Krantenkoppen

Wedstrijd tussen RWDM en Eupen definitief gestaakt na wangedrag thuisfans

De partij tussen RWDM en Eupen zit er definitief op na wangedrag van de RWDM-fans. Na 85 minuten spelen, werden er bommetjes op het veld gegooid. Scheidsrechter Nathan Verboomen liet de spelers na een pauze van ruim twintig minuten opnieuw het veld opkomen, maar door een nieuw bommetje werd de wedstrijd gestaakt.

Meer krantenkoppen in België

Kaaiman kiest keurig | Aux armes

06:00 Nu experten de oorlog angstwekkend dichtbij zien komen, is een bezoekje aan de historische context nuttig. Ons land is in zijn bijna 200-jarig bestaan slechts twee keer door een buitenlandse mogendhei…

Lees meer »

Chantal koopt donuts bij bakkerij Yves & Els in Lo: “Mooie publiciteit”

In aflevering vijf van de fictiereeks Chantal, die zondagavond te zien was op VRT 1, kocht inspecteur Chantal Vantomme donuts bij bakkerij Yves & Els op de Markt in Lo. “Dat is mooie publiciteit”, zegt uitbaatster An Haeyaert. “De mensen spreken erover in de winkel.”
The post Chantal koopt donuts bij bakkerij Yves & Els in Lo: “Mooie publiciteit” appeared

Lees meer »

Beroepsproces over auto-ongeval in Aalst, waarbij meisje van 14 stierf, uitgesteld omdat nieuwe getuigen niet opdagen 

Het beroepsproces over het auto-ongeval in Aalst waarbij een meisje van 14 stierf, is uitgesteld omdat twee getuigen niet kwamen opdagen in de rechtbank. Die zouden nieuwe verklaringen afleggen. Het gaat om verklaringen die volgens de advocaat van de familie van het meisje, eerder niet onderzocht werden. Daarom overwegen ze om naar het Comité P te stappen om de zaak

Lees meer »

Organisatie Songfestival onderzoekt Israëlische inzending, die zou verwijzen naar aanval van Hamas

De organisatie van het Songfestival voert "een grondig onderzoek" naar de Israëlische inzending. De tekst is gelekt in Israëlische media en zou duidelijke verwijzingen bevatten naar de grootschalige aanval van Hamas op 7 oktober. Het Songfestival omschrijft zichzelf als een niet-politiek evenement. Voor Gianni Paelinck, Songfestivalkenner bij VRT NWS, komt het onderzoek van de EBU niet onverwacht. "Dit zou wel

Lees meer »

Verdachte van verdwijning Madeleine McCann zwijgt in rechtszaal

Christian Brückner, de man die verdacht wordt van betrokkenheid bij de verdwijning van de Britse peuter Madeleine McCann, heeft vrijdag in de rechtbank geen uitspraken gedaan. De 47-jarige Brückner moet zich in het Duitse Braunschweig verantwoorden voor meerdere aanklachten van verkrachting en kindermisbruik, begaan tussen 2000 en 2017 in Portugal, waar ook McCann verdween.

Lees meer »

TERUGLEZEN OEKRAÏNE. Premier De Croo pleit om rente op 260 miljard aan bevroren Russische tegoeden in ons land vrij te geven

Lees hier al het nieuws van zaterdag 24 februari over de oorlog in Oekraïne. Premier Alexander De Croo, de voorzitster van de Europese Commissie Ursula von der Leyen, de Italiaanse premier Giorgia Meloni en de Canadese premier Justin Trudeau hebben vandaag een bezoek gebracht aan de Oekraïense hoofdstad Kiev, naar aanleiding van de tweede verjaardag van de Russische invasie. De

Lees meer »