Krantenkoppen

Twee kinderen zwaargewond bij ongeval in Malle: bestuurder was onder invloed van drank en drugs

Bij een ernstig ongeval in Malle zijn zondagmiddag twee jonge kinderen van 8 en 9 jaar oud zwaargewond geraakt. De slachtoffers zaten in een wagen die langs achter werd aangereden, de bestuurder testte positief op drank- en drugsgebruik.

Meer krantenkoppen in België

LIVEBLOG LOTING. Union mogelijks tegen Aston Villa of Fiorentina, Club tegen Ajax? Volg hier de loting van de Conference League

Club Brugge en Union gaan om 13 uur de trommels in voor de loting van de achtste finales van de Conference League. Grote namen als Aston Villa, Fiorentina, Lille en Ajax zijn daarbij mogelijke tegenstanders. Ook in de Europa League kennen Romelu Lukaku en Charles De Ketelaere straks hun opponenten. Volg de loting op de voet in onderstaande liveblog.

Lees meer »

Zieke Julian Assange niet aanwezig bij zitting van laatste kans

Een zieke Julian Assange woont dinsdag de hoorzitting in het Britse High Court niet bij. “Hij voelt zich niet goed vandaag”, zei zijn advocaat Edward Fitzgerald bij de start van de zitting. Die wordt beschouwd als een laatste kans voor Assange om een overlevering van het Verenigd Koninkrijk naar de Verenigde Staten tegen te houden.

Lees meer »

WEERBERICHT. Zon verstopt zich op zwaarbewolkte namiddag

Het is zondag eerst wisselend tot zwaarbewolkt met hier en daar nog een bui, vooral in het noorden en het oosten van ons land. In de namiddag wordt het echter overal zwaarbewolkt. De maxima schommelen van 5 graden in de Hoge Ardennen tot 9 graden in Laag-België. Dat meldt het KMI.

Lees meer »

Vrouw (70) ontkent dat ze verboden medicatie voor zoon binnensmokkelde in Brugse gevangenis

Een 70-jarige vrouw riskeert acht maanden cel omdat ze pijnstillers en angstremmers overhandigd zou hebben aan haar opgesloten zoon in de Brugse gevangenis. De zoon zelf, een 48-jarige Gentenaar, kijkt aan tegen twaalf maanden cel.
The post Vrouw (70) ontkent dat ze verboden medicatie voor zoon binnensmokkelde in Brugse gevangenis appeared first on KW.be.

Lees meer »

Ook Racing Genk, de laatste vzw in 1A, overweegt nu externe investeerders: “Geld zal niet naar transferbudget gaan”

KRC Genk is de laatst overgebleven vzw in de Jupiler Pro League en heeft dat statuut altijd gekoesterd, maar zelfs de Limburgers bestuderen nu de mogelijkheid om externe investeerders aan de club te verbinden. Er wordt onder meer gedacht aan een Duits model, waarbij het zelf de baas over de eigen winkel blijft. Over het hoe en waarom.

Lees meer »