv-presentatrice voor Sky Italia en Mediaset. Satta, wiens pikante bedonthullingen tijdens een eerdere relatie een eigen leven zijn gaan leiden, was eerder al samen met Christian Vieri, John Carew, Kevin-Prince Boateng – met

Lees meer »

20 leerlingen van het Conservatorium geven mini-concertjes in Budalys

In het kader van De Week van de Piano trokken 20 leerlingen piano van Conservatorium Kortrijk naar Buda Kitchen in Budalys om er mini-recitals te geven. Ze speelden er klassieke muziek en pop-jazz voor ruim 160 aandachtige toeschouwers. Het Conservatorium vierde daarmee de aankoop van 4 nieuwe piano’s en 2 buffetpiano’s.
The post 20 leerlingen van het Conservatorium geven mini-concertjes

Lees meer »

Toeristen kunnen ogen niet geloven wanneer ze plots omsingeld zijn door honderden haaien: “Val er niet in, ik spring je niet achterna”

Enkele vrienden genoten van een nachtelijk boottochtje voor de kust van Key West, een badplaats in de Amerikaanse staat Florida. Maar de uitgelaten sfeer aan boord sloeg plots om in ongeloof en lichte paniek toen ze merkten dat het plots krioelde van de haaien, die wellicht gelokt werden door een vissersboot die in de buurt ronddobberde. “Val er niet in”,

Lees meer »

Massale vechtpartij tijdens voetbalwedstrijd in vierde provinciale in Deurne: “Zo’n 50 spelers en supporters deelden klappen uit”

De wedstrijd tussen TOR Deurne Pirates en Los Incas gisteren in Deurne is ontaard in een massagevecht met zo’n 50 betrokkenen. Toen de spelers slaags met elkaar raakten, stormden nog een twintigtal supporters het plein op. Niemand raakte gewond, maar de scheidsrechter was erg onder de indruk na het incident. De zaak zal voor het Disciplinair Comité Voetbal Vlaanderen komen.

Lees meer »

Nieuwe staatsbons halen na één dag al 151 miljoen euro op

Na een dag is zowat 151 miljoen euro opgehaald met de nieuwe staatsbons. Dat meldt het Agentschap van de Schuld vrijdag. Op de nieuwe staatsbons geldt het normaal tarief van 30 procent roerende voorheffing, dat brengt de netto-opbrengst op de eenjarige staatsbon op 2,10 procent.

Lees meer »