Krantenkoppen

Voorverkoop van tickets voor Tomorrowland gaat komende zaterdag van start

De voorverkoop van de tickets voor het dancefestival Tomorrowland in Boom start op zaterdag 27 januari. De Belgische voorverkoop vindt in de voormiddag plaats, de internationale in de namiddag. Op 3 februari volgt dan de wereldwijde ticketverkoop, ook voor België. Om deel te nemen aan de verkoop moet je wel geregistreerd zijn via je Tomorrowland-account.

Meer krantenkoppen in België

Automobiliste negeert voorrang in Izegem en knalt op bestelwagen: beide bestuurders lichtgewond

Op het kruispunt van de Meulebeeksestraat en de Haaipanderstraat in Izegem gebeurde dinsdagochtend opnieuw een ongeval. Een vrouw gaf er geen voorrang en knalde met haar voertuig tegen een bestelwagen. Zowel zij als de chauffeur van de bestelwagen geraakten lichtgewond.
The post Automobiliste negeert voorrang in Izegem en knalt op bestelwagen: beide bestuurders lichtgewond appeared first on KW.be.

Lees meer »

Al 90.000 euro opgehaald: crowdfunding van Acid om schadevergoeding te betalen is enorm succes

Youtuber Acid, ofwel Nathan Vandergunst, heeft na zijn veroordeling een crowdfundingscampagne opgestart waarmee hij de schadevergoeding wil financieren die hij moet betalen aan de ouders van een Reuzegommer. Het bedrag op de site – die overigens even plat lag omdat er zoveel naar gesurft werd – stijgt enorm snel. Na twintig minuten werd er al meer dan 6.000 euro ingezameld,

Lees meer »

KIJK. Oorlogsjournalist Robin Ramaekers in zwaarbevochten Oekraïense Koepiansk: “Eerste keer dat ik frontlijn mag bezoeken om te zien hoe ze in de problemen zitten”

Onze oorlogsjournalist Robin Ramaekers is tot aan de frontlijn kunnen gaan in de Oekraïense stad Koepiansk. De Oekraïners hebben die stad kunnen terugwinnen van de Russen, maar die dreigt nu opnieuw te vallen. Oekraïense militairen zitten al maanden in de loopgraven. “Het is de eerste keer dat ik toegang heb gekregen tot een frontlijn waar ze in de problemen zitten”,

Lees meer »

De man achter de opmerkelijke affiches van de E3 Saxo Classic: “Sinds de billenknijper vraag ik goedkeuring van mijn vrouw”

“Coureurs zeggen maar twee dingen: ofwel hebben ze goeie benen, ofwel hebben ze slechte benen.” En dus zette Jacques Coussens een koppel benen op de nieuwe affiche van ‘zijn’ E3 Saxo Classic. Elk jaar haalt hij het nieuws met zijn opvallende posters voor de voorjaarsklassieker. “Een naakte dame, dat zou nu niet meer kunnen.”

Lees meer »

Verenigde Staten en Frankrijk waarschuwen in VN-Veiligheidsraad voor grensconflict tussen Congo en Rwanda

De VN-Veiligheidsraad heeft dinsdagavond een spoedzitting gehouden over de escalatie van geweld in Congo, tegen de grens met Rwanda. De rebellengroep M23, die volgens de meeste bronnen door Rwanda worden gesteund, hebben al 400.000 mensen op de vlucht gejaagd. De Verenigde Staten en Frankrijk veroordelen de Rwandese inmenging en roepen beide landen op tot dialoog.

Lees meer »

Aannemer veroordeeld tot achttien jaar cel voor nalatigheid die leidde tot 34 overlijdens bij zware aardbeving in Turkije

Een Turkse aannemer is donderdag veroordeeld tot een celstraf van achttien jaar, voor het “veroorzaken van dood en verwondingen door grove nalatigheid”, meldt de Turkse staatszender TRT. Het is de eerste veroordeling in de nasleep van de bijzonder zware aardbevingen, die iets meer dan een jaar geleden in Turkije en Syrië meer dan 60.000 mensenlevens kostte.

Lees meer »

45 dagen rijverbod en boete voor beschonken automobilist na ravage

Een 32-jarige Hongaarse automobilist liep voor de Kortrijkse politierechtbank een boete van 1.600 euro en een rijverbod van 45 dagen op. Langs de Larstraat in Lauwe (Menen) richtte hij met zijn Range Rover en met 2,32 promille alcohol in het bloed een ravage aan. Aan een alcoholslot ontsnapte de man.
The post 45 dagen rijverbod en boete voor beschonken automobilist

Lees meer »

“Meer dan 20 meter lang”: Vincent (53) maakt nieuwe TV-banner voor Kuurne-Brussel-Kuurne

Vincent Salembier (52) uit Kuurne is momenteel nog druk bezig met de laatste voorbereidingen voor zijn traditionele Kuurne-Brussel-Kuurne -banner, die hij zondag tijdens de live uitzending van de wielerwedstrijd aan elke TV-kijkende wielerliefhebber wil tonen. Als hij gelukt in zijn opzet, is het na 2021 en 2023 de derde keer dat Vincent met zijn banner op televisie kan komen.
The

Lees meer »

Man riskeert vier jaar cel nadat hij ex bedreigt met mes en vastbindt: “Hallucinante feiten, erger dan in een film”

Een 39-jarige man drong het huis van zijn ex binnen met een mes en bond haar vast met snelbinders en een touw. De man beweert dat hij enkel wou praten, maar riskeert vier jaar cel voor verkrachting. Het slachtoffer kon haar ex overtuigen om haar los te maken en zou volgens de beklaagde vervolgens zelf aangedrongen hebben op seks. “Het

Lees meer »

Kaaiman kiest keurig | Kies maar

01:00 Als Pa Back gelijk heeft, en er is een tijd geweest dat men deze premisse niet eens durfde te denken, ziet het er goed uit voor zijn partij op 9 juni. Zo Vooruit dat nog is, natuurlijk. Maar aangezien…

Lees meer »