Krantenkoppen

Vogelspotten enorm populair bij jongeren: “Ik durf zelfs te laat komen op school omdat ik een bijzondere vogel heb gespot”

Het is tijdens de coronaperiode, toen we soms niet verder konden dan onze achtertuin, dat vogelspotten heel populair geworden is. Het is opvallend dat deze hobby ook zijn weg heeft gevonden naar een jonger publiek. Bewijs daarvan zijn Lars, Pieter, Joren en Hasse, die er veel voor over hebben om een zeldzame vogel te spotten. “Als je onverwacht een zeldzaam exemplaar spot, geeft dat een kick.” Ze leggen zelf uit vanwaar die passie.

Meer krantenkoppen in België

Dameswerking SK Staden moet voor volgend seizoen op zoek naar twee nieuwe trainers

De dameswerking van SK Staden moet voor volgend seizoen op zoek naar twee nieuwe hoofdtrainers. Zowel bij de A-ploeg, die momenteel in de interprovinciale reeks uitkomt, als de C-ploeg (3de provinciale) haken de trainers af om diverse redenen.
The post Dameswerking SK Staden moet voor volgend seizoen op zoek naar twee nieuwe trainers appeared first on KW.be.

Lees meer »

Man wandelt gewoon weg nadat hij tegen geparkeerde auto knalt

In de nacht van vrijdag op zaterdag gebeurde er omstreeks 3 uur een zwaar ongeval langs de Stationstraat in Moorslede. Een man reed er met zijn wagen vanuit Passendale naar het centrum van Moorslede toe, maar knalde plots tegen een geparkeerde wagen.
The post Man wandelt gewoon weg nadat hij tegen geparkeerde auto knalt appeared first on KW.be.

Lees meer »

Conservatorium pakt nog tot 2 maart uit met grote namen tijdens Week van de Piano: “Afsluiten doen we met Jef Neve”

Het Conservatorium Kortrijk organiseert nog tot en met 2 maart een heuse Week van de Piano met veel leerlingen en (inter)nationale pianohelden zoals pianovirtuozen Jef Neve en de Oekraïense Vitaly Samoshko op het podium.
The post Conservatorium pakt nog tot 2 maart uit met grote namen tijdens Week van de Piano: “Afsluiten doen we met Jef Neve” appeared first on

Lees meer »

Met “Heilige Sophie” gaat de MR de Europese strijd aan

Een verkiezingstrijd vol spanning aan Franstalige zijde, met de machtsstrijd tussen Sophie Wilmès en Georges-Louis Bouchez bij de MR, en tussen de huidige voorzitter en zijn voorganger bij de kleine partij Défi. En Vooruit en Vlaams Belang die elkaar "beste vijanden" lijken te worden.

Lees meer »

Ryan Reynolds en Blake Lively horen bij rijkste gezinnen ter wereld: “Ik heb zo’n veertig paar Louboutins”

Doorgaans hebben ze geen schreeuwerige smaak, maar vergis je niet: actrice Blake Lively (36) en acteur Ryan Reynolds (47) horen bij de superrijken. Niet alleen van Hollywood, maar van de hele wereld. Zelfs hun vier kinderen staan in de top 20 van rijkste kroost op onze aardbol. “Mijn dochters weten niet precies hoe mama en papa geld verdienen, of dat

Lees meer »

Kaaiman kiest keurig | Bonny M.

06:01 Als de paus zijn verzoek inwilligt, zal Johan Bonny sneller bisschop af zijn dan Roger Vangheluwe. Wat zeker helpt, is dat zijn voorstel om in ruil een hulpcentrum voor slachtoffers van misbruik in de…

Lees meer »