Krantenkoppen

▶︎Hoe gevaarlijk is zombiedrug ‘Flakka’? “Vrijwel direct na gebruik voel je drang om het opnieuw te nemen”

De zombiedrug Flakka is op korte tijd erg populair geworden. De drug heeft zelfs zijn weg al naar België gevonden. Maar wat is Flakka juist? Wat doet het met jouw lichaam wanneer je het neemt? Hoe gevaarlijk en verslavend is het? En waarom noemt men Flakka een zombiedrug? HLN wetenschapsjournalist Martijn Peters beantwoordt vijf vragen.

Meer krantenkoppen in België

Kelly Clarkson in de clinch met producer van ‘American Idol’ nadat ze weigerde om make-up te dragen

“Eén van de producers was absoluut geen fan van mij.” In een aflevering van de ‘Smartless’-podcast heeft Kelly Clarkson (41) onthuld dat ze zich tijdens ‘American Idol’ niet bepaald populair gemaakt heeft. De zangeres weigerde namelijk om make-up te dragen gedurende een aflevering. “Ik moest het podium niet op, dus in mijn ogen was het nergens voor nodig.”

Lees meer »

LIVEBLOG WK INDOOR. Favoriete Noor Vidts grijpt leiding in vijfkamp en begint om 14u20 aan het kogelstoten, belangrijkste uitdaagster Vicente afgevoerd met brancard

Vanaf vandaag tot en met zondag staat het WK indooratletiek op de planning. Onder andere meerkampster Noor Vidts verdedigt haar titel in de vijfkamp, terwijl haar grootste concurrente Maria Vicente al met een zware blessure uitviel. Wat kunnen de 15 aanwezige Belgen – een recorddelegatie – betekenen? Volg het op de voet in onze liveblog!

Lees meer »

KIJK. Kanye West treedt samen op met dochter North in zwarte bedekkende kleding

Kanye West, of kortweg Ye, en Ty Dolla $ign hebben hun Europese ‘Vultures’-optredens afgesloten in Parijs. Eerder waren er ook al optredens in Milaan en Bologna. Voor de gelegenheid was ook dochter North West (10) van de partij in Parijs. Samen met papa Ye trakteerden ze de fans op hun nummer ‘Talking/Once again’. Kanye draagt opnieuw volledig zwarte kledij en

Lees meer »

Vijf vrouwen gedood in Wenen in één dag tijd

In de Oostenrijkse hoofdstad Wenen zijn vrijdag vijf vrouwen om het leven gebracht. Drie van hen werden doodgestoken in een bordeel. Elders in de stad werden een moeder en haar dochter om het leven gebracht. Het lijkt te gaan om twee losse zaken waar geen verband tussen is.

Lees meer »

Elke dag krijgen honderd illegalen een bevel om ons land te verlaten: “Bij sommigen is het al het zoveelste en dat is frustrerend”

Het zorgt voor extra werk maar vooral voor frustraties bij politiemensen als ze weer eens iemand hebben opgepakt die nadien met een bevel om het grondgebied te verlaten op straat wordt gezet. Vorig jaar kregen gemiddeld honderd illegalen per dag zo een document. Hoeveel er daarvan effectief vertrokken zijn, is niet geweten. “Alleszins heel weinig”, klinkt het in politiekringen.

Lees meer »

Vrijwilliger Robert viert 80ste verjaardag: “Hoe vaak ik taxi speel, hangt af van week tot week”

Van 2 tot 10 maart is er opnieuw de Week van de vrijwilliger. Het moment dus om de vrijwilligers even te danken voor hun inzet voor anderen. Wij gingen even langs bij Robert Waelkens die op 1 februari zijn tachtigste verjaardag mocht vieren en nog steeds actief is als vrijwilliger.
The post Vrijwilliger Robert viert 80ste verjaardag: “Hoe vaak ik

Lees meer »